Nip Impressions logo
Sat, Jul 13, 2024 07:56
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Nykyaikaistetaan paperiteollisuus: Asenteet


Week of 28 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Jos joku on kiinnostunut tekemään tutkimusta, he voivat löytää "määrätietoisesti", jotka on määritelty "päättäväinen, vankkumaton päättivät, ratkaistaan, ratkaistu." Samoin voidaan löytää "itsepäinen" määritellään "kohtuuttoman jääräpäinen; itsepintaisesti unmoving, kiinteä tai asetettava tarkoitusta tai lausunto; vaikea hallita tai tukahduttaa; kovaa, kovaa, tai stiff." N: o rikkomukseen, mutta kolme plus vuosikymmeniä massa-ja paperiteollisuus, minulla on ollut paljon itsepäisiä ihmisiä, jotka vain ajatellut itseään määritellä. Tämä on yksi niistä kolmesta edellytyksestä, että mielestäni on aiheuttanut meidän teollisuuden suuria vaikeuksia, ainakin viimeisen vuosikymmenen aikana ja puoli. Muut kaksi edellytystä ovat puuttuu visio (toivottavasti ei määritellä tarpeen) ja puuttuu tahtoa muutokseen.

Nämä kolme ovat tappava yhdistelmä missään hankkeessa. Ne ovat olleet tuhoisat meille. He ovat ilmeisen itseään mahdollisuudet menetetään, strategiat huonosti (ja asiakirjojen) teloitettiin, ja tarpeettomia Angst kaikille mukana. Näitä ongelmia on ollut maailmanlaajuinen, ei rajoitu yhden tai toisessa paikassa tai maassa. Jotkin toimet on ihailtavaa, lihavoituna visionääristä toimenpiteet, jotka eivät ole aivan työtä, kuten on suunniteltu (Jari tulee mieleen) ja muut ovat typeriä päätöksen päälle tyhmä päätös (me säästää syyllistynyt julkistaminen). Kolmas luokka on näille luokille ja aloilla, jotka ovat näytti stand still, piittaamatta niiden maailma Falling Down heidän ympärillään, kunnes on liian myöhäistä.

Miten murtaa stranglehold näitä tappavan asenteet ovat meille? Se veisi kirjan, ja voit kertoa minulle, minun täytyy kirjoittaa jotain voit lukea viisi tai kymmenen minuuttia. So, I'll antaa smattering esimerkkejä ja jätä se sinulle ekstrapoloimiseksi on isompi kuva.

1. Missä me myymme (te tiedätte, stuff, että kierrokset laskun kirjapaino) meidän on ymmärrettävä, meidän kilpailua. Take sanomalehtipaperin, esimerkiksi. Sanomalehtipaperi n kilpailu ei ole muiden sanomalehtipaperin, se on radio, televisio, internet ja kädessä pidettävää mobiililaitteisiin. Ei, se ei ole tehnyt, mutta voin sanoa, en ole nähnyt opin tutkimus, jossa puhutaan siitä, miten sanomalehtipaperin voi kilpailla mitään näistä kilpailijoiksi. Puhuin markkinoille viime viikolla ja olen vakaasti sitä mieltä, että meidän on teollisuus eivät ymmärrä aiheesta, minutest tavoin missään grade muiden kuin kudosta. Meidän täytyy tehdä parempaa ymmärtämistä markkinointia.

2. Sen, mitä me ostamme, meidän on kokeilla uusia asioita. Riippumatta siitä, kemikaalit, lisäaineet, varusteet, tekniset palvelut, rakennusalan palvelut, konsultit tai mitä tahansa, emme tiedä, mitä on olemassa, jotka voivat hyödyttää meitä, ellemme kokeilla uusia asioita. Valitettavasti, rangaistus yrittää uusia asioita ja ei ole, on sellainen, että kukaan kokeilla uusia asioita. Additionally, the modern, kaiken kattavasta ohjelmiston hallinta-ohjelmat (ja te tiedätte, miten Inhoan niitä) tehdä muuttumassa toimittajien tai lisäämällä uusia asioita niin vaikeaa kuin mahdollista. Meidän on muutettava kulttuurien ja järjestelmien niin, että johtajien on mukava yrittää uusia hyödykkeitä ja palveluja.

3. Vuonna jotka kärin, tarvitsemme ihmisiä, joilla on erilaista ajattelua. Palaten takaisin siihen, että alma mater, vanhojen hyvien I Miss U, kaikki uudet työntekijät yleensä inkuboidaan ja edistää lock-askel ajattelua. Tämä ei ole omiaan edistämään innovaatiotoimintaa.

4. Kun haluamme kokeilla hallintajärjestelmät, meidän on työskenneltävä kovasti sitä ja tehdä omat kotiläksynsä. Työpaikat konsultin kanssa viimeisin uutuus sanoen on rehellisesti sanottuna peitellä työtä. Tiedän paljon ylemmät johtajat jotka ovat vuokrattuja laatijoiden alkuun sijoittunut liikkeenjohdon konsultointi kirjat tulevat ja levitä niiden B - tarkoitan osaamisen ympärille. Tämä ei ole järjestelmän muutos; tämä on vain seuraavat viimeisin villitys. Changing hallinnan järjestelmät sen parempi liittyy todellinen työ, paljon se, tehdään oma kansa (apua ulkomaailmasta, käytetään harkitusti).

Due to my ainutlaatuinen rooli teollisuuden, monet ylempien toimihenkilöiden ja johtajien, onko downsized, outsized poistetaan tai ihan tavallisen ampuivat usein antaa minulle puhelun pian tapahtuman jälkeen. Lähes yleispalvelun niiden New Found vapaus on realisoitaessa, että he ovat eläneet yksi emasculated, kapeaa elämää. Useimmat, jos ne ovat keinoja löytää suuri vapautuminen niiden uusiin olosuhteisiin. Mikä on surullista minusta on se, että he tulevat nämä realizations vasta sen jälkeen, kun ne ovat gotten ulos rutiineja, jotka ovat hitaasti rakennuksen elämässään monta vuotta, kun vastuut tuli imperceptibly suurempi jokaisena päivänä.

Tässä on oppitunti sinua varten alitajuisesti kuormittaa rutiinitehtävät nyt. Ryhdy tietoisia kunnossa. Kumoaa jonkin aikaa, voit tehdä bisnestä, ja oman uran, paremmin. Look at neljä yksinkertaista asiaa Esitän edellä. Jos voit tehdä se ei ole nopeampi, torjumaan yhtä per vuosi seuraavien neljän vuoden aikana. Haluaisin tietää, miten se kääntyy pois. Olen varma, että teillä on parempi liike-elämän ja paremman uran.

Kaikki n osalta merkityksensä, mutta jos me menetämme elämän tai raajan onnettomuudessa. Practice turvallisuuden etusijalle joka päivä.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: