Nip Impressions logo
Sun, Feb 25, 2024 16:54
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Dutch) Die het?


Week of 4 Aug 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Deze kolom zal misschien klinken als, zoals wij zeggen hier in de VS, "zure druiven" maar ik denk dat het moet toch gezegd worden.

Als het gaat om wetenschappelijke artikelen, wij zijn allen goed bekend met het geteste en echte cross onderzoek methode van "peer review". Wanneer we echter kijken naar gewone oude handel en vereniging tijdschrift artikelen, niet zoiets bestaat. In feite bestaat er niet zoiets als achtergrond voor het controleren van deze artikelen, in ieder geval niet een van die ik weet.

Hier bij Paperitalo Publicaties ™ (een nieuwe naam introduceren we de beschrijving van onze familie van publicaties: Nip Impressions, PaperMoney, Capital Argumenten, en The Private Thompson Letter) ten minste weten waar we onze informatie vandaan komt en we doen er heel hard om eerlijk en controleerbaar materiaal (Hoi, mijn naam is op dit spul). Als het uit andere bronnen, zoals veel van PaperMoney is, zodat we aangeven of het is zo vanzelfsprekend, dat we niet hoeven te doen. Het heet journalistieke integriteit.

Maar in enkele andere bedrijfstak publicaties, ik vaak de vraag wat in de wereld gaande is. Kunnen deze mensen denken dat we dom zijn? Een nauwelijks behoefte doen de achtergrond werken aan een aantal van deze artikelen te weten dat, althans, meer achtergrond werk nodig is. In andere gevallen, waar ik denk niet dat ik een bijzondere kennis van de omstandigheden, vindt men verhalen en stellingen die zijn opmerkelijk, ongelooflijk zonder geloof. Deze verhalen gaan van het "wetenschappelijke" (moet tussen aanhalingstekens, tenzij de auteurs willen hun werk getoetst aan die van de alchemisten van oud) om het beheer van waar "grote" oppervlakkige-feely managers zijn lauded terwijl iedereen met enige vorm van een oor aan de de grond weet dat mensen lopen schreeuwen uit het gebouw op zijn ondernemingen die zij beheren.

Nu, in sommige gebieden zijn er artikelen en rapporten over zaken die het best kan worden aangemerkt als experimenteel. En deze conflicten me, want ik denk dat we moeten experimenteren en probeer nieuwe dingen - lange termijn de lezer weet dat ik denk dat dat belangrijk is. Maar dergelijke zaken zijn vaak niet als zodanig herkenbaar zijn. Misschien hun sponsors zijn bang dat deze identificatie zou resulteren in verlies van geld of andere steun, ik weet het niet. Maar het lijkt te zijn een beetje eerlijk te presenteren als feit iets waarvan we weten niet - althans nog niet. Raak niet in me verkeerd, ik ben troost voor dergelijke dingen te winnen, maar als ik ga naar een bal spel, ik ben niet opscheppen over mijn team het winnen van de wedstrijd totdat zij doen.

In de 1990's, ik was sterk betrokken op Wall Street in de financiering van de recycling-projecten. Sommige werkte ik op als een voorstander, aan anderen werd ik gevraagd om de forensische raadpleging wanneer zij mislukt. Een van de meest interessante was bij een bank heeft mij gevraagd te gaan kijken naar een project dat werd gebouwd, en werd niet uitgevoerd. Toen ik kwam terug tot hun kantoren, zij vroeg me: "Nou, deed het kijken naar je wilt ze geïnvesteerd xx miljoenen dollars?" Ik zei: "Ja, inderdaad het doet." De bankiers glimlachte. Toen ik zei: "Maar u hebt mij gevraagd de verkeerde vraag. De juiste vraag is: 'Wat is het waard vandaag?" waarop het antwoord is schrootwaarde. " Zoals u kunt zich voorstellen, dat men niet gelukkig, ook al is het meestal van roestvrij staal.

Een aantal van de regelingen wordt dreef en geschreven over vandaag wellicht moeten worden gedaan voor het grotere goed van onze kennis. Maar het zal niet lang voordat de investering in hen, vrees ik, zal niets anders dan restanten waarde.

Dus, die het? Ik weet dat de lezers in onze sector is slimmer dan een aantal van de auteurs geven ze het krediet. Dus, als iemand leest een steekproef van deze wonder of fantasy artikelen foisted op hen als een feit, ze doen het natuurlijk zaak - cynisch geworden. Dit cynisme is een besmetting die vervolgens spreads gedurende hun plaats van arbeid, een persoon tegelijk. Vrij snel spreidt de hele industrie. En net na die fase, iedereen begint dingen te laten verschijnen wanneer de feiten niet handig. En dan hebben we alle activiteiten zou moeten staken, voor ons bedrijf wordt een gebaseerd op sprookjes.

Ik kan alleen maar zeggen, wij gaan verder om de waarheid te vertellen als we het bekijken. Ik zal proberen manieren te vinden om meer achtergrondinformatie te controleren zodat u kunt blijven er zeker van zijn dat we aan het doen zijn de best mogelijke job in de industrie om u goede gegevens. Met andere woorden, we eigenlijk willen verdienen en houdt je respect, zodat als je leest iets van ons, u zeker weet u over de beste informatie mogelijk.

Dit, natuurlijk, loopt een financieel risico voor ons, voor Paperitalo Publicaties hangt af van de reclame-inkomsten heeft om te overleven en gedijen. Als adverteerders denken over de oprechtheid van onze discussies hier veroorzaken ze problemen, worden ze niet hier. Maar als het gaat om de waarheid versus geld, ik heb geen probleem - we'll houden aan de waarheid. En, beste lezer, als wij missen het punt of de waarheid af en toe (we zijn niet perfect) blijven we ook open en transparant zijn voor uw kritiek.

Trouwens, ik werken aan dezelfde principes in ons overleg met het bedrijfsleven. Neem bijvoorbeeld de afgelopen week - we hadden een Verzoek om Voorstel voor een specifiek project. Na de anderen en ik had besteed veel tijd proberen om te zien hoe we kunnen reageren, wij geweigerd. We besloten dat een reactie, die we zeker zouden hebben gemaakt en won (en maakte een mooie winst te doen), zou hebben geleid tot een conclusie waardeloos aan het vooruitzicht.

Als u een goed veiligheids-programma, moet u de beste informatie mogelijk is, ook. Weet u zeker dat de veiligheid van de gegevens die je opdoet van uw diensten en feitelijk juist is?

Speciale veiligheid opmerking: STOP DODEN onze werknemers. Zoals ik zat te kijken naar de computer dit afgelopen dinsdag avond, hier komt het trieste nieuws van drie dodelijke slachtoffers bij PSO's Tomahawk, Wisconsin molen. Toevoegen aan dat de doden op IP Vicksburg dit afgelopen voorjaar en het was een zeer slecht jaar inderdaad in de Noord-Amerikaanse pulp-en papierindustrie. Die is het doden van onze werknemers? Waarschijnlijk is een houding van inattention om details van de kant van de vele. De voorwaarden die wij werkzaamheden in het kader van gevaarlijk kunnen zijn en we zijn allemaal verantwoordelijk voor het bijhouden van onze houding corrigeren en onze aandacht hoog te allen tijde.

Gelieve - veilig te zijn en we praten volgende week.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: