Nip Impressions logo
Sun, May 26, 2024 08:31
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Όταν οι πρώτες ύλες και σας πού είναι το κόστος;


Week of 18 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Οι ειδήμονες του 1910, παρά το Schlieffen Plan, παρά την κούρσα των εξοπλισμών στο dreadnought τάξη πολεμικό πλοίο των κατασκευών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένας πόλεμος στην Ευρώπη ήταν σχεδόν αδύνατη. Γιατί; Ήταν Πιστεύεται ότι σημαντική διασύνδεση εμπορικές συνθήκες (συν το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα βασιλικά ηγέτες των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών ήταν ξαδέλφια), κάνει μια τέτοια δυνατότητα είναι αδιανόητη. Υπήρχε μόνο να χάσουν πάρα πολλά στον τομέα του εμπορίου και των συναλλαγών για κάποιον να σκεφτούμε την καταβολή της υψηλής τιμής του πολέμου, για οποιονδήποτε λόγο.

Λοιπόν, όπως γνωρίζουμε σήμερα, μία σφαίρα μέσα από το σώμα ενός ατόμου, φορώντας αστεία πτερωτών Fedora, του οποίου ο οδηγός είχε γίνει σε λάθος κατεύθυνση και ήταν σε λάθος δρόμο, και, στην πραγματικότητα δεν θα είχαν καν στην πόλη που είχε ( το θύμα) και ακολουθεί τις συμβουλές του έμπιστους συμβούλους, δεύτερη μοίρα όλες οι ειδήμονες "σοφία". Δεν ήταν μόνο το σύνολο των συμβατικών σοφία της ημέρας figuratively και κυριολεκτικά εμφυσημένα, πλέον παγκόσμια γεγονότα, σχεδόν παντού στην επακόλουθη 94 χρόνια, μπορεί να συνδεθεί με την κουκκίδα. Η διασύνδεση με το heck εμπορικές συνθήκες.

Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και κυρίως λόγω των φορολογικών κινήτρων (και αντικινήτρων, ανάλογα με τη δική σας άποψη), η βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού έχει απαλλαγεί από το χονδρικό πιο σημαντικό πλεονέκτημα: τα δέντρα. Σε μια παγκόσμια κλίμακα, η βιομηχανία μας έχει αναπτύξει η νοοτροπία ότι μπορούμε να αγοράσει όλες μας τις πρώτες ύλες και πηγές ενέργειας από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα το πώς να διαχειριστεί τους, εκτελέστε αυτά τα υλικά με τα ελαιοτριβεία της τεχνολογίας σχεδόν πανομοιότυπο (σε κάθε δεδομένη ποιότητα) και καταστήσει δυσδιάκριτες προϊόντων σε ένα σεβαστό κέρδος. Τι ανοησίας!

Στην πραγματικότητα, αυτό ανοησίας ενισχύεται ακόμη περισσότερο όταν κάποιος εξετάζει τις συνιστώσες του κόστους παροχής μη μοναδικό προϊόν στο τέλος της χρήσης του πελάτη. Αν μου πίσω-από-το-κονδυλίου scribblings είναι πουθενά κοντά στο να είναι ορθή, το κόστος του προϊόντος που ελέγχονται από τις πραγματικές διεργασίες (συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που καταναλώνεται από τις εν λόγω διαδικασίες) εντός χαρτοποιίας είναι λιγότερο από το 20% της τελικής τιμής πώλησης . Με άλλα λόγια, ένα 5% της βελτίωσης του κόστους όλων των πραγμάτων papermakers ελέγχου (δεν μετράει το κόστος των πρώτων υλών που αγοράστηκαν) μπορούν να επηρεάσουν μόνο την τελική τιμή πώλησης (ή το περιθώριο κέρδους, αν μπορεί κανείς να διατηρήσει την τιμή πώλησης) από 1%. Τι ανοησίας!

Για να είναι ανταγωνιστική, πρέπει κανείς να έχει μια ανταγωνιστική δυνατότητα. Αυτό φαίνεται σαν μια απλή ιδέα, αλλά προφανώς είναι μπερδεμένες για πολλούς στην εκτελεστική τάξεις της δικής μας βιομηχανίας. Για να το επαναλαμβάνω, θα πρέπει να έχετε κάτι με το οποίο θα ανταγωνιστεί, ορισμένες μοναδικό χαρακτηριστικό των πρώτων υλών, της ενέργειας, των προσθέτων υλών, της παρασκευής, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, ή διανομής. Ο καθένας δεν μπορεί να κάνει τα πάντα τον ίδιο τρόπο και περιμένουν να κερδίσουν έκτακτη περιθώρια κέρδους. Το μεγαλύτερο ορατό παράδειγμα βιομηχανίας όπου η πλειοψηφία των παικτών να ακολουθήσει αυτή τη στρατηγική το δικό τους βάρος είναι η αεροπορική βιομηχανία. Αυτή είναι μια βιομηχανία όπου το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σήμερα είναι ότι σας διαθέσουμε (δανείζουν) δωρεάν μαξιλάρια και κουβέρτες στους πελάτες σας!

Η πραγματικότητα, στην πραγματικότητα, είναι ότι αν όλοι στον ίδιο βαθμό κάνει τα πάντα τον ίδιο τρόπο, δεν μόνο να μην μπορούν να κερδίσουν έκτακτη περιθώρια κέρδους, δεν μπορούν να κερδίζουν ακόμη αποδεκτή περιθώρια κέρδους. Παίκτες σε μια βιομηχανία που πρέπει να έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, είτε πρόκειται για το κόστος πλευρά ή την πλευρά του πελάτη η δυνατότητα, προκειμένου να πετύχουμε για το μακροπρόθεσμο.

Μου φαίνεται ότι ο πιο γρήγορος και πιο οικονομικός τρόπος για να γίνει η μοναδική στο χώρο του πελάτη τη δυνατότητα, υιοθετώντας τις ιδέες του ιστού των κατασκευαστών. Ιδίως στην εκτύπωση και τη γραφή των τάξεων (και ειδικά η φωτογραφία χαρτί και standalone εκτυπωτής χαρτιού) φαίνεται να υπάρχει μια ευκαιρία για να λάβουν ένα μήνυμα απευθείας στον τελικό χρήστη. Ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται λιγότερο λίγο ενδιαφέρονται για τη διαδικασία αυτή, παρά τα πενήντα χρόνια επιτυχίας ιστών κατασκευαστές έχουν βιώσει ακολουθεί αυτό το δρόμο.

Έχω την πεποίθηση, ωστόσο, ότι κάποια εταιρεία που θα κάνει ακριβώς αυτό και που η βιομηχανία σχετικά με τα αυτιά. Για αυτό είναι ό, τι συνέβη στον ιστό - interloper ήρθαν στην αγορά και έκανε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προϊόντος με διακριτές (για τον καταναλωτή) αξιώσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί ξανά.

Εν τω μεταξύ, να βρουν κάποιο τρόπο για να κάνει την απόκτηση των πρώτων υλών, παραγωγική διαδικασία ή προϊόν μοναδικό. Ένα μικρό πλεονέκτημα μπορεί να πάει πολύ μακριά. Θα μπορούσε να σας "Αν μόνο ..." κρίνοντας ότι μίλησα την περασμένη εβδομάδα.

Και να διατηρήσουν την ασφάλειά σας πρόγραμμα μοναδικό, πολύ. Μια πάντα φρέσκα ασφάλεια είναι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: