Nip Impressions logo
Thu, Feb 29, 2024 06:27
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Swedish) Modernisering massa-och pappersindustrin: Internet och e-post


Week of 14 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Modernisering massa-och pappersindustrin innebär modernisering av vårt tänkande. Låt oss börja med det område där vi verkar ha svårast: att modernisera vår kommunikation.

Detta påminner mig om mjölk kartongen bataljer av 1970-talet och papper säck bataljer av 1980-talet. Eftersom dessa två pappersindustrin produkter ersattes med petroleumprodukter, vi fick alla snarstucken, och drev kampanjer för att främja användningen av papper baserade versioner av båda. Dessa kampanjer fungerade inte, för den stora majoriteten av allmänheten valde bekvämlighet och ekonomi under bevara en gammal fjärrtrafik produkt. Femtio tusen berörda aktivist i massa-och pappersindustrin inte kunde vända strömmen mot miljontals som inte bryr sig om äldre produkter.

Den fax är där vi började förlora tryckning och skrivpapper näringslivet och hur det hände var en smula vilseledande. I början av förlusten var markförstöring i önskad betyg: advokater började faxning istället för att använda bomull innehåll papper till postkorrespondens till sina kunder. Bomull innehåll papper minskade, papper ökade. Den bomullslinter massa affärer vände upp och ned och fabriker lades ned. Detta hände bara femton år sedan. De flesta av massa-och pappersindustrin betalas ingen uppmärksamhet på detta tidiga varningssignaler till de volymer som var relativt lågt (om än ganska höga marginaler).

Men faxen var en leksak jämfört med vad som skulle komma: Internet och e-post. Det är ingen överraskning för någon att säga internet och e-post har vänt kommunikation på deras huvud. Men, som en industri, tycks vi fortfarande tror de gamla sätt att kommunicera, skicka ett brev, cirkulär eller tidning, kommer något företräde. News flash: de är lika döda som uppsatsen livsmedelsbutiker säck.

Hur människor, särskilt i vår bransch, är anpassning till dessa nya metoder, nu över tio år gamla, är på samma gång roande och frustrerande. Från där jag sitter kan jag kraftfullt bekräfta att justeringen är enbart en mental ålder. Exempelvis är två av mina mest kraftfulla och regelbundna korrespondenter via e-post är octogenarians. Några av de mest motvilliga och resistenta finns i deras 40's och 50's. Jag tror detta beror på dessa människor, särskilt de i massa-och pappersindustrin, äntligen har uppnått sin karriär mål i livet, bara för att se om de är på tryckning och skrivning kvaliteter, deras verksamhet blir mycket mindre relevant än de var tio eller femton år sedan. I processen, i sin envishet att motstå anpassning, är de inte hjälpa sina företag hänga med i informationsflödet av gånger.

På mottagaren slutet av e-post eller som användare av Internet, har jag skrivit i denna spalt innan hur lätt det är att ekonomiskt filtrera e-post så att man får bara vad man vill. Men jag ser fortfarande många människor helt förbryllad och frustrerad av denna process. Att använda Internet för att hitta det man vill är också lätt, men jag hör i många fall av frustration. Jag misstänker att frustration i båda dessa frågor kan elimineras genom en veckas koncentrerade egen utbildning. I själva verket är jag säker på att detta är vad min octogenarian korrespondenter har gjort, för jag aldrig hört ett klagomål från dem om dessa frågor. Och innan du säger att de har mer tid än du gör, kan jag berätta för er båda två arbetar energiskt tidtabeller och är en utmaning att hålla jämna steg med.

Just den här veckan fick jag ett fax från en person som ville välja bort av NIP Impressions. Jag misstänker att de är i det envisa och ovillig att lära kategori, inte därför att de inte vill ta emot NI utan för att de använt en fax.

Det andra jag ser människor fortsätter att göra är att ordna ansikte mot ansikte möten som är extremt dyra och onödiga. Att se dessa ur flera synvinklar, min enda slutsats är att arrangörerna bara vilja gå samman, häcklaren med kostnaderna. En av de mest ineffektiva jag har sett i år deltar ett försök att skicka ut skickas inbjudningar, vars resultat var mindre än 1 / 4 av 1% närvaro svar till en kostnad för arrangören (glöm attendees kostnader), I'll bet, $ 500 en chef för en insamling som varade mindre än en timme och åstadkommit någonting. Men arrangören verkade ganska nöjd med resultatet. Jag behöver inte oroa sig störande sa arrangören här, för jag tror att den här personen knappt besvärar att läsa e-post. Däremot är vi här på NIP Visningar, PaperMoney et al nå tusentals månadsvis med en miniscule distributionskostnad på antingen vår eller recipent räkenskaper.

Vi har många utmaningar som vi modernisera vår industri. Låt mig upprepa från öppnandet av denna kolumn. Den första är ett erkännande av behov och en önskan att göra det. Det andra är att ta de frågor som vi måste arbeta med och hantera dem en i taget. En bra startpunkt är kommunikation med oss själva och omvärlden. Vi kan inte förvänta oss att behålla någon relevans och hållbarhet tills vi göra det.

På området säkerhet, Internet är en fantastisk marknad för varor och tjänster som behövs för en effektiv säkerhet. Jag föreslår att du använder den.

Vara säkra och vi kommer att prata nästa vecka.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: