Nip Impressions logo
Sat, Jun 15, 2024 16:39
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Που νοιάζεται;


Week of 4 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Αυτή η στήλη θα ήθελε ίσως ήχο, όπως λέμε εδώ στις ΗΠΑ, "δηλητηριάσει τα σταφύλια", αλλά νομίζω ότι πρέπει να ειπωθεί.

Όταν πρόκειται για επιστημονικά άρθρα, είμαστε όλοι πολύ εξοικειωμένοι με την αλήθεια και προσπάθησε σταυρό εξέταση της μεθόδου αξιολόγησης. " Ωστόσο, όταν πρόκειται για απλή παλιά εμπορίου και σύνδεσης περιοδικό άρθρα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ως υπόβαθρο για τον έλεγχο αυτών των αντικειμένων, τουλάχιστον κάποια από τα οποία δεν γνωρίζω.

Εδώ στο Paperitalo Εκδόσεις ™ (ένα νέο όνομα είμαστε εισαγωγή για να περιγράψει την οικογενειακή μας δημοσιεύσεων: ΕΦ Εντυπώσεις, PaperMoney, Capital επιχειρήματα, και Ιδιωτικού Επιστολή Η Thompson) τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε πού προέρχεται από τις πληροφορίες μας και έχουμε προσπαθήσει πολύ επιμελώς να παρέχουν ειλικρινείς και επαληθεύσιμων υλικό (Hey, το όνομά μου σε αυτό το υλικό). Αν είναι από άλλες πηγές, όπως είναι μεγάλο μέρος της PaperMoney, εμείς έτσι δείχνει ή ότι είναι τόσο προφανές ότι δεν έχουμε να το πράξει. Λέγεται δημοσιογραφική ακεραιότητα.

Ωστόσο, σε ορισμένες άλλες εκδόσεις της βιομηχανίας, συχνά αναρωτιούνται τι στον κόσμο είναι σε εξέλιξη. Μήπως αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα είναι ανόητες; Ένα σχεδόν ανάγκες κάνουμε κάθε ιστορικό έργο σε ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα να γνωρίζουμε ότι, τουλάχιστον, πιο ιστορικό έργο είναι αναγκαίο. Σε άλλες περιπτώσεις, όπου δεν νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα γνώστες των περιστάσεων, βρίσκεται ιστορίες και προτάσεις που είναι εκπληκτικά, απίστευτα χωρίς αξιόπιστα. Τέτοιες ιστορίες φάσμα από την "επιστημονική" (πρέπει να είναι σε εισαγωγικά εκτός εάν οι συντάκτες θέλουν το έργο τους κρίνεται ότι εναντίον του αλχημιστές των παλαιών) προς διαχείριση, όπου "μεγάλο" ευαίσθητο-feely διαχειριστές είναι lauded ενώ όποιος με οποιοδήποτε είδος ένα στάχυ να το έδαφος ξέρει άνθρωποι τρέχουν screaming από το κτίριο που βρίσκεται το πολύ επιχειρήσεις που διαχειρίζονται.

Τώρα, σε ορισμένες περιοχές, υπάρχουν άρθρα και εκθέσεις για θέματα που μπορεί καλύτερα να χαρακτηριστεί ως πειραματικό. Και αυτή η σύγκρουση μου, για πιστεύω ότι πρέπει να το πείραμα και να δοκιμάσουν νέα πράγματα - μακροπρόθεσμα αναγνώστες γνωρίζουν Πιστεύω ότι αυτό είναι σημαντικό. Ωστόσο, τέτοιες υποθέσεις δεν είναι συχνά χαρακτηρίζεται ως τέτοια. Ίσως τους χορηγούς ανησυχούν ότι ο προσδιορισμός αυτός θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια της χρηματοδότησης ή άλλη υποστήριξη, δεν ξέρω. Αλλά φαίνεται να είναι λίγο υποκριτικό να παρουσιάσει ως πραγματικότητα κάτι που γνωρίζουμε ότι δεν είναι - τουλάχιστον δεν έχει ακόμα. Μην πάρετε λάθος μου, είμαι πανηγυρίζουν για τέτοια πράγματα για να κερδίσετε, αλλά όταν πάω σε ένα μπαλάκι το παιχνίδι, εγώ δεν brag για την ομάδα μου τη νίκη στο παιχνίδι μέχρι το κάνουν.

Κατά τη δεκαετία του 1990, ήμουν σχετικά με την εκτεταμένη συμμετοχή της Wall Street στη χρηματοδότηση των έργων ανακύκλωσης. Ορισμένοι Δούλεψα ως υπέρμαχος της στις άλλες μου ζητήθηκε να παράσχουν διαβούλευση εγκληματολογικά όταν απέτυχε. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ήταν όταν μια τράπεζα μου ζήτησε να πάει κοιτάξουμε ένα έργο που είχε κατασκευαστεί και δεν ήταν σε λειτουργία. Όταν επέστρεψα στην γραφεία τους, τους ρώτησε, «Λοιπόν, το έκανε για να δούμε θέλατε να επενδυθεί xx εκατομμύρια δολάρια εκεί;" Είπα "ναι, πράγματι να το κάνει." Οι τραπεζίτες χαμογέλασε. Τότε είπα, "αλλά μου ζήτησαν το λάθος ερώτημα. Το σωστό ερώτημα είναι,« Τι είναι αυτό αξίζει σήμερα; " στην οποία η απάντηση είναι αξία του παλαιοσιδήρου. " Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν ήταν ευχαριστημένοι, έστω και αν ήταν το πλείστον ανοξείδωτο χάλυβα.

Ορισμένα από τα καθεστώτα είναι εξίσου και γραφεί για σήμερα μπορεί να χρειαστεί να γίνει για το καλό του, προάγοντας τις γνώσεις μας. Ωστόσο, δεν θα είναι πολύ πριν από την επένδυση σε αυτές, φοβάμαι, δεν θα είναι τίποτα, αλλά την αξία του παλαιοσιδήρου.

Έτσι, που νοιάζεται; Γνωρίζω το αναγνωστικό μας βιομηχανία είναι εξυπνότεροι από ορισμένους από τους δημιουργούς τους δώσει πίστη. Έτσι, όταν κάποιος διαβάζει ένα δείγμα αυτών θαύμα της φαντασίας ή αντικείμενα που τους πλασάρεται ως γεγονός, αλλά το φυσικό πράγμα - γίνονται κυνικοί. Αυτό είναι ένα κυνισμό ασθενείας που στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλη του χώρου εργασίας τους, ένα πρόσωπο σε μια στιγμή. Pretty σύντομα να εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Και μόνο μετά τη φάση αυτή, ο καθένας αρχίζει να γίνουν τα πράγματα όταν τα δεδομένα δεν είναι βολικό. Και τότε, όλοι βγαίνουν έξω από τις επιχειρήσεις, για τις επιχειρήσεις μας γίνεται ένα με βάση fairy tales.

Αυτό που μπορώ να πω είναι, εμείς θα συνεχίσουμε να πω την αλήθεια, όπως το βλέπουμε. Εγώ θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε πιο φόντο τον έλεγχο οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να είναι βέβαιοι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό θέσεων εργασίας στον κλάδο σας φέρνουν καλή δεδομένων. Με άλλα λόγια, θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το σεβασμό σας, έτσι ώστε όταν έχετε διαβάσει κάτι από εμάς, είστε βέβαιοι έχετε τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες.

Αυτό, φυσικά, τρέχει ένα οικονομικό κίνδυνο για εμάς, για Paperitalo Εκδόσεις εξαρτάται από τα έσοδα από τις διαφημίσεις για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Αν πιστεύετε ότι οι διαφημιστές την ειλικρίνεια των συζητήσεών μας εδώ να τους προκαλέσει προβλήματα, δεν θα είναι εδώ. Αλλά όταν πρόκειται για την αλήθεια έναντι χρημάτων, δεν έχω πρόβλημα - we'll εμμείνουμε στην αλήθεια. Και, αγαπητοί αναγνώστες, αν θα χάσουμε το σημείο ή περιστασιακά η αλήθεια (που δεν είναι τέλειος) θα συνεχίσουν να είναι ανοικτές και διαφανείς για να σας κριτική.

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να λειτουργούν τις ίδιες αρχές σε διαβούλευση με τις επιχειρήσεις μας. Πάρτε για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα - είχαμε μια Αίτηση Πρόταση για ένα συγκεκριμένο έργο. Μετά από άλλους και μου είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθώντας να δούμε πώς θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε, θα μειωθεί. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μια απάντηση, η οποία σίγουρα θα μπορούσε να είχε γίνει και κέρδισαν (και να γίνει ένα ωραίο κέρδος κάνει), θα κατέληγε σε ένα συμπέρασμα άχρηστη ως προς την προοπτική.

Για να εκτελέσετε ένα καλό πρόγραμμα ασφάλειας, χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση, πάρα πολύ. Είστε σίγουροι ότι η ασφάλεια των δεδομένων που έχετε συγκεντρώσει από τις υπηρεσίες σας είναι ακριβή και τεκμηριωμένη;

Ειδική ασφάλεια σημείωση: QUIT KILLING τους εργαζομένους μας. Καθώς βρισκόμουν σε συνεδρίαση που αναζητούν τον υπολογιστή αυτό το παρελθόν Τρίτη το βράδυ, εδώ έρχεται η θλιβερή είδηση από τρεις θανάτους σε PCA της Tomahawk, Wisconsin Μύλου. Προσθήκη στο ότι ο νεκρός στο IP Vicksburg αυτό το παρελθόν άνοιξη και ήταν μια πολύ κακή χρονος μάλιστα στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού. Που σκοτώνει τους εργαζομένους μας; Πιθανότατα μια στάση inattention σε λεπτομέρειες σχετικά με το μέρος των πολλών. Οι συνθήκες εργασίας μας δυνάμει μπορεί να είναι επικίνδυνα και είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη διατήρηση και ορθή στάση μας την προσοχή μας σε υψηλό επίπεδο πάντα.

Παρακαλούμε - να είναι ασφαλή και θα μιλήσει την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: