Nip Impressions logo
Sat, Jun 15, 2024 16:14
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Ο εκσυγχρονισμός στη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού: Μάρκετινγκ


Week of 21 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Θα επαναλάβω από την περασμένη εβδομάδα: εκσυγχρονισμού στη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού συνεπάγεται τον εκσυγχρονισμό μας. Η περιοχή όπου έχουμε πλέον ανεπαρκής και abdicated μια πολύ σημαντική ευθύνη σε άλλους είναι ο τομέας της εμπορίας. Αν έχετε (το πιθανότερο) τεχνικό ή επιστημονικό υπόβαθρο, παρακαλούμε να φέρουν μαζί μου - υπάρχει ένα σημαντικό punch γραμμή κοντά στο τέλος αυτής της στήλης.

Την Παρασκευή, 11 Ιουλίου 08, μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε πολλά μέρη του κόσμου. Apple εισήγαγε την έκδοση 2 του iPhone. Σε τουλάχιστον μία από τις μεγάλες τοπικές μας κέντρα, η γραμμή από το κατάστημα πώλησης αυτών snaked όλα τα μέσα εφαρμογής του και έξω από το mail. Αυτή ήταν μόνο για να πάρετε μια δεύτερη γενιά αυτού του προϊόντος με λίγες νέες δυνατότητες! Αλλά μην πάρετε ανηρτημένα σε αυτό.

Τώρα, αν αναλογιστεί κανείς γι 'αυτό, το iPhone, με κάθε μία από τις λειτουργίες της, στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει έναν αντικαταστάτη για την εκτύπωση και τη γραφή (συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων) ποιοτήτων χαρτιού. Για έκτοτε FB Σάμιουελ Μορς εφηύρε το τηλεγραφήματα, τις χρήσεις των επικοινωνιών έγγραφα έχουν αργούς ρυθμούς, τότε γρήγορα (ανέφερα το φαξ την περασμένη εβδομάδα, μία από τις latecomers), σφετερίστηκε από τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες (το τηλεγραφήματα αντικαθίσταται ταχυμεταφορών σε ιπποδρομίες όλη τη νύχτα με μια τσάντα γεμάτη από τις αποστολές). Πόλεμοι θέτουν την καινοτομία, και τον πρώτο πόλεμο για να εκμεταλλευτεί αυτό το νέο-fangled "των ηλεκτρονικών επικοινωνιών», ήταν η μεξικανική Πολέμου, η οποία ξεκίνησε 162 χρόνια πριν αυτή η τελευταία 25 Απρ. Telegraph γραμμές strung όλα το δρόμο από τις σκηνές της μάχης για την Ουάσινγκτον, θα μπορούσε κανείς να πει αυτό ήταν η αρχή του τέλους για τις επικοινωνίες χαρτιά.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα μια γραμμή πελάτες μέσω ενός snaking το mail και τις πόρτες να είναι οι πρώτοι που θα αγοράσουν μια νέα ποιότητα των επικοινωνιών χαρτιά;

Το 1957, ένας από τους πρώην εργοδότες μου, η Procter & Gamble, αγόρασε το βιβλίο Charmin Εταιρείας, ο κατασκευαστής του Charmin μπάνιο ιστών. Procter & Gamble είναι μία εξαιρετική εταιρία εμπορίας που συμβαίνει να κάνουν πολύ ωραία προϊόντα. Έφυγα από τους κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1970, οπότε δεν είμαι λέει κάθε μυστικά εδώ, αλλά αυτή είναι η αντίληψή τους. Για να πωλούν σαπούνια και κεριά, τα πρώτα προϊόντα, τρόπος πίσω στο 1837 (9 χρόνια πριν από την έναρξη του μεξικανικού Πολέμου), υποψιάζομαι ότι έπρεπε να απασχολούν υποτυπώδη μεθόδων μάρκετινγκ. Γιατί; Θα ήταν ανταγωνιστικές με "δωρεάν" - την αυστηρότερη εμπορίας δουλειά υπάρχει. Για πολλούς ανθρώπους σε εκείνες τις ημέρες είδαμε κεριά και σαπούνι ως ελεύθερη - η γυναίκα του στο σπίτι τους έκανε να τον ελεύθερο χρόνο, για τι άλλο μήπως έχει να κάνει γύρισμα, αλλά το νήμα, weave πανί, κάνουν τα ρούχα, πλένουν τα ρούχα τους, να καθιστούν λαρδί, φόρεμα κοτόπουλα, καθαρό σπίτι, μάγειρας, μπορώ κηπευτικά και τη νοσοκόμα μωρά; Η P & G επιθυμούσε η οικογένειά του να καταβάλει μετρητά χρήματα (ένα πολύ σπάνιος πόρος) για κάτι που θα μπορούσε να λάβετε δωρεάν - μια σκληρή πουλήσουν σε οποιαδήποτε αγορά.

Έτσι, μεταξύ 1837 και 1957, η P & G και εξευγενισμένα στρατηγικές μάρκετινγκ, δημιουργώντας, για παράδειγμα, το σαπούνι όπερα στις αρχές του ραδιοφώνου, μεταξύ πολλών άλλων καινοτομιών. Ακόμη και με όλα ότι η εμπειρογνωμοσύνη, όμως, δεν ήταν προφανές ότι το 1957 θα μπορούσε κανείς να διαφοροποιήσει το χαρτί υγείας με τα σήματα ανώτερης εμπορίας acumen. Πρέπει να κατανοήσουμε τη ρύθμιση τότε. Ιδιαίτερα για νεότερους αναγνώστες σας, ότι πρέπει να εξηγήσει το πολιτιστικό κόσμο, όπως είδαμε αυτό το αγόρι, το 1957, μικρή πόλη Αμερική (και φαντάζομαι τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο ήταν παρόμοιας νοοτροπίας). Επιτρέψτε μου να δηλώσω ότι αυτό τον τρόπο: οι άνθρωποι δεν μιλάτε δημοσίως για τις σωματικές λειτουργίες. Μια ισχυρότερη λίγο: οι άνθρωποι δεν whisper ακόμη και για τις σωματικές λειτουργίες. Θυμάμαι ότι μια γυναικεία προϊόν που ονομάζεται "Modess" (επισήμως, η Johnson & Johnson κάλεσε τους "Modess εμμηνόρροιας χαρτοπετσέτες"), το οποίο πωλήθηκε σε ένα μπλε κουτί τυλιγμένο με χαρτί ουσιαστικά δεν εκτύπωση πάνω σε αυτό. Θυμάμαι τη μάνα μου που αγοράζουν αυτό το προϊόν, όταν θα πάνε να το παντοπωλείο με το έργο της, και στη συνέχεια να είναι whisked μακριά σε κάποια μυστική τοποθεσία, όταν φτάσαμε σπίτι. Η P & G, τα πωλούσα, αποφάσισε την τόλμη έναρξη αυτής backwater των ιδιωτικών προϊόντα για ιδιωτική τμήματα. Το 1964, η P & G που εισήγαγε ο κ. Whipple (ηθοποιός Richard Wilson, 1916 - 2007) για να pitch Charmin παντού - τηλεόραση, ραδιόφωνο, POP εμφανίζει και ούτω καθεξής. Γύρισαν ιδιωτικών προϊόντων σε μια δημόσια συζήτηση και να θέσουν τα προϊόντα από λεπτό χαρτί στο δρόμο για υψηλά περιθώρια. Οι κατασκευαστές των επικοινωνιών και τη συσκευασία των ποιοτήτων χαρτιού πρέπει να σκεφτούμε, "τι ανοησίας!" Αλλά πάνω από 500 διαφορετικές τηλεοπτικές διαφημίσεις με πρωταγωνιστές Wilson εργασίας (κατά μέσο όρο μόνο ένα κάθε δύο εβδομάδες για 21 χρόνια). Όμως από το 1964 έως το 1985 ο κ. Whipple ποτέ δεν διαφοροποιείται το punch line: "Παρακαλώ μην αποσπάσουν την Charmin!"

Σήμερα, υπάρχουν δύο τομείς της παραγωγής χάρτου τραπεζογραμματίων που είναι ανθηρή - ιστών και συσκευασίας (τόσο που εγώ αποκαλώ "ωραία συσκευασία" και "τραχιά συσκευασίας"). Οι ευδοκιμούν για πολλούς λόγους:

1. Αντικαταστάσεις δεν έχει βρεθεί
2. Μονοπωλιακές συνθήκες, λόγω μη. 1
3. Εμπορία προϊόντων χαρτιού

Η βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού είναι επικεφαλής τον τεχνικό και επιχειρήσεις που διαθέτουν οι διαχειριστές δεν αποτελεί ένδειξη σχετικά με το μάρκετινγκ (Ι πρέπει να ξέρετε, είμαι ένας). Το ταλαιπωρημένο απόπειρες κατά της εμπορίας των επικοινωνιών έγγραφα έχουν γελοία. "Great White," ένα ολοκαίνουργιο τώρα ανήκουν στην International Paper (Ένωση Camp δημιουργήθηκε πριν είχαν αποκτηθεί από ΠΕ) και χρησιμοποιείται για την αντιγραφή και άλλες παρόμοιες λειτουργίες είναι ένα καλό παράδειγμα. "Marketing" φαίνεται να αποτελείται από τη θέση της σε ένα πακέτο με το όνομα "Μεγάλη Λευκή». Φαίνεται ΠΕ δεν θα σκεφτώ πιο προσλαμβάνοντας ένα σύγχρονο "κ. Whipple" και το είδος των δαπανών της P & G χρήματα δαπανώνται για τον (κατά τον πρωταρχικό ρόλο σε αυτό, η P & G καταβάλλεται Wilson μόνοι $ 300.000 (το 1960 το χρήμα) για δωδεκα ημέρες ανά έτος εργασίας) από οτιδήποτε άλλο. Παρόλα αυτά, σκεφτείτε ότι αυτό το τρόπο - σε περισσότερα σπίτια της δεκαετίας του 1960 στην Αμερική πιθανότατα είχε ένα μπάνιο, και ως εκ τούτου μια χαρτί υγείας του κατόχου. Σήμερα, στην ίδια περιοχή οι δημογραφικές, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Πάω στοίχημα οι εκτυπωτές (σπίτι, προσωπικά, και μηχανών γραφείου), το πραγματικό τους καταναλωτές της "Μεγάλης White," υπερβαίνει τον αριθμό των κατόχων χαρτί υγείας της δεκαετίας του 1960. Αν δεν είμαι αρκετά ορισμένων την κατανάλωσή τους ΓΧΣ σε ένα τετράγωνο ή Meter βάση υπερβαίνει εκείνο των κατόχων χαρτί τουαλέτας. Γιατί δεν μπορεί μια επιτυχημένη αγορά της daylights να βγούμε από αυτό το προϊόν; Ποια εμπόδια στην εμπορία υπάρχουν εδώ ότι δεν υπήρχε χαρτί υγείας για το 1957;

Ένα ακόμη σημείο και τότε θα σε αυτό το τυλίγουμε. Alec Tindal, από Leeds, Αγγλία, ένα μέλος της κυτταρίνης Κοινότητας, έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο λευκό χαρτί (δεν προορίζονται pun) στη Βιβλιοθήκη κατά τη Κυτταρίνη Κοινότητας (www.cellulosecommunity.org, τότε μπορείτε να πάτε στην Βιβλιοθήκη Group). Τι έχει επισημανθεί σε αυτό το χαρτί είναι ότι ο καταναλωτής έχει τη δική του αντίληψη των χαρτί λευκότητας, ξεχνούμε τις τεχνικές πτυχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον τεχνικό άνθρωποι δεν κάνουν καλό στην αγορά. Πρέπει να αναρτώνται σε μέτρηση ακριβώς τα πράγματα, ενώ ο καταναλωτής στηρίζεται στην αντίληψη. Επιστροφή στο χαρτί υγείας, για παράδειγμα: η Procter & Gamble που πραγματοποιούνται (και κάνει) Charmin σε πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές, αλλά δεν τον κόπο να μιλάμε για τον καταναλωτή σχετικά με αυτές. Αντί να μιλούν για απαλότητα, και σήμερα, κινούμενο σκίτσο που φέρουν τη χρήση cubs να δείξει το σημείο (πραγματικό "κ. Whipples" προφανώς έγινε υπερβολικά ακριβά ακόμη και για την P & G). Οι καταναλωτές δεν νοιάζεται whit σχετικά με τις προδιαγραφές, εκτός από το ότι, αόρατα, οι προδιαγραφές που οδηγούν προς τη συνέπεια από την αγορά για την αγορά, κάτι που ο καταναλωτής κάνει περίθαλψης για πολλά πράγματα.

Έτσι, μετά από όλα αυτά, πού βρισκόμαστε; Professional βελτιώνει την εμπορία του προϊόντος πώλησης και ενισχύει τα περιθώρια κέρδους. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι μπορεί κανείς να κάνει με αυτό. Είμαι μέλος της P & G Στυπτηρίες σύνδεσης. Αυτή η τελευταία άνοιξη, AG Lafley, απερχόμενος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της P & G, μίλησε σε τοπικό κεφάλαιο για μας εδώ στην Ατλάντα. Μας είπε ότι η P & G εξακολουθεί να έχει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους εργαζόμενους που διατίθενται οπουδήποτε και είναι αποφασισμένη να κρατήσει (όταν, ενώ ως υπάλληλος της P & G, και την κόρη μου γεννήθηκε το 1978 με μια μεγάλη γενετής ελάττωμα προκύπτουν σε πολλαπλές πράξεις και 30 ημερών παραμονής στη νεογνική εντατικής θεραπείας, μου από την τσέπη το κόστος $ 15.00). Με μεγάλη περιθώρια λειτουργίας μπορείτε να το κάνετε αυτό. Η οποία σας επιτρέπει να προσελκύσει τα καλύτερα τους εργαζόμενους. Και κάνω superior προϊόντα. Ανώτερό του ταμείου και των προσπαθειών καινοτομίας.

Όλα ξεκινούν με το μάρκετινγκ. Και μια διαφήμιση στη συνέλευση που καθημερινά στις PaperWeek οποία αφηγούνται οι αναγνώστες σας σουίτα πωλήσεις καταλαμβάνουν οι άνθρωποι δεν είναι αυτό - να μην κλείσει ακόμα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μια πλήρη σελίδα διαφήμισης στο "Εκτύπωση" περιοδικό. Πρέπει να δημιουργήσετε διαφοροποιημένη ζήτηση με τον τελικό καταναλωτή και αναμένουμε από αυτές να τραβήξτε δυνατά το προϊόν σας από τις μηχανές χαρτοποιίας και μέσω του συστήματος διανομής (προκαλέσει το τράβηγμα του string και όχι ineffectively προσπαθούν να την προωθήσουν).

Είμαστε ένας κλάδος των μηχανικών, επιστημόνων και τεχνικών. Αυτό ήταν μεγάλη όταν η επιστήμη και η τεχνογνωσία της λήψης χαρτί ήταν σε εξέλιξη. Εξακολουθούν να υπάρχουν επιστημονικές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που θα εκδοθούν. Αλλά η αιχμή των επιστημονικών και τεχνικών ανακαλύψεων σχετικά με τα προϊόντα μας φαίνεται να έχουν περάσει, τουλάχιστον για την ώρα.

Δεν υπάρχει ούτε ένα σχολείο από το οποίο γνωρίζω ότι διδάσκει την εμπορία των προϊόντων χάρτου. Όμως και πάλι, αν έχουμε το χαρτί υγείας τους κατόχους του 1957 σε παγκόσμιο επίπεδο και η σύγκρισή τους με τους αριθμούς και αδηφάγες ορέξεις των εκτυπωτών σε καταναλωτές χέρια τους σήμερα, δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος για τον οποίο ένας Κος Whipple για ανακοινώσεις έγγραφα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Και το ίδιο ισχύει και για τη συσκευασία των βαθμών. Έχουμε απελπιστικά ανάγκη έναν διακεκριμένο τμήμα μάρκετινγκ σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο για να αναλάβουν την αιτία της εμπορίας όλων χαρτοπολτού και χαρτιού, προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές.

Σας υποσχέθηκα ένα σημαντικό punch line και είναι αυτό: Αποτελεσματική εμπορίας είναι η διαδρομή σε υψηλά περιθώρια κέρδους και τις μελλοντικές καινοτομίες.

Μπορούμε και πρέπει να το κάνετε αυτό.

Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε την πολυτέλεια να παραιτηθεί μας σημαντική δουλειά στην μέση της εμπορίας ανθρώπων σε διανομείς, οι εκτυπωτές εμπορικών και άλλων τέτοιων χώρων.

Heck, μπορούμε ακόμη και προαγωγή της ασφάλειας με χαρτί. Δεν γνωρίζω καμία αναφερθεί περιπτώσεις καρκίνου του εγκεφάλου οφείλεται στο χειρισμό του χαρτιού, ακόμα και αν φαίνεται, όπως οι ένορκοι έχουν αποφασίσει ακόμη για χρήση κινητού τηλεφώνου σε συνδυασμό με αυτή τη μορφή καρκίνου.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: