Nip Impressions logo
Wed, Feb 21, 2024 19:04
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Jos olette raaka-aineiden ja missä ovat kustannukset?


Week of 18 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.The pundits, 1910, huolimatta Schlieffen-suunnitelma, vaikka kilpavarustelu Dreadnought-luokan sota-rakennus, pääteltiin, että sota Eurooppa oli lähes mahdotonta. Miksi? Se oli sitä mieltä, että tärkeää yhteenkytkennällä kaupan sopimuksiin (plus se, että suurin osa royal johtajat Euroopan suuret maat olivat serkut), tehdä tällaista mahdollisuutta tule kysymykseenkään. Oli aivan liian paljon menetettävää, kaupankäynnistä ja kaupan kenenkään ajattelevan maksaa korkeaa hintaa sodan mistä tahansa syystä.

No, kuten me nyt tiedämme, yksi bullet elimen kautta, joka on yksi yksilö, pukeutunut hauska hattujen fedora, jonka kuljettaja oli tehnyt väärin puolestaan ja oli väärä street, ja oikeastaan ei olisi edes ollut, että kaupunki oli hän ( uhrin) noudatti neuvoja hänen luotettu neuvonantajia, poistetaan kaikki pundits "viisaus". Ei vain oli kaikki tavanomaisen viisauden päivän kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti räjäytettiin, useimmat maailman tapahtumista lähes kaikkialla siitä 94 vuotta, voi olla yhteydessä, että bullet. The heck kanssa yhteenkytkennällä kaupallisia sopimuksia.

Kun viimeisen kymmenen vuoden aikana, erityisesti Yhdysvallat ja pääasiassa verokannustimien (tai pidäkkeitä, riippuen näkökulmasta), paperiteollisuus on tukku karistanut sen tärkein voimavara: puita. On maailman laajuisesti, meidän on kehittänyt ajattelutapaa, että voimme ostaa kaikkia raaka-aineiden ja energian lähteet, jotka tietävät parhaiten, miten hallita niitä, aikavälillä näiden materiaalien kautta myllyjen lähes identtinen tekniikka (joka annettiin grade) ja tehdä oikeastaan tuotteiden kunnioitettavan voittoa. Mitä tyhmyydestä!

Itse asiassa tämä tyhmyydestä on edelleen vahvistunut, kun yksi tarkastellaan kustannusten osia tarjoamaan ei-yksilöllinen tuotteen käyttötarkoitusta asiakkaalle. Jos minun takaisin-kirjekuoressa scribblings ovat kaikkialla lähellä on oikea, kustannukset, että tuote, jota ohjaa todelliset prosessit (mukaan lukien kuluttaman energian kyseisten prosessien) kanssa paperitehdas ovat vähemmän kuin 20% lopullisesta myyntihinnasta . Toisin sanoen, 5% parannus kustannus kaiken papermakers valvonta (ei laske kustannukset ostettujen raaka-aineet) voi vaikuttaa ainoastaan loppuun myyntihinta (tai voittomarginaali, jos kukaan voi ylläpitää myyntihinta) 1%. Mitä tyhmyydestä todellakin!

Jotta olisi kilpailukykyinen, on oltava kilpailukykyinen ominaisuus. Tämä näyttää yksinkertainen ajatus, mutta ilmeisesti se on menettänyt monta, toimeenpanovallan joukkoon meidän teollisuudelle. Toistan, sinulla on oltava jotain, jonka kanssa kilpailla, jotkut ainutlaatuinen piirre raaka-aineiden, energian, lisäaineiden, valmistusta, tuotteen ominaisuuksia, tai jakelua. Jokainen voi tehdä kaikkea samalla tavalla ja odottaa ansaitsevasi ylimääräisessä voittomarginaaleja. Suurin näkyvä esimerkki teollisuudessa, jossa suurin osa pelaajat noudattavat tätä strategiaa omien kustannuksella on ilmailuteollisuudessa. Tämä on teollisuudessa, jossa teidän kilpailuedun tänään on, että te käden ulos (lainata) vapaasti tyynyt ja peitot teidän asiakkaille!

Todellisuus, itse asiassa se, että jos kaikki samaan palkkaluokkaan tekee kaiken samalla tavalla, paitsi he eivät voi ansaita ylimääräinen voittomarginaalit, ne eivät voi jopa ansaita hyväksyä voittomarginaaleja. Pelaajat alalla on ainutlaatuiset ominaisuudet, olivatpa ne sitten sen kustannuksiin puolella tai asiakkaan ominaisuuden puolelta, jotta voidaan onnistua, että pitkällä aikavälillä.

Minusta näyttää siltä, että nopein ja taloudellisin tapa tulla ainutlaatuinen on asiakkaan piirre alueen hyväksymisestä, ajatuksia kudoksen valmistajille. Erityisesti tulostus-ja kirjoitustaitoa palkkaluokat (ja erityisesti valokuva-paperi-ja standalone tulostimen paperi) ei näyttäisi olevan mahdollisuus ottaa yksi viesti suoraan loppukäyttäjälle. Mutta kukaan ei ilmeisesti vähiten bittinen kiinnostunut tähän, vaikka viidenkymmenen vuoden menestys kudoksen valmistajat ovat kokeneet tämän polun.

Minulla on uskoa kuitenkin, että jotkut yritys tekee juuri tämän ja asetti tuotannonalan sen korvaan. Tästä on se, mitä tapahtui kudoksen - interloper tuli markkinoille ja teki ainutlaatuinen ominaisuus tuote on erotettavissa (kuluttajahinnasta) väitteet. Se voi tapahtua uudelleen.

Sillä välin löytää jonkin keinon tehdä itse raaka-aineen hankinta-, tuotanto-prosessin tai tuotteen ainutlaatuinen. A little etu voi mennä vielä pitkä matka. Se voisi olla "Jos vain ..." vastaus, että puhuin viime viikolla.

Ja pidät turvallisuuden ohjelman ainutlaatuinen, too. An aina tuoretta turvallisuuden ohjelma on yksi, joka toimii.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: