Nip Impressions logo
Thu, Feb 29, 2024 07:16
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Norwegian) Tabell emner - den viktigste pedagogiske øyeblikk


Week of 25 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Uansett hvor mye formell utdannelse du har kjøpt, det er et forum som står over alle andre i viktighet. Det er en der du deltar først som en mottaker, og deretter senere, hvis du har barn, som en leverandør. Det er forum for familien middag bordet - et forum som jeg frykter er ikke forsvinner i disse dager.

For rundt middag tabellen, hvor barna høre voksne snakke om dagen, og deretter deltar som de blir eldre, bor mange undervisningstimer. Barnas meninger til verden utenfor er dannet her, så vel som deres perspektiv på mange saker, fra livet til forholdet til å fungere.

En venn og jeg snakket om dette nylig, og jeg posited at for noen som håper på en karriere innen ledelse, etter å ha sittet rundt et middagsselskap tabell der en eller begge av foreldrene var ledere ga en ti-femten år lange karriere head start over de som kan ha vært reared i et annet miljø. Of course, er det viktig å raskt si at en karriere i ledelse, spesielt toppledere, er ikke det være alt og avslutte alle til livet - mange mennesker har svært tilfredsstillende karrierer uten slike muligheter. Likevel er det viktig å merke seg at middagen tabellen gir mange hint om livets erfaringer, gode og dårlige.

En av de tingene jeg husker som et barn ble min far klage på at det i hans avdeling (han var foreman [riktige uttrykket i disse dager] over en divisjon i en produksjons-selskap) han kunne få litt kapital til nytt utstyr. Han alltid fikk alle andres cast offs som han deretter ombygd til å fungere produksjon oppgaven på hånden. Han så dette som en fordømmelse av ledelsen, og på det tidspunktet jeg gjorde, too (tonebalanse modulasjon, dvs. whining, er en sterk nøkkelen til forming styring meninger i fem år). Likevel, på min egen karriere, som reflekterer tilbake på disse samtalene, det ser ut til meg at det som min far virkelig mottatt av handlingen av hans overordnede var et kompliment av den høyeste orden - han kunne møte produksjon krav med mindre kapital enn noen andre i selskapet. Snakk om jobb sikkerhet!

De viktige ting å merke seg her er at det tok flere tiår for meg å komme til denne konklusjonen, og dermed tilbakeslag av mening, fra forvaltningen møter (Familie middager) Jeg deltok da jeg var fem år gammel. Og her ligger den doble gjennomgang leksjon for deg. Du utvilsomt ta avgjørelser daglig, kanskje subconsciously, basert på erfaringene du lærte som barn i familien "management møter." Kan du tenke disse og skjelne hva det er som du går om dine daglige oppgaver? Kan du skjelne hvilke av disse erfaringene er å hjelpe deg og som er destruktive? Hvis du kan, vil du bli en bedre person for det, uavhengig av din karriere ambisjoner.

Da den andre kanten. Hvilken lærdom har du formidle til dine avkom? Hva er de lære fra deg, på middag tabellen, som vil påvirke dem, positivt eller negativt for hele voksenlivet? Er du forsiktig om leksjonene du lærer gjennom uformell samtale? Har du behandler dette forumet med den viktige respekten den fortjener? Du bygger dine barn karakter, en spoonful av bønner på en gang.

Sikkerhet leksjonene er lært på samme måte. Hvis det er en sikkerhets hendelse på jobben, ikke være tilbakeholden om å dele det med dine barn, særlig de erfaringene fra den. Of course, noen hendelser (jeg håper ikke) kan være for grafisk for tender små ører, men du kan tone dem ned og fremdeles få meldingen over.

Vær sikker, og vi vil snakke neste uke.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: