Nip Impressions logo
Sat, Mar 2, 2024 04:53
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Κοιτάτε ανοιχτό κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων (τμήμα 3)


Week of 12 May 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Σημείωση: Αυτό είναι αυτόματα μεταφρασμένο κείμενο και δεν μπορεί να έχει σωστή σύνταξη.

Θα ολοκληρωθεί αυτό το θέμα αυτή την εβδομάδα - το υπόσχομαι.

Οι περισσότεροι φοβούνται τις συνεντεύξεις διαδικασία, επειδή είναι μια λειτουργία των πωλήσεων. Πολλοί εξετάσουμε με περιφρόνηση και το φόβο για τη λειτουργία των πωλήσεων (το έκανα όταν ήμουν ένα λαμπρό μικρά μηχανικός) και επιθυμούν δεν έχει να κάνει με αυτό. Στην πραγματικότητα, τους οποίους δεν πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις δεν μπορούμε να το γύρισμα του τιμολογίου του εκτυπωτή και κανείς δεν έχει δουλειά. Οι πωλήσεις είναι πολύ σημαντικό - ειδικά πωλούν οι ίδιοι.

Πριν από δύο εβδομάδες εξετάσαμε για οπτικό ενδείξεις ότι μπορεί να σας συνέντευξη σε λάθος των επιχειρήσεων. Την περασμένη εβδομάδα, εξετάσαμε για ανθρώπινη ενδείξεις. Αυτή την εβδομάδα θα συζητήσουμε για πώληση στον εαυτό σας.

Πριν από μερικά χρόνια, είχα θέσει από κοινού μια παρουσίαση σχετικά με το θέμα αυτό για μια συνάντηση των νέων επαγγελματιών. Τώρα μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στην παραπάνω εικόνα μου. Ωστόσο, θα ήθελα να προχωρήσω λίγο πιο πέρα από ότι με κάποια εξήγηση εδώ.

Πρώτον, πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά, δεν είναι για σένα, είναι για την επιχειρηματική δραστηριότητα του εργοδότη. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν το γεγονός αυτό από την αρχή - όταν είστε συγκρότηση μια συνέντευξη (αν είστε αρκετά τυχερός για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο). Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με το ημερολόγιό σας ότι είναι πιο σημαντικό από τη συνέντευξή του σήμερα, τουλάχιστον δεν κανονική (η εξαίρεση θα μπορούσε να είναι η κηδεία στενού συγγενή τους ή ότι βρίσκονται στα deathbed του ενός γονέα, σύζυγο ή τέκνο, αλλά δεν μπορώ ειλικρινά πιστεύω από οτιδήποτε άλλο). Αν έχετε μια σύγκρουση με την προτεινόμενη συνέντευξη ώρα και τόπος μόλις σταλεί ένα μήνυμα ότι κάτι άλλο είναι πιο σημαντικό για σας από αυτό το μελλοντικό θέση - ένα πολύ άσχημο μήνυμα να στείλει.

Δεύτερον, να είναι έτοιμος. Μελέτη της εταιρείας, όπως επιμελώς δυνατό. Αν είστε συνέντευξη με μια δημόσια εταιρεία, τόνους πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες. Διαβάστε το και το γνωρίζουν.

Τρίτον, να είναι ευαίσθητα στην συνέντευξη (s). Μπορεί να έχετε περισσότερη εκπαίδευση από αυτά που έχουμε. Μπορούν να σας μισούν alma mater, ειδικά εάν ζείτε στις ΗΠΑ, η Νότια και η δική σας ποδοσφαιρική ομάδα νικήσει μόνο το δικό τους σε μια μονόπλευρη αγώνα μέχρι την περασμένη εβδομάδα, το περασμένο έτος, τελευταία δεκαετία ή περασμένου αιώνα. Συναισθήματα τρέχει με υψηλές αστεία πράγματα.

Μήπως αυτό που λέω στους ανθρώπους να κάνουν πωλήσεις. Προτείνω να υιοθετήσουμε μια στάση να "ήσυχα αυτοπεποίθηση." Κανείς δεν θέλει μια ή braggart show-off, αλλά ο καθένας φοβάται την meek και lowly, υπερβολικά (σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον). Μην διακόπτετε, αλλά αν πάρετε ένα ήσυχο ευκαιρία να εισαγάγετε ένα κομμάτι της γνώσης που μάθατε, δομημένο με τη μορφή του ερωτήματος, το κάνουμε. Για παράδειγμα, αν σας συνέντευξη ασχολείται με την εγκατάσταση στην εταιρεία τους έχει πρόσφατα (τερματισμού) (άνοιξε) πω κάτι σαν "Ναι, διάβασα λίγο για αυτό και θεώρησε ενδιαφέρουσα. Ίσως μπορείτε να εξηγήσει τη συνολική εικόνα πίσω από αυτή τη δράση." Μην πω τίποτα ποτέ, όπως, "Ναι, ξέρω ότι για όλα - didn't έχετε κλείσει την εγκατάσταση αυτή, διότι το κόστος ενέργειας είναι μέσω της οροφής και των εταιρικών δεν ήταν πάνω σε αυτό;" First off, δεν ξέρετε όλοι γι 'αυτό, είστε ένας outsider, και δεύτερον, είναι δυνατή μόνο ότι σας είναι παντρεμένος με τη συνέντευξη ή την ξαδέλφη του ding dong που έκανε το λάθος.

Μην προσπαθείτε να είναι αστεία εκτός εάν το όνομά σας είναι Jerry Seinfeld και είστε συνέντευξη για ένα gig στο Carnegie Hall. Να είναι ευχάριστο, ευγενής και αξιοπρεπής (αλλά δεν άκαμπτης). Να μη ρωτήσω για μισθός, επιδόματα, ή κάτι παρόμοιο - αν θέλουν εσάς, που θα φέρει ότι μέχρι την κατάλληλη στιγμή.

Και τέλος, μην ξεχνάμε ότι ο μοναδικός στόχος της συνέντευξης είναι να πάρετε μια προσφορά. Ίσως να μην θέλουν να δουλέψουν εκεί, αλλά ότι θέλετε να σας την απόφαση αφού έχετε σταθμίζεται προσεκτικά όλες τις επιλογές.

Ενώ η συνέντευξη, παρατήρηση της ασφάλειας. Υπάρχουν άτομα που φαίνεται να λειτουργεί σε ασφαλή τρόπο; Αυτή είναι μία ιδέα την οποία εμείς δεν μίλησαν στη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων. Μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός, όπως κάνετε μια απόφαση για να αναζητήσουν εργασία σε μια νέα θέση.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: