Nip Impressions logo
Sun, May 26, 2024 07:19
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Who cares?


Week of 4 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Tämä sarake on menossa ehkä kuulostaa, kuten me täällä Yhdysvalloissa, "happamia viinirypäleitä", mutta mielestäni se on sanottava.

Kun se tulee tieteellisiä artikkeleita, olemme kaikki varsin tuttuja kanssa yrittäneet ja totta rajat tarkastelun menetelmä "vertaisarviointi". Mutta kun se tulee selväksi, vanha kauppa-ja yhdistys-lehden artikkelit, mitään sellaista olemassa. Itse asiassa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin tausta etsitään tällaisia esineitä, ei ainakaan mitään josta olen tietoinen.

Täällä Paperitalo Julkaisut ™ (uusi nimi olemme ottamassa käyttöön kuvaamaan meidän perhe-julkaisuja: Nip Näyttökerrat, PaperMoney, Capital väitteet, ja The Thompson Yksityinen kirje) ainakin me tiedämme, missä tieto on peräisin, ja me pyrimme erittäin ahkerasti tarjota rehellistä ja todennettavissa materiaalia (Hei, minun nimeni on tätä kamaa). Jos se on muista lähteistä, niin paljon PaperMoney on, niin ilmoitetaan tai se on niin ilmeistä, että meidän ei tarvitse tehdä niin. Sitä kutsutaan journalistinen koskemattomuuteen.

Kuitenkin jotkut muut alan julkaisut, olen usein miettinyt, mitä muualla maailmassa on meneillään. Onko nämä ihmiset sitä mieltä, että olemme tyhmiä? Yksi tuskin tarvitsee tehdä mitään tausta työtä jotkin näistä artikkeleista tietää, että ainakin enemmän tausta työtä tarvitaan. Muissa tapauksissa, joissa En usko, että olen erityisen tuntevat olosuhteet, yksi toteaa, tarinoita ja ehdotuksia, jotka ovat huomattavan, uskomattoman ilman uskoa. Nämä tarinat vaihtelevat "tieteellinen" (pitää olla lainausmerkeissä, jos kirjoittajat haluavat heidän työtään arvioidaan, että alchemists vanhoja) hallinnointiin, joissa "erittäin" touchy-feely johtajien on kehuttu, mutta kenenkään kanssa kaikenlaista, korvan, perusteella tiedetään, että ihmiset ovat käynnissä huutamassa, että rakennus on hyvin yrityksille ne hallinnoivat.

Nyt joillakin aloilla, on artikkeleita ja raportteja asioista, jotka voidaan parhaiten tunnistaa kokeellisia. Ja tämä konfliktit minua, koska olen sitä mieltä, että meidän täytyy kokeilla ja kokeilla uusia asioita - pitkäaikaiset lukijat tiedä Mielestäni tämä on tärkeää. Kuitenkin tällaiset asiat eivät useinkaan ole yksilöity sellaisiksi. Ehkä heidän kumminsa ovat huolissaan siitä, että tällainen henkilöllisyyden johtaisi menetys rahoitusta tai muuta tukea, en tiedä. Mutta se näyttää olevan hieman harhaanjohtavaa esittää, koska itse asiassa jotakin, että me tiedämme, ei ole - ainakaan vielä. Älä päästä minua väärin, olen cheering tällaisia asioita voittaa, mutta kun menee pallon peliin, enkä brag noin oman joukkueen voittavan pelin, kunnes he tekevät.

Vuonna 1990-luvulla, minulla oli voimakkaasti mukana Wall Street, rahoituksesta kierrätys hankkeita. Jotkut Olen tehnyt töitä kuin proponent, toiset Minua pyydettiin antamaan rikosteknisen kuulematta, kun he epäonnistuivat. Yksi mielenkiintoisimmista oli se, kun pankki pyysi minua menemään tarkasteltava hanke, joka oli rakennettu ja jota ei näy. Kun minä tulin takaisin niiden toimistot, ne kysyi minulta: "No, ei se katsomaan haluat ne investoineet xx miljoonia dollareita siellä?" Sanoin, "Kyllä, se todellakin tekee." Pankinjohtajien hymyili. Sitten sanoin, "Mutta te pyysitte minua väärään kysymykseen. Oikea kysymys on," Mikä on se arvo tänään? " , johon vastaus on rautaromun arvoa. " Kuten voit kuvitella, he eivät olleet tyytyväisiä, vaikka se oli enimmäkseen ruostumatonta terästä.

Jotkin järjestelmistä ovat hierrettävä ja kirjalliset tänään, voi olla tarvetta tehdä sitä suurempi hyvä edistää tietämystä. Se ei kuitenkaan olisi jo kauan ennen investointeja niitä, pelkään, että tulee mitään, mutta rautaromun arvoa.

Joten, jotka cares? Tiedän, että lukijakunta myös teollisuus on älykkäämpiä kuin jotkut kirjoittajat antavat heille luottoa. Joten, kun joku lukee näytteen näitä ihme tai fantasia artikkeleita tyrkytetty niitä itse asiassa, ne eivät luonnollinen asia - tullut kyyninen. Tämä kyynisyys on contagion, että sitten leviää koko niiden työpaikalla, yksi henkilö kerrallaan. Hienoa, kun se leviää koko teollisuudelle. Ja juuri tätä pidemmälle vaiheessa, kaikki alkaa tehdä asioita, kun tosiasiat eivät ole kätevää. Ja sitten me kaikki menee konkurssiin, meidän asiamme tulee joka perustuu satuihin.

Kaikki mitä voin sanoa on, aiomme jatkaa kertoa totuutta, koska näemme sen. Aion yrittää löytää tapoja tehdä enemmän taustan tarkistamiseen, jotta voit jatkossakin olla varma, että me teemme parasta mahdollista työtä teollisuuden tuoda teille hyvää tietoa. Toisin sanoen, me todella haluamme ansaita ja pitää kunnioittaa niin, että kun olet lukenut jotain meille, olet varma olette parhaat mahdolliset tiedot.

Tämä tietenkin, johtaa taloudellisen riskin meille, Paperitalo Julkaisut riippuu mainonnan tulot, jotta voidaan selviytyä ja menestyä. Jos mainostajat sitä mieltä, että rehellinen keskustelussamme täällä aiheuttavat ongelmia, ne eivät tule tänne. Mutta kun se tulee totuus vastaan rahaa, minulla ei ole ongelma - we'll pysyä totuudessa. Ja, rakkaat lukijat, jos me menetämme kohta tai totuuden satunnaisesti (Me emme ole täydellisiä) meidän on jatkossakin oltava avoin ja läpinäkyvä teidän kritiikkiä.

Muuten, olen toiminnassaan samoja periaatteita meidän konsultointiliiketoiminnan. Otetaan esimerkiksi viime viikolla - meillä oli Request for proposal for tiettyyn hankkeeseen. Kun toiset ja olin viettänyt paljon aikaa yrittää nähdä, miten voisimme vastata, meillä vähentynyt. Voimme päätellä, että vastaus, jonka me varmasti voinut tehdä ja voitti (ja tehnyt hienoa voittoa tekevät), olisi johtanut päätökseen arvoton, että näköpiirissä.

Jos haluat luoda hyvän turvallisuuden ohjelman, sinun on parhaat mahdolliset tiedot, too. Oletko varma, että tiedot turvallisuudesta olet ymmärtänyt teidän yksiköt ovat tarkkoja ja tosiasioihin?

Erityistä turvallisuutta note: LOPETA TAPPAVIA OUR TYÖNTEKIJÖIDEN. Kuten olen istui tarkastelemalla tietokoneen viime tiistai-iltana, tässä tulee surullinen uutinen kolme kuolonuhria ja PCA: n Tomahawk, Wisconsin myllyssä. Lisää että kuolonuhrien IP Vicksburg viime keväänä, ja se on ollut erittäin huono vuosi jopa Pohjois-Amerikan paperiteollisuus. Kuka on tappaminen meidän työntekijöitä? Todennäköisesti asenne, inattention yksityiskohtiin puolelta monia. Edellytykset meidän työtä voi olla vaarallista, ja me kaikki olemme vastuussa pitää asenne oikea ja meidän huomiota korkea kaikkina aikoina.

Ole hyvä - on oltava turvallista ja aiomme keskustella ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: