Nip Impressions logo
Sat, Jul 13, 2024 09:15
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Dutch) Waar zijn uw grondstoffen en waar zijn uw kosten?


Week of 18 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.De pundits van 1910, ondanks het Schlieffenplan, ondanks de wapenwedloop in Dreadnought klasse oorlogsschip bouw, de conclusie gekomen dat een oorlog in Europa was bijna onmogelijk. Waarom? Het was van mening dat het belangrijk interlinking handel verdragen (plus het feit dat de meeste van de koninklijke leiders van de grote Europese landen waren neven), die een dergelijke mogelijkheid ondenkbaar. Er was gewoon te veel te verliezen in de handel en de handel voor iedereen te denken van het betalen van de hoge prijs van een oorlog om welke reden dan ook.

Welnu, zoals wij nu weten, een kogel door het lichaam van een individu, het dragen van een grappig gevederde Fedora, waarvan de bestuurder had een verkeerde afslag en was op de verkeerde weg, en eigenlijk niet zou zijn zelfs in die stad had hij ( het slachtoffer) heeft het advies van zijn vertrouwde adviseurs, uitgewist alle pundits "wijsheid." Niet alleen werd de conventionele wijsheid van de dag letterlijk en figuurlijk opgeblazen, meest belangrijke gebeurtenissen wereldwijd, bijna overal in de daaropvolgende 94 jaar, kan worden gekoppeld aan die stip. De ach met interlinking commerciële verdragen.

In de afgelopen tien jaar, met name in de Verenigde Staten en in hoofdzaak het gevolg van fiscale stimulansen (of negatieve prikkels, afhankelijk van je gezichtspunt), de pulp-en papierindustrie heeft wholesale-stal zijn belangrijkste eigenschap: de bomen. Op een wereldwijde basis, onze industrie heeft de mentaliteit die we kunnen kopen al onze grondstoffen en energie uit die het best weten hoe ze te beheren, lopen deze materialen door middel van molens van bijna identieke technologie (in een bepaalde rang) en maken te onderscheiden producten op een respectabele winst. Wat dwaasheid!

In feite is deze dwaasheid wordt nog versterkt wanneer men kijkt naar de kosten voor het leveren van onderdelen van een niet-uniek product een einde te maken gebruik van de klant. Als mijn back-of-the-enveloppe scribblings zijn overal dicht bij te zijn, de kosten van dat product wordt gecontroleerd door de feitelijke processen (met inbegrip van de energie die door deze processen) binnen een papierfabriek zijn minder dan 20% van de uiteindelijke verkoopprijs . Met andere woorden, een 5% verbetering in de kosten van alle dingen papermakers controle (zonder dat de kosten van de aangekochte grondstoffen) kan alleen van invloed op het einde verkoopprijs (of een winstmarge, als men kan volhouden de verkoopprijs) met 1%. Wat dwaasheid!

Om concurrerend te kunnen zijn, men moet beschikken over een concurrerende functie. Dit lijkt een eenvoudig idee, maar blijkbaar is het verlies van vele in de uitvoerende gelederen van onze industrie. Nogmaals, je moet iets hebben om te concurreren met die, enkele unieke functie in grondstoffen, energie, additieven, fabricage-, product kenmerken, of distributie. Iedereen kan niet alles op dezelfde manier en verwachten te verdienen buitengewone winstmarges. De grootste zichtbare voorbeeld van een industrie waar de meerderheid van de spelers volgen deze strategie tot hun eigen nadeel is de luchtvaartindustrie. Dit is een industrie waar uw concurrentievoordeel van vandaag is dat je hand uit (lenen) gratis kussens en dekens aan uw klanten!

De werkelijkheid in feite is dat als iedereen in dezelfde rang heeft alles op dezelfde manier, niet alleen kunnen ze niet verdienen buitengewone winstmarges, kunnen ze niet eens verdienen aanvaardbare winstmarges. De spelers in een bedrijfstak moeten unieke kenmerken, of ze worden op de kosten kant of de klant functie kant, om te slagen voor de lange termijn.

Het lijkt me dat de snelste en meest economische manier om uniek is in functie van de klant, tot vaststelling van de ideeën van de weefsels fabrikanten. Met name in de drukkerij en het schrijven van kwaliteiten (en vooral foto papier en standalone printer papier) komt naar voren dat er een kans om een boodschap rechtstreeks aan de eindgebruiker. Maar niemand lijkt het minst geïnteresseerd in wat dit te doen, ondanks de vijftig jaar van succes weefsel fabrikanten hebben ervaren na deze weg.

Ik heb het geloof echter dat er een bedrijf zal doen dit precies en zet de industrie in haar oor. Want dit is wat er is gebeurd in de weefsels - een interloper kwam tot de markt en heeft een uniek kenmerk product met elkaar te onderscheiden (de consument) claims. Het kan gebeuren.

In de tussentijd vinden andere manier om uw aankoop van grondstoffen, productie-proces of product uniek. Een klein voordeel zou kunnen gaan een lange weg. Het zou kunnen zijn uw "Als ..." antwoord dat ik sprak van vorige week.

En houdt uw veiligheid uniek programma op te nemen. Een altijd vers veiligheid is een programma dat werkt.

Veilig te zijn en we praten volgende week.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: