Nip Impressions logo
Thu, Feb 29, 2024 08:11
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Dutch) Tabel onderwerpen - de meest belangrijke educatieve momenten


Week of 25 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Maakt niet uit hoeveel u formeel onderwijs hebben verworven, is er een forum dat staat boven alle anderen in belang toe. Het is een waar u deelnemen eerst als een ontvanger, en dan, later, als u kinderen heeft, als een provider. Het is het forum van de eettafel - een forum dat ik vrees is het verdwijnen van deze dagen.

Voor rond de tafel, waar de kinderen worden gehoord volwassenen praten over de dag, en vervolgens deel te nemen als ze ouder worden, wonen veel geleerd. Kinderen van de adviezen van de buitenwereld worden gevormd, alsmede hun perspectief op vele zaken, uit het leven aan relaties te werken.

Een vriend en ik waren het over dit gekocht, en ik stellen dat, voor iemand die streefde naar een carrière in het beheer, die zat rond een tafel waar een of beide ouders waren van de managers heeft een tien tot vijftien jaar carrière voorsprong ten opzichte van bedrijven die dat kan zijn gefokt in een andere omgeving. Natuurlijk is het belangrijk te snel zeggen dat een carrière in het beheer, met name het senior management, is niet het einde zijn alle en allemaal tot leven - veel mensen hebben heel bevredigend loopbaan zonder een dergelijke kansen. Toch is het belangrijk op te merken dat de eettafel biedt veel aanwijzingen over het leven van de ervaringen, goede en slechte.

Een van de dingen die ik herinner me als kind was mijn vader klagen dat in zijn afdeling (hij was de voorman [correcte term in die dagen] over een afdeling in een productie-onderneming) kon hij krijgt weinig kapitaal voor nieuwe apparatuur. Hij kreeg altijd iedereen de cast offs, die hij vervolgens herbouwd te werken fabricage van de taak bij de hand. Hij zag dit als een veroordeling door het hoger management, en, op het moment, ik heb ook (tonale flexie, dat wil zeggen, whining, is een sterke sleutel tot de vorming van het beheer van adviezen op de vijf-jarigen). Maar in mijn eigen carrière, die weer op deze gesprekken, het lijkt me dat wat mijn vader echt bij de actie van zijn superieuren werd een compliment van de hoogste orde - hij kon voldoen aan productie-eisen met minder kapitaal dan wie ook in het bedrijf. Praat over de werkzekerheid!

Het belangrijkste om hier op te merken is dat het heeft tientallen jaren geduurd voor ik tot deze conclusie gekomen, en dus ook de omkering van advies, het beheer van de vergaderingen (familie diners) woonde ik toen ik vijf jaar oud. En hierin schuilt de dubbele les voor je. U ongetwijfeld dagelijkse beslissingen, misschien onbewust, op basis van de lessen die je leert als kind aan je familie's "management vergaderingen." Kunt u denken over deze en ontdekken wat ze als u over uw dagelijkse taken? Kun je ontdekken welke van deze lessen zijn die u helpen en die zijn destructieve? Als u kunt, wordt u een beter persoon voor het, ongeacht uw carrière ambities.

Dan de andere kant. Welke lessen zijn u overbrengen aan uw nageslacht? Wat zijn het leren van u, op uw tafel, die van invloed zullen zijn op hen, positief of negatief, voor hun hele volwassen leven? Bent u voorzichtig over de lessen die je leert door middel van informele conversatie? Heeft u de behandeling van dit forum met de belangrijke respect? U bent de opbouw van uw kinderen het karakter, een lepel bonen in een tijd.

Veiligheid lessen worden getrokken op dezelfde manier. Als er een incident de veiligheid op het werk, wees niet terughoudend over het delen van het met uw kinderen, met name de leernetwerken van dat. Natuurlijk, sommige incidenten (ik hoop van niet) kunnen ook grafisch tot inschrijving jonge oren, maar u kunt de toon die af en nog steeds krijgen de boodschap over te brengen.

Veilig te zijn en we praten volgende week.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: