Nip Impressions logo
Wed, Feb 21, 2024 20:41
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Jos vain ...


Week of 11 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Jos sinulla on ollut onnettomuudekseen on ollut onnettomuudessa, olette epäilemättä ollut ajatellut prosessi, joka alkoi "Jos vain ..." Jos olette koskaan työskennellyt laitokseen, joka on joko suljettava tai mennyt konkurssiin, teillä on sama kokemus, "Jos vain". Se voi mennä vaikkapa näin: "Jos vain minulla oli ollut enemmän ekspressiivisestä (edistäminen) (esto) että (projekti) (toiminta) ja niin edelleen."

Olen tavannut monta ihmistä, jotka ovat olleet tätä kokemusta. Usein meillä on paljon jälkiviisautta kuin ne asiat, jotka todella asiasta, meillä ei ole suurta ennakointiin.

Tänä aamuna olin istumassa minun toimistossa ja huomasin, näytönsäästäjä, yksi minun tietokoneet näytetä kuvia, kraft mill kauan sitten suljettiin ja purettaviksi. Se oli suuri mylly, melko hyvällä paikalla. Management tehnyt useita virheitä, joista ei ole ilmeinen tarkastelemaan kuvia, toiset aivan selvää näistä pikseliä tietoa. Se ei todellakaan ole väliä, nyt, mylly on mennyt lähes kymmenen vuoden ajan, ja ymmärrän, että kaupunki on rejuvenating sivuston joitakin matkailualan toimintaa, joka on säälittävä kauppaa hyvin palkattuja työpaikkoja, minimipalkka itse.

Olet käsittelyssä tämä todennäköisesti toiminta-laitokseen. Aion antaa teille kaksi tärkeää haastetta, jotka ovat elintärkeitä menestyksen oman yrityksen, ei asiaa teidän kantanne. Ensimmäinen on tämä: visualisoida oman laitoksen sulkemista. Tämä on vaikea useimmat ihmiset, etenkin, jos laitos (yhden Mainitsin edellä aloittamaan myöhään 1930-luvulta) on ollut noin pitkään. Katson, että tämä: historia ei ole merkitystä tässä tapauksessa - tulevaisuudessa on se, mitä asioita. Se voi kestää jonkin aikaa hyväksyä tätä ajatusta, mutta se on tärkeä voit päällikölle. Your toimintoa voidaan sulkea, ja se voidaan sulkea oman uran span.

Toinen on tämä: Kun olet hyväksynyt ja värjätä, että laitos voi sammuttaa, mitä tulee "Jos vain" te luulette, jopa tulevina viikkoina ja kuukausina, kun shutdown? Get a lyijykynä ja paperia ja tehdä niistä luettelo.

Kun olet suorittanut käyttää edellä (ja et koskaan todella täydellinen se, sinun tulee vain käydä läpi sykliä käytettäessä lähtien), toimimaan listaltasi. Onko asioita sinulla on tunnistettu, etenkin kovien kanssa. Kovan ne on yleensä ne, joissa muutetaan ihmisten käyttäytymistä. Olet saanut tehdä niitä, koska sinulla on tunnistaa ne asiat, joita on muuttunut.

Jo pitkään aikaan nyt, se on ollut suosittu hallinta käytännössä supistamista yrityksille, eli odottaa, että samasta työstä on vähemmän työntekijöitä. Kaikki aika, ihmiset kerro minulle, "Me olemme niin kiireinen, koska olimme downsized." Mielestäni olet jäänyt kohta. Olet vain niin kiireinen, jos sinulla on edelleen yritettävä tehdä kaikki samat tehtävät, joita aiemmin on tehty. Oma arvaus on, jopa sen jälkeen, kun downsizing, puolet työstä missään toimikausi on hukkaan työtä, joka ei läpäise Jim Thompson testi on sidottu kehruu-, lasku-tulostimella. Kun vierailen yritysten, olen bemused kaikki scurrying ympäri ja toimintaa, joka on täysin hyödytön. Miksi ei tätä kiinteää? Koska mukana ei voi nähdä - he ovat tehneet samoja asioita niin kauan, ne eivät niitä Rote. He eivät koskaan haaste tai testin, miksi he tekevät, mitä he tekevät. Mielestäni on olemassa kaksi syytä: (1) tuntemus ja (2) piilotettu agenda työpaikkojen turvallisuutta. Sillä jos ne poistavat tarpeeksi tehtäviä, joku saattaa yksinkertaisesti poistaa niiden työtä.

Joten takaisin oman alkuperäisen haaste. Pelaa "Jos vain" pelin. Sitten tehdä listoja ja ryhdyttävä toimiin. Ja muutaman viikon kuluttua, do it again. Ja uudestaan. Jos pelaat "Jos vain" pelin nyt, ja se saaliit omassa laitoksessa, voit välttää soittaa sitä on pelätty paikka: istunnon oman keittiön pöydälle ja staring at your työttömyyden tarkistaa.

Tietysti turvallisuutta, meidän pelata "Jos vain" pelin joka kerta, kun vahinko on jo tapahtunut. Ja me olemme tosissamme. Ja voimme muuttaa käyttäytymistämme.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: