Nip Impressions logo
Mon, Jul 15, 2024 07:12
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Dutch) Als alleen ...


Week of 11 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Mocht u zijn jammer genoeg te zijn geweest bij een ongeluk, je hebt geen twijfel had een gedachtegang die begon met "Als ..." Als u ooit hebben gewerkt voor een faciliteit die ofwel werden stilgelegd of in faillissement, moet je dezelfde ervaring: "Als alleen." Het kan gaan ongeveer als volgt: "Als ik alleen was meer expressieve in (bevordering) (blokkeren) dat (project) (actie), enzovoort."

Ik heb veel mensen ontmoet die deze ervaring hebben gehad. Vaak hebben we achteraf veel over de dingen die echt belangrijk zijn, het ontbreekt ons aan vooruitziende blik.

Deze ochtend, ik zat in mijn kantoor, en geconstateerd de screensaver op een van mijn computers tonen afbeeldingen van een molen kraft lang geleden gesloten en gesloopt. Het was een grote molen, redelijk goed gelegen. Management heeft een aantal fouten, wat niet duidelijk in te kijken naar de foto's, anderen heel duidelijk uit deze pixels van de gegevens. Het maakt echt geen verschil nu, de molen is gegaan voor bijna tien jaar en ik begrijp de stad is verjonging van de site voor enkele toeristische activiteiten, een pathetische handel van goed betaalde banen voor het minimumloon.

U bent van het lezen van deze, zeer waarschijnlijk, een operationele faciliteit. Ik geef u twee belangrijke uitdagingen die van vitaal belang zijn voor het succes van uw onderneming, ongeacht uw standpunt. De eerste is deze: visualiseren van uw installatie afsluit. Dit is moeilijk voor de meeste mensen, vooral als de inrichting (die ik hierboven genoemde opgestart in de late jaren 1930) is ongeveer een lange tijd. Denk dat dit: de geschiedenis er niet toe doet in dit geval - de toekomst is waar het om gaat. Het kan je een tijdje te aanvaarden dit idee, maar het is belangrijk voor u onder de knie te krijgen. Uw faciliteit kan worden stilgelegd, en kan worden uitgeschakeld in uw carrière span.

De tweede is dit: Als u eenmaal hebt geaccepteerd en gevisualiseerd dat uw installatie kunnen afsluiten, wat zijn dan de "Als alleen de" zult u denken in de weken en maanden na het afsluiten? Rondom een potlood en papier en maak een lijst van hen.

Indien u het bovenstaande oefening (en je nooit echt compleet is, heb je gewoon doorlopen cycli van de uitoefening van nu af aan), treden op uw lijst. Doe de dingen die je hebt bepaald, met name de harde. De harde die worden meestal de mensen die een wijziging van het gedrag. U heeft te maken hen, want u heeft aangegeven ze als zaken die veranderd moeten worden.

Voor een lange tijd, het is een populaire management practices "voor de inkrimping van bedrijven, dat wil zeggen, verwachten hetzelfde werk met minder werknemers. Al die tijd, mensen mij vertellen, "We zijn zo druk, omdat we werden ingekrompen." Ik denk dat u de gemiste punt. U bent alleen zo druk als je blijven proberen om alles te doen wat de taken die gebruikt worden gedaan. Mijn schatting is, zelfs na de inkrimping, de helft van het werk dat verricht is in elk kantoor is verspilde moeite, dat niet is geslaagd voor de test Jim Thompson van de gebondenheid aan het spinnen van de factuur printer. Als ik bedrijven bezoek, ben ik bemused door alle scurrying rond de activiteit en dat is volkomen nutteloos. Waarom is dit niet vast? Omdat de betrokkenen niet kunnen zien - zij hebben verricht, dezelfde dingen zo lang, ze doen ze door rote. Ze nooit uitdaging test of waarom ze doen wat ze doen. Ik denk dat er twee redenen voor: (1) bekendheid en (2) een verborgen agenda van de werkzekerheid. Want als ze te elimineren genoeg taken, iemand die misschien net het elimineren van hun baan.

Dus terug naar mijn oorspronkelijke uitdaging. Speel het "Als alleen de" game. Dan maken van de lijsten en het nemen van de acties. En in een paar weken zijn we weer. En opnieuw. Als je speelt het "Als alleen de" game nu, en dat de vangsten op in uw instelling, kunt u voorkomen dat het spelen in een gevreesde Locatie: zittend aan uw keuken tafel en staren naar uw werkloosheid controleren.

Uiteraard in de veiligheid, wij spelen het "Als alleen de" game iedere keer dat er een ongeluk gebeurt. En we zijn serieus over. En wij passen ons gedrag.

Veilig te zijn en we praten volgende week.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: