Nip Impressions logo
Mon, Jan 30, 2023 12:38
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Nykyaikaistetaan paperiteollisuus: Markkinointi


Week of 21 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.I'll toistaa viime viikolla: nykyaikaistetaan paperiteollisuus kuuluu uudenaikaistetaan ajattelua. Alue, jossa meillä on ollut erittäin puutteellista ja abdicated erittäin tärkeä vastuu muiden alueen markkinointia. Jos sinulla on (todennäköisesti) tekninen tai tieteellinen tausta, ole hyvä ja vastaa minulle - on tärkeä motto lähellä loppua tämän sarakkeen.

Perjantaina 11 päivänä heinäkuuta 08, hyvin mielenkiintoinen tapahtuma järjestettiin eri puolilla maailmaa. Apple esitteli version 2 of the iPhone. Ainakin yksi meidän paikallisten suurten ns, linja myymälässä myy kyseisiä snaked kaikki läpi kauppakeskuksessa ja sen ulkopuolella. Tämä oli ainoastaan saada toinen sukupolvi tämän tuotteen kanssa vain muutamia uusia ominaisuuksia! Mutta eivät saa roikkuvat vuoteen.

Nyt, jos joku ajattelee sitä, iPhone, jokainen sen toimintoja, todella edustaa korvaavan tulostamista varten ja kirjallisesti (mukaan lukien sanomalehtipaperi) painopaperintuottajien. Ikuisesti koska Samuel FB Morse keksi lennätin, käyttää viestinnän papers on hitaasti, sitten nopeasti (Mainitsin faksi viime viikolla, joka on yksi myöhässä), kaventaisi sähköisessä viestinnässä (lennätin korvasi kuriiri-Nyrkkeily läpi yön kanssa pussi täynnä lähetykset). Sodat tuovat innovaatioita, ja ensimmäinen sodan hyödyntää tätä uutta fangled "sähköisen viestinnän" oli Meksikon sota, joka alkoi 162 vuotta sitten viimeisen 25 huhtikuu. Telegraph linjat olivat Strung kaikki tavalla kuin kohtauksia taistelun, Washington, DC Voisi sanoa, tämä oli alusta loppuun viestinnän papereita.

Kun oli viimeinen kerta, kun näki linja asiakkaiden snaking kautta mall ja ulos ovet on ensimmäinen, joka ostaa uuden luokan viestinnän paperit?

Vuonna 1957 eräs entinen työnantajansa, Procter & Gamble, osti Charmin Paper Company, valmistajan Charmin kylpyhuone kudosta. Procter & Gamble on erinomainen markkinointi-yritys, joka vain sattuu tekemään erittäin hienoja tuotteita. Lähdin niitä myöhään 1970-luvulla, joten en ole kertoa kaikki salaisuudet täällä, mutta tämä on minun käsitys niistä. Jotta voitaisiin myydä saippuaa ja kynttilöitä, ensimmäiset tuotteet, Paluumatkalla vuonna 1837 (9 vuotta ennen Meksikon sota), epäilen, ne oli palveluksessaan alkeellisia markkinoinnin menetelmiä. Miksi? Ne kilpailevat keskenään "ilmainen" - Vaikein markkinointi työpaikkojen siellä on. Monille ihmisille noihin aikoihin näkivät kynttilöitä ja saippuoita vapaaksi - naisen talo teki heistä hänen vapaa-ajallaan, mitä hänen on tehtävä, mutta spin lanka, kudos liinalla, tehdä vaatteita, pese vaatteet, tekevät laardiöljy, leninki kanojen, clean house, kokki, voi puutarha tuottaa ja sairaanhoitaja vauvoja? P & G halusi perheen maksamaan käteistä (hyvin niukka resurssi) jotain he voisivat saada ilmaiseksi - kova myydä missään markkinoilla.

Joten välillä 1837 ja 1957, P & G puhdistetut markkinoinnin strategioita, jotka luovat esimerkiksi, saippuaoopperaa varhaisen radio, joukossa monia muita innovaatioita. Vaikka kaikki, että asiantuntemusta, mutta se ei ollut ilmeinen vuonna 1957, että yksi voitaisiin eriyttää WC pehmopaperimerkit kanssa ylivoimainen markkinointi harkintakyky. Yksi tarvitsee ymmärtääkseen, jossa sitten. Erityisesti sinulle nuorempia lukijoita, en tarvitse selittää kulttuurin maailma kuin tämä poika näki se vuonna 1957 pienessä kaupungissa Amerikassa (ja epäilen muualla kehittyneissä maailma oli samanlainen mielentila). Sanon sen näin: ihmiset eivät keskustele julkisesti noin elintoimintojen. A little vahvempi: ihmiset eivät edes whisper noin elintoimintojen. Muistan naisellinen tuote nimeltä "Modess" (virallisesti, Johnson & Johnson kehotti heitä "Modess kuukautiskierron lautasliinat"), jota myytiin sininen paperi kääritty käytännöllisesti katsoen ilman painatus. Muistan äitini ostavat tämän tuotteen, kun menisin, elintarvikeliikkeiden hänen kanssaan, ja sitten se on whisked away jossain salaisessa paikassa, kun saimme kotiin. P & G, markkinoija, päätti rohkeasti käynnistää tämän takapajula yksityisen tuotteiden Private Parts. Vuonna 1964 P & G esitteli Mr. Whipple (näyttelijä Richard Wilson, 1916 - 2007), piki Charmin kaikkialla - televisio-, radio-, POP-näytöt ja niin edelleen. He kääntyivät yksityisen tuotteet osaksi julkista keskustelua ja asettaa pehmopaperituotteita tiellä korkeat marginaalit. Valmistajat viestinnän ja pakkaamista paperilaatujen on ajattelin, "mitä tyhmyydestä!" Mutta yli 500 eri tv-mainokset tähdellä Wilson työskenteli (keskimäärin yhden uuden kahden viikon välein 21 vuoden ajan). Kuitenkin 1964-1985 Mr. Whipple koskaan vaihteli sen motto: "Älä purista, Charmin!"

Nykyään on olemassa kaksi aluetta, paperin valmistus, jotka ovat kukoistava - kudosten ja pakkaaminen (molemmat mitä kutsun "hienot pakkaukset" ja "karkea pakkauksen"). Ne viihtyvät useista syistä:

1. Tilalle ei ole löytynyt
2. Monopolistista edellytyksistä johtuen ole. 1
3. Markkinointi pehmopaperituotteita

Massa-ja paperiteollisuus johtaa teknisen ja toimintojen johtajat, jotka eivät ole aavistustakaan siitä, markkinointi (minun pitäisi tietää, olen yksi). The feeble yritykset markkinointiviestintä papers on naurettava. "Great White," nyt tuotemerkki kuuluu International Paper (Union Camp loi se, ennen kuin ne on hankittu IP) ja joita käytetään kopiointiin ja muihin vastaaviin tehtäviin on hyvä esimerkki. "Markkinointi" näyttää koostuvat laskemisesta sitä pakettia, jonka nimi on "Great White". Vaikuttaa siltä, IP olisi enää ajatella palkkaavat nykypäivässä "Mr. Whipple" ja käyttää erilaisia rahaa P & G käyttää hänelle (aikana hänen tärkein tässä roolissa, P & G maksetaan Wilson yksin $ 300000 (vuonna 1960 rahoja) kaksitoista päivää vuodessa työtä) kuin omat taskunsa. Kuitenkin mielestäni se tällä tavoin - ja 1960-luvulla useimmissa kodeissa Amerikka luultavasti oli yksi kylpyhuone, ja näin ollen yksi WC-paperi haltijalle. Tänään, samalla väestörakenteen alalla, Yhdysvallat, I'll bet kirjoittimet (koti, henkilökohtainen, ja toimisto-koneet), todellinen kuluttajille "Great White," enintään määrä WC-paperi haltijat 1960-luvulla. Jos he eivät Olen melko tiettyjen niiden kulutusta, joka MSF tai Meter squared perusteella suurempi kuin WC-paperi haltijoille. Miksi voimme ole yksi onnistuneesti markkinoille daylights out tämän tuotteen? Mitä esteitä markkinointi olemassa täällä, että ei ole olemassa WC-paperi vuonna 1957?

Vielä yksi asia, ja sitten I'll käärivät tästä. Alec Tindal, Leeds, Englanti jäsenen, Cellulose yhteisössä, on lähetetty suuri valkoinen paperi (no pun tarkoitettu) Kirjasto on Selluloosa yhteisössä (www.cellulosecommunity.org, sitten kirjasto-ryhmä). Mitä hän on huomauttanut, tässä asiakirjassa on, että kuluttajan on oma käsitys paperin valkoisuuden, unohtaa tekniset näkökohdat. Tästä syystä tekniset ihmiset eivät tee hyvää markkinoijat. Saamme ripustettu esille juuri mittaamalla asioita, kun taas kuluttaja vetoaa käsitykseen. Takaisin WC-paperi, esimerkiksi: Procter & Gamble tehnyt (ja tekee) Charmin hyvin täsmällisten eritelmien perusteella, mutta he eivät vaivaudu puhumasta kuluttajan näistä. Sen sijaan he puhuvat pehmeyttä, ja tänään, käyttää animoituja sarjakuva oltava cubs kuvaamaan kohta (todellinen "Mr. Whipples" ilmeisesti tuli liian kalliita, vaikka P & G). Kuluttajien cares ole whit noin eritelmät, paitsi, että invisibly, eritelmien johtaa johdonmukaisuutta ostaa ostaa, mitä kuluttaja ei välitä paljon.

Joten sen jälkeen, kun kaikki tämä, missä me olemme? Professional markkinointi edistää tuotteen myyntiä ja parantaa voittomarginaaleja. Seuraavassa on esimerkki siitä, mitä voimme tehdä tämän. Olen jäsen, P & G Alums Association. Tämä viime keväänä, AG Lafley, nykyinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, P & G, puhui paikallisten luvun täällä Atlanta. Hän kertoi meille, että P & G on edelleen yksi suurimmista terveydenhuolto-ohjelmia työntekijöiden käytettävissä missä tahansa ja hän on päättänyt pitää sitä (silloin, kun se työntekijä, P & G, tyttäreni syntyi vuonna 1978, jolla on merkittävä syntyvyyden vika tuloksena useita operaatioita ja 30 päivän oleskelua neonataalisen tehohoito, minun out of pocket kustannukset olivat $ 15.00). With great liikkuivat voit tehdä tämän. Jonka avulla voit houkutella hyviä työntekijöitä. Ja tehdä esimiehen tuotteita. Ja rahasto superior innovaatioponnistuksia.

Se kaikki alkaa markkinointi. Ja mainoksen yleissopimuksen päivittäin klo PaperWeek kertoo lukijoille, jotka suite myynti-ihmiset ovat miehitysjoukkojen ei ole sitä - ei edes lähellä. Samaa voidaan sanoa, että koko sivun mainoksen "Tulosta"-lehden. Sinun on luotava eriytetty kysyntä kanssa kuluttajille ja odottaa niiden voimakkaasti vetämään tuotteen pois paperikoneiden ja jakeluverkon (aikaan vetämällä ja jousiorkesterille sen sijaan tehotonta yrittää viedä sitä).

Olemme teollisuuden, insinöörit, tiedemiehet ja teknikot. Se oli suuri, kun tieteen ja tietotaitoa, että paperi oli ollaan kehittämässä. On yhä tieteellisiä löytöjä tehdään, patentteja voidaan myöntää. Mutta piikin tieteellisen ja teknisen löydön Hellan tuotteista näyttää olevan ohi, ainakin tällä hetkellä.

Ei ole olemassa yhtään koulua, joista olen tietoinen siitä, että opettaa markkinointia paperituotteet. Jälleen kerran, jos emme laske WC-paperi haltijoiden 1957 maailmanlaajuisesti ja vertailla niitä numeroita ja voracious appetites tulostimia kuluttajien käsiin tänään, ei näyttäisi olevan mitään syytä, miksi Mr. Whipple viestinnän papereita ei toimi. Ja sama pätee myös pakkausten laatuluokkia. Tarvitsemme kipeästi tunnettu markkinointi osasto on merkittävä yliopiston ryhtyä aiheuttaa markkinointi kaikki massa-ja paperi-tuotteita suoraan kuluttajille.

Lupasin teille tärkeä motto, ja tämä on se: Tehokas markkinointi on polku, suuret katteet ja tulevaisuuden innovaatioita.

Me voimme ja meidän täytyy tehdä tämän.

Emme voi enää varaa luopua tärkeä markkinoinnin työtä keskellä ihmisten jakelijat, kaupallinen tulostimia ja muita sellaisia paikkoja.

Heck, voimme jopa edistää turvallisuutta paperilla. En tiedä yhtään raportoitu tapauksissa aivojen syöpä johtuu käsittely paperilla, mutta näyttää siltä, kuin jos tuomaristo on edelleen pois, matkapuhelin käyttää yhdessä tämän lomakkeen syöpään.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: