Nip Impressions logo
Sat, May 25, 2024 19:16
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Taulukko aiheet - Tärkein opetus hetket


Week of 25 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Ei ole väliä kuinka paljon muodollinen koulutus sinulla on hankittu, on yksi foorumi, joka ylittää kaikki muut merkitys. Se on yksi, jolla haluat osallistua ensin toisessa vastaanottimessa, ja sitten myöhemmin, jos sinulla on lapsia, kuten palveluntarjoaja. Se on foorumi, perhe-dinner table - foorumi, että pelkään, on katoamassa näinä päivinä.

Niiden ympärille illallinen taulukkoon, jossa lapset ovat kuulon aikuiset puhumme päivässä, ja sitten osallistuvien kun he vanhenevat, asua monilla oppitunneilla. Lasten mielipiteitä ulkopuolella maailma on muodostunut täällä, samoin kuin niiden näkökulmasta monissa asioissa, elämän suhteita työelämään.

Ystäväni ja minä olimme puhuneet tästä hiljattain, ja olen posited, että joku pyrkii uran hallinta, ottaa istui noin dinner table, jos toinen tai molemmat vanhemmat olivat johtajien tarjosi kymmenen viidentoista vuoden uran etumatka yli näiden että mahdollisesti on kasvatettu toisessa ympäristössä. Tietenkin, että on tärkeää nopeasti sanoa, että uran hallinta, erityisesti ylimmän johdon, ei ole kaikki ja päättyy kaikkien elämään - monet ihmiset ovat hyvin täyttävä uraa ilman tällaisia mahdollisuuksia. Kuitenkin on tärkeää huomata, että ravintolaan taulukko tarjoaa monia viitteitä siitä, elämän kokemuksia, hyviä ja huonoja.

Yksi niistä asioista, muistan kuin lapsi oli minun isä valittaa, että hänen osastolla (hän oli työnjohtaja [oikea termi näissä päivää] yli alue, joka valmistajayritys) hän voisi saada vähän pääomaa uusiin laitteisiin. Hän aina koristeltu kaikkien muidenkin cast off, jonka hän sitten uudistetut työskennellä valmistamista tehtävä käsin. Hän näki että tämä on kunnioitustaan Ylimmän johdon, ja samaan aikaan, tein myös (tonaalisia taivutuksessa, eli Käyttäjä on vahva avain muodostavat johdon lausunnot viiden-vuotiaista). Kuitenkin oman uran, joka heijastaa takaisin näitä keskusteluja, se näyttää minulle, että se, mitä isäni todella saama toimia hänen esimiehiään oli compliment, korkeimman järjestys - hän voisi täyttää tuotannon vaatimukset, vähemmän pääomaa kuin kukaan muu yritys. Varsinaista työsuhdeturva!

On tärkeää huomata, tässä on se, että kesti vuosikymmeniä minua tullut tähän johtopäätökseen, ja siten myös kääntyminen lausunnon, hallinnointiin kokouksia (perhe-illallisiin) Olen osallistunut, kun olin viisi vuotta vanha. Ja tässä piilee kaksinkertaisen-apajille oppitunti sinua varten. Olet varmasti tehdä päätöksiä päivittäin, ehkä subconsciously, joka perustuu oppituntia olet oppinut lapsi on perheesi "johdon kokouksiin." Voiko mielestänne vaikea näistä ja havaita, mitä he ovat you go about your päivittäin tehtäviä? Voitko havaita, mitä näistä kokemuksista on auttaa sinua ja jotka ovat rikkomattomia? Jos voit, sinun tulee olla parempi henkilö, riippumatta oman uran toiveita.

Sitten muut reunaan. Millaisia kokemuksia olette kuljettaa omaan jälkikasvuunsa? Mitkä ovat ne oppimisen teiltä, at your dinner table, jotka vaikuttavat heihin myönteisesti tai kielteisesti, koska niiden koko aikuisiän? Oletko varovainen kokemuksia sinulla opettaa kautta casual conversation? Oletteko kohdella tällä foorumilla on tärkeää kunnioittaa se ansaitsee? Olet rakennuksen teidän lasten luonnetta, yksi mittalusikallinen papuja kerrallaan.

Turvallisuus opetukset ovat oppineet samalla tavalla. Jos on olemassa turvallisuusriski tapaus työpaikalla, ei olla pidättyväinen noin jakaminen sen kanssa lapsia, erityisesti learnings siitä. Tietenkin, jotkin tapaukset (toivottavasti ei) voi olla liian graphic tarjousten nuorten korville, mutta voit sävy näiden alas ja vielä saada viesti perille.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: