Nip Impressions logo
Sat, Apr 20, 2024 18:40
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Ο εκσυγχρονισμός στη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού: Στάσεις


Week of 28 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Αν έχει κανείς το ενδιαφέρον να κάνουμε την έρευνα, μπορεί να βρουν "αποφασισμένη" να ορίζεται ως «μια αποφασιστική, ανυποχώρητος, αποφάσισε, πάγια, επιλύονται". Επίσης, μπορεί κανείς να βρει "πεισματάρης" ορίζεται ως «υπερβολικά χειραγωγείται? Επιμένει unmoving? Σταθερό ή που έχει σκοπό ή στη γνώμη? Δύσκολο να διαχειριστούν ή να καταστέλλουν? Σκληρό, σκληρό, ή σκληρό." Αριθ αδικήματος, αλλά σε τρεις δεκαετίες στην συν βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού, έχω άφθονο πεισματάρης που συναντούν ανθρώπους που απλώς φαντάζονται οι ίδιοι, όπως καθορίζεται. Αυτή είναι μία από τις τρεις προϋποθέσεις που πιστεύω ότι έχει προκαλέσει τη βιομηχανία μας μεγάλες δυσκολίες για τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και μισή. Οι άλλες δύο προϋποθέσεις είναι η έλλειψη οράματος (αισίως ορισμού δεν είναι απαραίτητο) και η έλλειψη βούλησης να αλλάξει.

Αυτά τα τρία αποτελούν θανάσιμο συνδυασμό, σε κάθε προσπάθεια. Έχουν πιο καταστροφικό για εμάς. Έχουν εκδηλώνονται στις ευκαιρίες που χάθηκαν, τις στρατηγικές κακώς (και ακριβά) εκτελέστηκαν, και περιττά angst για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα προβλήματα αυτά έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, δεν περιορίζεται στη μία ή την άλλη τοποθεσία ή χώρα. Ορισμένες από τις δράσεις έχουν θαυμάσια, τολμηρό οραματιστής βήματα που δεν εκτίθενται αρκετά εργασίες όπως είχε προγραμματιστεί (Jari έρχεται στο νου) και άλλοι έχουν ηλίθια απόφαση σχετικά με την αρχή της βλακώδης απόφαση (θα σας χαρίσει τη υποπέσει σε δημόσια αποκάλυψη). Μια τρίτη κατηγορία έχει τις κατηγορίες αυτές, καθώς και τομείς που φαινόταν να σταθεί ακόμη, αγνοώντας τον κόσμο τους που υπάγονται προβλέπεται γύρω τους μέχρι να είναι πολύ αργά.

Πώς θα σπάσει το στραγγαλισμό θανατηφόρες συμπεριφορές αυτές έχουν από εμάς; Θα χρειαστούν ένα βιβλίο, και να μου πείτε που έχω να γράψω κάτι που μπορείτε να διαβάσετε σε πέντε ή δέκα λεπτά. Λοιπόν, εγώ θα δώσει smattering παραδειγμάτων και αφήστε το για σας και για την εξαγωγή προς τη μεγαλύτερη φωτογραφία.

1. Σε ό, τι πωλούν (ξέρετε, το υλικό που γυρνάει το τιμολόγιο εκτυπωτή), θα πρέπει να κατανοήσουμε τον ανταγωνισμό μας. Πάρτε χαρτί εφημερίδων, για παράδειγμα. Το δημοσιογραφικό χαρτί του ανταγωνισμού δεν έχει άλλα εφημερίδων? Έχει ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο και φορητού κινητές συσκευές. Δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει, αλλά μπορώ να πω δεν το έχω δει μελέτη έμαθε ότι οι συνομιλίες σχετικά με τον τρόπο το δημοσιογραφικό χαρτί μπορεί να ανταγωνιστεί με οποιονδήποτε από αυτούς τους ανταγωνιστές. Μίλησα της εμπορίας περασμένη εβδομάδα και πιστεύω ακράδαντα ότι μία βιομηχανία που δεν καταλαβαίνω το θέμα στο minutest τρόπους σε κάθε κατηγορία διαφορετική από ιστούς. Πρέπει να κάνουμε μια καλύτερη κατανόηση των θέσεων εργασίας εμπορίας.

2. Σε ό, τι αγοράζουμε, πρέπει να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Είτε πρόκειται για τις χημικές ουσίες, τα πρόσθετα, εξοπλισμού, μηχανολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες κατασκευής, σύμβουλοι ή οτιδήποτε άλλο, δεν ξέρουμε τι είναι εκεί έξω που μπορεί να μας ωφελήσει αν δεν δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Δυστυχώς, η τιμωρία για νέα πράγματα και προσπαθεί ελλείψει είναι τέτοια που κανείς δεν θα δοκιμάσουν νέα πράγματα. Επιπλέον, το σύγχρονο, που θα περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα λογισμικού διαχείρισης (και ξέρετε πόσο μισώ τους) να αλλάζουν προμηθευτές ή προσθέτοντας καινούργια πράγματα τόσο δύσκολο όσο είναι δυνατόν. Πρέπει να αλλάξουμε τους πολιτισμούς μας και συστήματα, έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα οι διαχειριστές προσπαθούν νέων αγαθών και υπηρεσιών.

3. Στην που μας απασχολούν, χρειαζόμαστε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό. Πηγαίνοντας πίσω στην alma mater μας, παλιές καλές I MISS U, για όλους μας νέες προσλήψεις τείνει να προωθεί και επωάστε lock-βήμα σκέψης. Αυτό δεν προάγει την καινοτομία.

4. Όταν θέλουμε να πειραματίζονται με συστήματα διαχείρισης, πρέπει να εργαστούμε σκληρά για το θέμα και θα κάνουμε το δικό μας σπίτι. Πρόσληψη ενός συμβούλου με τα τελευταία λόγια buzz είναι, ειλικρινά, whitewash δουλειά. Γνωρίζω πολλά ανώτερα στελέχη που έχουν μισθωθεί οι συντάκτες του κατετάγη αρχή διαχείρισης βιβλίων να έρθουν στην εξάπλωση και τους β - εννοώ γνώσεις γύρω. Αυτή δεν είναι μια αλλαγή του συστήματος? Αυτό είναι μόνο μετά τις τελευταίες fad. Η αλλαγή των συστημάτων διαχείρισης για την καλύτερη συνεπάγεται πραγματική δουλειά, πολλή αυτή, που έγινε από τη δική σας άτομα (με κάποια βοήθεια από το εξωτερικό, χρησιμοποιούνται συνετά).

Λόγω μου μοναδικό ρόλο στη βιομηχανία, πολλά ανώτατα στελέχη και διαχειριστές, αν μέγεθος, outsized, να εξαλειφθούν ή απλά κάμπο πυροβόλησαν πολλές φορές να μου δώσει μια κλήση αμέσως μετά το συμβάν. Σχεδόν καθολική στο νέο τους βρέθηκαν ελευθερία είναι η συνειδητοποίηση ότι έχουν ζουν μια emasculated, στενά ζωής. Οι περισσότεροι, αν έχουν τα μέσα, βρείτε μεγάλη απελευθέρωση τους σε νέες συνθήκες. Τι είναι λυπηρό για μένα είναι ότι θα έρθει σε αυτά τα realizations μόνο αφού έχουν gotten από τις ρουτίνες που έχουν αργό ρυθμό οικοδόμησης στη ζωή τους για πολλά χρόνια, όταν έγινε ανεπαίσθητα μεγαλύτερες ευθύνες κάθε μέρα.

Σε αυτό το μάθημα είναι για σας ασυνείδητα επιβαρυνθεί με καθήκοντα ρουτίνας πλέον. Γίνετε επίγνωση της κατάστασής σας. Να αναιρέσει κάποια στιγμή να κάνουν την επιχείρησή σας, και τη σταδιοδρομία σας, καλύτερα. Κοιτάξτε τα τέσσερα απλά σημεία έχω κάνει παραπάνω. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε πιο γρήγορα, να αντιμετωπίσουν μία ανά έτος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Επιτρέψτε μου να γνωρίζουν πώς αποδεικνύεται. Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε ένα καλύτερο επιχειρηματικό και μια καλύτερη καριέρα.

Όλα για το κενό, όμως, εάν χάσουν τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα σε ατύχημα. Πρακτική ασφάλεια κάθε μέρα.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: