Nip Impressions logo
Sat, Apr 20, 2024 02:50
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Norwegian) Hvis bare ...


Week of 11 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Dersom du har vært uheldig nok til å ha vært i en ulykke, du har uten tvil hatt en tanke prosess som startet med "Hvis bare ..." Hvis du noensinne har arbeidet for en innretning som enten har vært nedstengt eller gått inn i konkurs, vil du få den samme opplevelsen, "Hvis bare". Det kan gå noe sånt som dette: "Hvis jeg bare hadde vært mer uttrykksfull i (fremme) (blokkeringsfrie) som (prosjektleder) (handling) og så videre."

Jeg har møtt mange mennesker som har hatt denne opplevelsen. Ofte har vi stor etterpåklokskap som til de tingene som virkelig betyr noe, vi mangler store framsyn.

Denne morgenen, ble jeg sittende på kontoret mitt og la merke til at skjermspareren på en av datamaskinene mine viser bilder av en kraft mill. lengst stengt og revet. Det var en stor mill, ganske godt plassert. Ledelsen har gjort en rekke feil, noen ikke åpenbart i å se på bildene, mens andre helt tydelig fra disse piksler av data. Det er virkelig gjør ingen forskjell nå, møllen har vært borte i nesten et tiår, og jeg forstår byen er Fornyelse av området for noen turist aktiviteter, patetiske handel av godt betalte jobber på minstelønn seg.

Du leser dette, mest sannsynlig, en drifts-anlegget. Jeg skal gi deg to viktige utfordringer som er avgjørende for å lykkes i din bedrift, uansett din posisjon. Den første er dette: visualisere at anlegget stenges ned. Dette er vanskelig for folk flest, særlig hvis anlegget (en jeg nevnte ovenfor startet opp i slutten av 1930) har eksistert lenge. Mener dette: historie spiller ingen rolle i dette tilfellet - fremtiden er det som teller. Det kan ta en stund å akseptere denne ideen, men det er en viktig for deg å mestre. Ditt anlegget kan bli stengt ned, og det kan bli avsluttet i løpet av din karriere span.

Den andre er dette: Når du har akseptert og visualized at anlegget kan slås av, hva vil være "Hvis bare" vil du tror opp i uker og måneder etter nedleggelse? Få ut en blyant og papir og lage en liste over dem.

Når du har fullført oppgaven ovenfor (og du aldri fullføre den, vil du bare gå gjennom sykluser av øvelsen fra nå av), handle på listen din. Gjør de tingene du har identifisert, spesielt hardt dem. Den hardt de vil vanligvis være de som involverer å endre folks atferd. Du har å gjøre dem, fordi du har identifisert dem som ting som må endres.

For en lang tid nå, det har blitt en populær ledelse praksis å bygge ned virksomheter, dvs. forvente at det samme arbeidet med færre ansatte. All den tid folk forteller meg, "Vi er så opptatt da vi var ned." Jeg tror du har gått glipp av poenget. Du er bare så travelt hvis du fortsetter å prøve å gjøre alle de samme oppgavene som brukes til å bli ferdig. Min gjetning er, selv etter reduksjoner, halvparten av det arbeid som utføres i et hvilket som helst Office er bortkastet arbeid som ikke består Jim Thompson test for å være knyttet til spinning av fakturaen skriveren. Når jeg besøke bedrifter, er jeg bemused av alle scurrying rundt og aktivitet som er helt unyttig. Hvorfor er ikke dette løst? Fordi de involverte kan ikke se det - de har gjort de samme tingene så lenge, de gjør dem ved å rote. De aldri utfordre eller teste hvorfor de gjør det de gjør. Jeg tror det er to grunner til dette: (1) fortrolighet og (2) en skjult agenda av jobben sikkerhet. For hvis de eliminere nok oppgaver, noen mai bare eliminere deres jobb.

Så tilbake til min opprinnelige utfordring. Spill "Hvis bare" spill. Deretter gjør og ta handlinger. Og i noen få uker, kan du gjøre det igjen. Og igjen. Hvis du spiller "Hvis bare" spill nå, og det fisket på i anlegget, kan du unngå å spille det i en fryktede Sted: sitter på kjøkkenbordet og stirrer på arbeidsledigheten sjekk.

Of course i sikkerhet, vi spiller "Hvis bare" spill hver gang det er en ulykke. Og vi er seriøse om det. Og vi endre vår atferd.

Vær sikker, og vi vil snakke neste uke.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: