Nip Impressions logo
Fri, Apr 19, 2024 02:41
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Norwegian) Moderniserer av papirmasse og papir bransje: Holdningene


Week of 28 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Hvis en har interesse for å gjøre forskning, kan de finne "bestemmes" for å bli definert som "besluttsom, trofast, besluttet, slo, løst." På samme måte en kan finne "sta" definert som "urimelig gjenstridig; obstinately unmoving; løst eller satt i formål eller mening; vanskelig å håndtere eller undertrykke; hard, tøff, eller stiv." Ingen krenkelser, men i tre pluss tiår i papirmasse og papir industri, jeg har møtt mange sta mennesker som bare tenkte på seg selv som bestemmes. Dette er ett av tre forhold som jeg tror har medført våre store vanskeligheter for minst det siste tiåret og en halv. De to andre forhold er en mangel på visjoner (forhåpentligvis ingen definisjon nødvendig) og mangel av en vilje til å endre.

Disse tre er en dødelig kombinasjon i noen forsøke. De har vært mest ødeleggende for oss. De har åpenbart seg i tapte muligheter, strategier for dårlige (og expensively) startes, og unødvendig angst for alle involverte. Disse problemene har vært opplevd i hele verden, ikke begrenset til én eller et annet sted eller land. Noen av handlingene har vært beundringsverdig, modig visjonær trinnene som ikke helt ut som planlagt (Jari kommer til å tanke) og andre har vært dum avgjørelse på toppen av dum beslutning (vi reservedeler den skyldige av offentlighet). En tredje kategori er de karakterer og sektorer som har virket til å stå stille, ignorerer deres verden faller ned rundt dem før det er for sent.

Hvordan kan vi bryte kvelertak disse dødelige holdninger har på oss? Det vil ta en bok, og du forteller meg jeg må skrive noe du kan lese i fem eller ti minutter. Så vil jeg gi et overfladisk kjennskap til eksempler og la det for deg å extrapolate for større bilde.

1. I det vi selger (du vet, ting som spinner fakturaen skriver) vi må forstå vår konkurranse. Ta Avistrykk, for eksempel. Avistrykk konkurranse har ikke vært andre Avistrykk, har det vært radio, TV, Internett og hånd holdt mobile enheter. Ikke at det ikke har vært gjort, men jeg kan si jeg har ikke sett en lært studie som snakker om hvordan Avistrykk kan konkurrere med noen av disse formidable konkurrenter. Jeg snakket om markedsføring sist uke og jeg fast tror vi som industri ikke forstår emnet i minutest måter i noen grad andre enn vev. Vi må gjøre en bedre jobb med å forstå markedsføring.

2. I hva vi kjøper, har vi til å prøve nye ting. Enten det er kjemikalier, tilsetningsstoffer, utstyr, prosjektering, bygging, konsulenter eller hva vi ikke vet hva som er der ute som kan være til nytte for oss med mindre vi prøve ut nye ting. Dessverre er straffen for å prøve nye ting og ikke er slik at ingen vil prøve nye ting. I tillegg er det moderne, alt omfatter programvare management-programmer (og du vet hvordan jeg hater dem) foreta endring leverandører eller legge til nye ting så vanskelig som mulig. Vi må endre våre kulturer og systemer slik at ledere er villig til å prøve nye varer og tjenester.

3. I som vi benytter, vi trenger folk med ulik tenkning. Gå tilbake til vår Alma mater, gode gamle jeg savner U, for alle våre nye ansatte har en tendens til å incubate og fostre lock-trinn-tenkning. Dette er ikke fremme innovasjon.

4. Når vi ønsker å eksperimentere med styringssystemer, må vi arbeide hardt for det og gjøre våre egne lekser. Inntak en konsulent med siste nytt ord er ganske ærlig, en renvasking jobb. Jeg vet mange andre ledere som har ansatt forfatterne av toppen rangert Management Consulting bøker for å komme inn og spre sine b - Jeg mener kunnskap rundt. Dette er ikke et system endres, og dette er bare å følge siste kjepphest. Endre styringssystemer for bedre involverer virkelige arbeid, mye av det, gjort av egen befolkning (med litt hjelp fra utsiden, brukes judiciously).

På grunn av min unike rolle i næringen, mange ledere og ledere, enten ned, outsized, elimineres eller bare ren tente ofte gi meg en samtale kort tid etter hendelsen. Nesten universell i sin nye funnet friheten er realisering som de har bodd en emasculated, smale liv. De fleste, hvis de har midler, finner stor befrielse i sine nye omstendigheter. Hva er trist for meg er at de kommer til disse realizations bare etter at de har fått ut av de rutiner som har vært tregt å bygge på deres liv i mange år, når ansvaret ble imperceptibly større hver dag.

I dette er lærdom for deg ubevisst bærer av rutineoppgaver nå. Bli kjent med din tilstand. Sette av litt tid til å gjøre virksomheten din, og din karriere, bedre. Se på de fire enkle punkter jeg gjør ovenfor. Hvis du gjør det ikke raskere, håndtere én per år for de neste fire årene. La meg vite hvordan det slår ut. Jeg er sikker på at du vil ha en bedre og bedre karriere.

Alle står på null, men hvis vi mister livet eller lem i en ulykke. Practice Sikkerheten først hver dag.

Vær sikker, og vi vil snakke neste uke.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: