Nip Impressions logo
Sun, Feb 25, 2024 17:41
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Dutch) Modernisering van de pulp-en papierindustrie: Attitudes


Week of 28 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Als men het belang van het onderzoek, ze kunnen vinden "bepaald" worden gedefinieerd als "vastberaden, trouwe, wordt besloten, vaste, opgelost. Ook kan het gebeuren dat een "koppig" omschreven als "onredelijk koppige; hardnekkig unmoving; vaste of in doel of advies; moeilijk te beheren of te onderdrukken, hard, hard of stijf." Geen overtreding, maar in de plus drie decennia in de pulp-en papierindustrie, ik heb ondervonden veel koppige mensen die alleen maar denken van zichzelf als bepaald. Dit is een van de drie voorwaarden Ik geloof dat we onze industrie veroorzaakt grote problemen voor ten minste de afgelopen tien jaar en een half. De andere twee voorwaarden zijn van een gebrek aan visie (hopelijk geen definitie nodig) en het ontbreken van een bereidheid tot verandering.

Deze drie vormen een dodelijke combinatie in elk streven. Ze zijn het meest rampzalige voor ons. Ze hebben kennelijk zelf in kansen verloren, strategieën slecht (en expensively) uitgevoerd, en de angst voor onnodige alle betrokken partijen. Deze problemen zijn de wereld ervaren, niet beperkt tot een of een andere locatie of het land. Sommige van de acties zijn bewonderenswaardig, gedurfde visie stappen die niet helemaal uit te werken zoals gepland (Jari gaat om de geest) en anderen zijn dom besluit over de top van de domme beslissing (we reserveonderdelen de schuldigen van openbaarmaking). Een derde categorie is die welke kwaliteiten en sectoren die leek stil te staan, het negeren van de wereld om hen heen te vallen tot het te laat is.

Hoe kunnen we breken de dodelijke wurggreep van deze houding hebben bij ons? Je zou er een boek en u mij vertellen heb ik iets te schrijven kunt u lezen in vijf of tien minuten. Dus, ik geef een smattering van voorbeelden en laat het voor u te extrapoleren naar het groter plaatje.

1. In wat we verkopen (u weet is het spul dat draait de factuur printer) hebben we te begrijpen onze competitie. Neem krantenpapier, bijvoorbeeld. Krantenpapier de concurrentie is niet de andere kranten, het is radio, de televisie, internet en hand vastgehouden mobiel. Niet dat het niet is gebeurd, maar ik kan zeggen heb ik niet gezien, een studie leerde dat vertelt over hoe kranten kunnen concurreren met een van deze formidabele concurrenten. Ik sprak van de handel vorige week en ik ben van mening dat we als industrie niet begrijpen het onderwerp in het kleinste van de manieren om in een andere categorie dan weefsel. We moeten een betere baan van begrip marketing.

2. In wat we kopen, hebben we om nieuwe dingen te proberen. Of het nu gaat om chemicaliën, additieven, apparatuur, engineering, diensten in de bouw, consultants of wat dan ook, we weten niet wat er uit die in aanmerking komen, tenzij wij ons proberen nieuwe dingen. Helaas is de straf voor het uitproberen van nieuwe dingen en niet van dien aard is dat niemand zal proberen van nieuwe dingen. Daarnaast is de moderne, alle software die het beheer van programma's (en u weet hoe ik een hekel aan hen) te veranderen van leveranciers of het toevoegen van nieuwe dingen zo moeilijk mogelijk. Dat moeten we veranderen onze culturen en systemen, zodat managers zijn comfortabel proberen nieuwe goederen en diensten.

3. Bij die we in dienst hebben, moeten we mensen met verschillende ideeën. Terug te gaan naar onze alma mater, good old I MISS U, voor al onze nieuwe aanwervingen lijkt te incubeer en de begeleiding van lock-stap denken. Dit is niet bevorderlijk voor innovatie.

4. Wanneer we willen experimenteren met systemen voor het beheer, moeten we hard aan het werk en doen ons eigen huiswerk. Het inhuren van een adviseur met de laatste trend woorden is, eerlijk gezegd een whitewash baan. Ik weet genoeg senior managers hebben ingehuurd die de auteurs van de top gerangschikt management consulting boeken te komen in hun verspreiding en b - Ik bedoel kennis rond. Dit is niet een systeem veranderen, dit is net na de nieuwste rage. Het wijzigen van het beheer van systemen voor het beter gaat echte werk, veel van deze, door uw eigen mensen (met wat hulp van buitenaf, gebruikte oordeelkundig).

Door mijn unieke rol in de industrie, veel leidinggevenden en managers, of ingekrompen, outsized, geëlimineerd of gewoon ontslagen vaak geef me een gesprek kort na de gebeurtenis. Bijna universeel in hun nieuwe vrijheid gevonden is de realisatie dat zij zijn levensstandaard emasculated een smalle. De meeste, als ze de middelen hebben, vinden grote bevrijding in hun nieuwe omstandigheden. Wat is triest voor mij is dat ze komen pas na deze realisaties zij hebben gekregen uit het routines die zijn langzaam gebouw in hun leven voor een groot aantal jaren, toen de verantwoordelijkheden werd ongemerkt groter elke dag.

In dit is de les die van u onbewust bezwaard met routinetaken. Zich bewust worden van uw conditie. Gereserveerd enige tijd om uw bedrijf en uw carrière, hoe beter. Kijk naar de vier eenvoudige punten die ik maak. Als u het niet snellere, een aanpak per jaar voor de komende vier jaar. Laat het me weten hoe het blijkt. Ik ben er zeker van dat u een beter ondernemingsklimaat en een beter loopbaan.

Alles is voor niets, maar als we verliezen het leven of de ledematen bij een ongeval. Practice veiligheid voorop elke dag.

Veilig te zijn en we praten volgende week.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: