Nip Impressions logo
Thu, May 30, 2024 06:22
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Norwegian) Who cares?


Week of 4 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Denne kolonnen skal kanskje høres ut som, som vi sier her i USA, "sur druer", men jeg tror det har å si.

Når det gjelder vitenskapelige artikler, vi er alle ganske kjent med prøvd og ekte tvers eksamen metoden "fagfellevurdering". Men når det kommer til ren gamle handels-og foreningen Magasinartikler, ikke slike ting eksisterer. Faktisk er det ingen slike ting som å sjekke bakgrunnen for slike artikler, i alle fall ikke noen som jeg er klar.

Her på Paperitalo Publikasjoner ™ (et nytt navn introduserer vi å beskrive vår familie av publikasjoner: Nip visninger, PaperMoney, Capital argumenter, og Thompson Privat Letter) minst vet vi hvor informasjonen kommer fra og vi strever veldig hardt for å gi ærlige og kontrollerbar materiale (Hei, mitt navn er på denne ting). Hvis det er fra andre kilder, så mye av PaperMoney er vi så indikerer eller det er så åpenbart at vi ikke trenger å gjøre det. Det kalles journalistiske integritet.

Likevel, i noen annen industri publikasjoner, jeg ofte lurt på hva i verden går på. Har disse personene tror vi er dumme? En nesten ikke trenger gjøre noe bakgrunn arbeid på noen av disse artiklene å vite at, i det minste mer bakgrunn arbeid er nødvendig. I andre tilfeller, der jeg tror ikke jeg spesielt kunnskapsrik av omstendighetene, en finner historier og proposisjonar som er bemerkelsesverdig, utrolig uten tilslutning. Slike historier spenner fra "vitenskapelige" (må være i anførselstegn hvis ikke forfatterne vil at deres arbeid dømmes mot det som alchemists av gamle) til ledelsen hvor "stor" ømfintlig-feely ledere er lauded mens hvem som helst med alle typer øre til bakken vet at folk kjører skrikende fra bygningen på svært bedrifter de administrerer.

Nå, i noen områder, er det artikler og rapporter om forhold som best kan bli identifisert som eksperimentell. Og denne konflikter meg, for jeg tror vi må eksperimentere og prøve nye ting - langsiktige lesere vet at jeg mener at dette er viktig. Men slike saker er ofte ikke identifisert som sådan. Kategori sine sponsorer er bekymret for at slik identifikasjon vil resultere i tap av penger eller annen støtte, jeg vet ikke. Men det synes å være å være litt disingenuous til stede som faktisk noe som vi vet er ikke - i det minste ikke ennå. Ikke misforstå, jeg cheering for slike ting å vinne, men når jeg går til en ball spillet jeg ikke skryte om mitt lag vinner spillet før de gjør.

På 1990-tallet, var jeg sterkt involvert på Wall Street i finansiering av resirkulering prosjekter. Noen jobbet jeg på som en talsmann, på andre jeg ble bedt om å gi rettsmedisin rådgivning når de mislyktes. En av de mest interessante var da en bank bedt meg om å gå se på et prosjekt som hadde blitt bygget og ble ikke kjører. Da jeg kom tilbake til sine kontorer, de spurte meg: "Vel, gjorde det ser du at de investerte xx millioner av dollar det?" Jeg sa, "Ja, faktisk det gjør det." Den bankfolk smilte. Så jeg sa, "Men du har bedt meg feil spørsmål. Riktige spørsmålet er:" Hva er det verdt i dag? " som svaret er skrap verdi. " Som du kan forestille deg, de var ikke fornøyd, selv om det var det meste av rustfritt stål.

Noen av de ordninger som floated og skrevet om i dag kanskje må bli gjort til større nytte for utvikling av vår kunnskap. Men det vil ikke være lenge før investering i dem, jeg frykter, blir ingenting, men skrap verdi.

Så, som bryr seg? Jeg vet lesekretsen i vår bransje er smartere enn noen av forfatterne gi dem kreditt. Så når noen leser et utvalg av disse mirakel eller fantasy artikler foisted på dem som faktisk de gjør det naturlig ting - å bli kynisk. Dette kynisme er en smitte som deretter sprer seg i hele sitt arbeidssted, én person om gangen. Ganske så fort det sprer seg i hele næringen. Og bare utover den fasen alle begynner å gjøre ting opp når fakta ikke er praktisk. Og da har vi alle gå ut av business, for vår virksomhet blir en basert på eventyr.

Alt jeg kan si er, har vi tenkt å fortsette å fortelle sannheten, slik vi ser det. Jeg skal prøve å finne måter å gjøre mer for bakgrunnen sjekker slik at du kan fortsette å være trygg på at vi gjør best mulig jobb i industrien deg gode data. Med andre ord, vi faktisk ønsker å oppnå og beholde respekt slik at når du leser noe fra oss, er du sikker på du har den beste informasjon som mulig.

Dette, selvsagt, kjører en økonomisk risiko for oss, for Paperitalo Publikasjoner avhenger annonsering inntekter for å overleve og trives. Hvis annonsørene tror at åpenhet i våre diskusjoner her føre dem problemer, de vil ikke være her. Men når det kommer til sannhet mot penger, jeg har ikke et problem - we'll stick til sannheten. Og, kjære lesere, hvis vi går glipp av poenget eller sannheten av og til (vi er ikke perfekt) vil vi fortsette å være åpen og gjennomsiktig for din kritikk.

Ved måten jeg operere for samme prinsipper i vår rådgivning. Ta for eksempel forrige uke - vi fikk en forespørsel til forslag om et konkret prosjekt. Etter andre og jeg hadde brukt mye tid på å prøve å se hvordan vi kan svare, vi avvist. Vi konkluderte med at et svar, som vi sikkert kunne ha gjort, og vunnet (og gjorde en fin profitt å gjøre), ville ha resultert i en konklusjon verdiløs til prospektet.

Hvis du vil kjøre en god sikkerhetskultur programmet, må du ha den beste informasjon som mulig, også. Er du sikker på at sikkerheten dataene du samler inn fra avdelingene er korrekt og saklig?

Spesielle sikkerhet merknad: QUIT drepte VÅR arbeidstakere. Som jeg ble sittende å se på datamaskinen denne siste tirsdag kveld, her kommer den triste nyheter av tre dødsulykker på PCA's Tomahawk, Wisconsin møllen. Legg til at dødsfall på IP Vicksburg denne siste våren, og det har vært et svært dårlig år faktisk i det nordamerikanske papirmasse og papir. Hvem dreper våre arbeidere? Sannsynligvis en holdning av uoppmerksomhet til informasjon om en del av mange. De forhold vi arbeider under kan være farlig, og vi er alle ansvarlige for å holde vår holdning riktig og høy oppmerksomhet til alle tider.

Vær - vær sikker, og vi vil snakke neste uke.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: