Nip Impressions logo
Sun, May 26, 2024 22:48
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Εάν μόνο ...


Week of 11 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Εάν έχετε ήδη αρκετά λυπηρό το γεγονός ότι έχει σε ένα ατύχημα, δεν έχετε αμφιβολία είχε μια διαδικασία σκέψης που ξεκίνησε με το "Αν μόνο ..." Αν έχετε ποτέ εργαστεί για μια διευκόλυνση που είτε έχουν κλείσει ή να πάει σε πτώχευση, θα έχετε την ίδια εμπειρία, "Αν μόνο." Μπορεί να πάει κάπως έτσι: "Αν μόνο που είχα ήταν πιο εκφραστική στο (προώθηση) (κλείδωμα) ότι (σχέδιο) (δράση) και ούτω καθεξής."

Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που είχαν αυτή την εμπειρία. Συχνά, έχουμε μεγάλη χρονική απόσταση ως προς τα θέματα που πραγματικά χρήζουν? Έχουμε μεγάλη έλλειψη πρόβλεψης.

Σήμερα το πρωί, ήμουν συνεδρίαση στο γραφείο μου και πρόσεξα το screensaver σε έναν από τους υπολογιστές μου δείχνοντας εικόνες ενός kraft από καιρό κλείσει και κατεδαφιστεί. Ήταν ένα μεγάλο εργοστάσιο, που βρίσκεται αρκετά καλά. Διαχείριση γίνουν μια σειρά λαθών, μερικά από τα οποία δεν προφανές από την εξέταση των εικόνων, άλλοι αρκετά προφανές από αυτά τα εικονοστοιχεία των δεδομένων. Πραγματικά, δεν κάνει καμία διαφορά τώρα, το ελαιοτριβείο έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία και κατανοώ την πόλη έχει ανανεωθεί το site για ορισμένες τουριστικές δραστηριότητες, μια αξιολύπητη εμπορίου και της απασχόλησης, για την καταβολή ελάχιστου μισθού.

Είστε από αυτή την ανάγνωση, το πιθανότερο, η λειτουργία του μηχανισμού. Εγώ θα σας δώσω δύο σημαντικές προκλήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας σας, το θέμα δεν σας θέση. Η πρώτη είναι η εξής: οπτικοποιήσετε σας διευκόλυνση τερματίζοντας τη λειτουργία του. Αυτό είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά εάν η εγκατάσταση (το ένα που ανέφερα παραπάνω ξεκίνησε στα τέλη του 1930) έχει γύρω από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστέψτε το εξής: η ιστορία δεν έχει σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση - το μέλλον είναι αυτό που μετράει. Μπορεί να σας κάποιο διάστημα για να αποδεχθεί αυτή την ιδέα, αλλά είναι σημαντικό για σας να δαμάσει. Η εγκατάσταση είναι δυνατόν να κλείσει, και μπορεί να κλείσει εντός της σταδιοδρομίας σας span.

Η δεύτερη είναι η εξής: Αφού έχετε αποδεχθεί και να εμφανισθούν ότι σας εγκατάσταση μπορεί να κλείσει, ποιο θα είναι το "Αν μόνο του» θα σκεφτούμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες μετά το κλείσιμο; Αποκτήστε ένα μολύβι και χαρτί και κάνουν μια λίστα με αυτούς.

Όταν ολοκληρώσετε την άσκηση παραπάνω (και ποτέ δεν πραγματικά συμπληρώσετε, θα πάνε μόνο μέσω κύκλων της άσκησης από εδώ και στο εξής), αποφασίζει για τη λίστα σας. Κάνουμε τα πράγματα που έχετε επισημάνει, ιδιαίτερα τα σκληρά. Οι σκληρές αυτές θα είναι συνήθως εκείνα που αφορούν την τροποποίηση της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Έχετε φτάσει να κάνει αυτά, γιατί έχετε εντοπίσει ως θέματα που πρέπει να αλλάξει.

Για πολύ καιρό τώρα, έχει γίνει μια δημοφιλής πρακτική διαχείρισης να περιοριστεί σε μέγεθος επιχειρήσεις, δηλαδή, περιμένουμε το ίδιο έργο με λιγότερους εργαζομένους. Όλες οι προθεσμίες, οι άνθρωποι μου πείτε, "Είμαστε τόσο απασχολημένο από τότε που ήταν μέγεθος." Νομίζω ότι χάσατε το σημείο. Είστε τόσο απασχολημένοι μόνο εάν συνεχίσει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι τα ίδια καθήκοντα που χρησιμοποιούνται για να γίνουν πολλά. Εικασία μου είναι, ακόμη και μετά τη μείωση, το ήμισυ το έργο που έχει γίνει σε κάθε υπηρεσία είναι άσκοπες ενέργειες που δεν περάσει ο Jim Thompson δοκιμών να συνδέεται με τα κλωστήρια του τιμολογίου του εκτυπωτή. Όταν επισκέπτομαι επιχειρήσεις, είμαι bemused από όλα τα γύρω scurrying δραστηριότητα και ότι είναι εντελώς άχρηστοι. Γιατί δεν είναι αυτό το σταθερό; Διότι όσοι εμπλέκονται δεν μπορεί να το δει αυτό - που έχουν κάνει τα ίδια πράγματα για τόσο καιρό, κάνουν τους από rote. Ποτέ δεν πρόκληση ή δοκιμασία γιατί κάνουμε ό, τι κάνουν. Νομίζω ότι υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό: (1) εξοικείωση και (2) μια κρυφή ατζέντα της ασφάλειας της εργασίας. Για εάν εξαλειφθούν αρκετά καθήκοντα, κάποιος ίσως μόλις εξαλείψει τη δουλειά τους.

Έτσι πίσω στην αρχική μου πρόκληση. Παίξτε το "Αν μόνο" το παιχνίδι. Στη συνέχεια κάνει τους καταλόγους και να λαμβάνουν τις δράσεις. Και σε λίγες εβδομάδες, το κάνουμε ξανά. Και πάλι. Αν έχετε παίξει το "Αν μόνο" παιχνίδι τώρα, σχετικά με τα αλιεύματα και στη δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να αποφύγει να παίζουν σε ένα φόβο τόπος: καθιστικό σας στο τραπέζι της κουζίνας και λειτουργία σε σας ελέγξει την ανεργία.

Φυσικά στον τομέα της ασφάλειας, θα παίξει το "Αν μόνο" παιχνίδι κάθε φορά που υπάρχει ένα ατύχημα. Και είμαστε σοβαροί γι 'αυτό. Και θα τροποποιήσει τη συμπεριφορά μας.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: