Nip Impressions logo
Sat, Apr 20, 2024 02:32
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Ο εκσυγχρονισμός στη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού: το Internet και Email


Week of 14 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.Ο εκσυγχρονισμός στη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού συνεπάγεται τον εκσυγχρονισμό μας. Ας αρχίσουμε με την περιοχή στην οποία φαίνεται να έχουν το πιο δύσκολο: τον εκσυγχρονισμό των επικοινωνιών μας.

Αυτό μου θυμίζει το γάλα σε χάρτινα κουτιά μάχες της δεκαετίας του 1970 και το χαρτί που παγιδεύει μάχες του 1980. Όπως και τα δύο αυτά προϊόντα είχαν χαρτοβιομηχανίας αντικαθίστανται με προϊόντα πετρελαίου, που πήραμε όλοι huffy και έτρεξε εκστρατείες για την προώθηση της χρήσης του χαρτιού με βάση τις εκδόσεις του και τα δύο. Αυτές οι εκστρατείες δεν λειτούργησε, για τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων επέλεξε την ευκολία και οικονομία πάνω από τη διατήρηση μιας παλαιάς κύριας προϊόν. Πενήντα χιλιάδες ενδιαφερόμενους ακτιβιστή στην βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού δεν μπορούσε να μετατρέψει το ρεύμα κατά εκατομμύρια που δεν νοιάζονται για την κληρονομιά των προϊόντων.

Το μηχάνημα φαξ είναι όταν ξεκινήσαμε να χάσει το χαρτί εκτυπώσεων και των επιχειρήσεων, καθώς και τον τρόπο που συνέβη ήταν λίγο sneaky. Η έναρξη της απώλειας ήταν στην υποβάθμιση προτιμώνται ποιότητες: δικηγόροι άρχισαν την αποστολή φαξ, χρησιμοποιώντας αντί για βαμβάκι περιεκτικότητα σε χαρτί αλληλογραφίας mail στους πελάτες τους. Βαμβάκι περιεχομένου έγγραφα μειώθηκε, αυξήθηκε χαρτιού. Το Χνούδι σπόρων βαμβακιού πολτό επιχειρηματικές μετατραπεί ανάποδα και μύλους ήταν κλειστά. Αυτό συνέβη μόνο δεκαπέντε χρόνια πριν. Οι περισσότεροι από τους βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού δεν καταβάλλεται προσοχή σε αυτό το πρώιμο προειδοποιητικό σήμα, για τους όγκους ήταν σχετικά χαμηλές (αν και αρκετά υψηλά περιθώρια κέρδους).

Όμως το μηχάνημα φαξ ήταν ένα παιχνίδι σε σύγκριση με αυτά που προέρχονται: το διαδίκτυο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν να πει το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχουν μετατρέψει ανακοινώσεις σχετικά με τους επικεφαλής. Ωστόσο, ως βιομηχανία, φαίνεται να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε την παλιά τρόπους επικοινωνίας, αποστέλλοντας επιστολή, εγκύκλιος, ή εφημερίδα, με κάποιο τρόπο θα επικρατήσει. News flash: αυτοί είναι οι νεκροί του χαρτιού παντοπωλείων απολύσει.

Πώς οι άνθρωποι, ιδιαίτερα στη βιομηχανία μας, είναι προσαρμογή στις νέες αυτές μέθοδοι, τώρα περισσότερο από μια δεκαετία παλιά, είναι ταυτόχρονα αστείο και απογοητευτική. Από όπου κάθομαι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δυναμικά η προσαρμογή είναι απλώς μια διανοητική ηλικία θέμα. Για παράδειγμα, δύο μέλη της οικογένειάς μου πιο αυστηρή και τακτική ανταποκριτές μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι octogenarians. Μερικά από τα πιο απρόθυμοι και να είναι ανθεκτικά στις 40 και 50 του. Νομίζω ότι αυτό συνέβη γιατί αυτοί οι άνθρωποι, ιδιαίτερα εκείνοι στην βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού, έχουν επιτευχθεί τελικά την καριέρα τους στόχους στη ζωή, μόνο να δούμε, εάν είναι η εκτύπωση και εγγράφως τους βαθμούς, τις επιχειρήσεις τους να γίνει πολύ μικρότερη σημασία από ό, τι ήταν δέκα ή δεκαπέντε χρόνια πριν. Κατά τη διαδικασία αυτή, σε πείσμα τους να αντισταθούν στην προσαρμογή, δεν βοηθά τις επιχειρήσεις τους να συμβαδίζουν με τη ροή της πληροφόρησης των καιρών.

Με το τέλος του αποδέκτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ως χρήστης του Internet, έχω γράψει σε αυτή τη στήλη πριν από πόσο εύκολο είναι να οικονομικώς φίλτρο email ώστε έχει κανείς μόνο σε ό, τι θέλει κανείς. Ωστόσο, εξακολουθώ να βλέπω πολλούς ανθρώπους εντελώς ακατανόητη και απογοητευμένοι από αυτή τη διαδικασία. Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο για να βρει αυτό που θέλει είναι επίσης εύκολο, ακόμα ακούω πολλές περιπτώσεις της απογοήτευσης. Υποψιάζομαι ότι η απογοήτευση στα δύο αυτά θέματα μπορούν να εξαλειφθούν με μια εβδομάδα συμπυκνωμένου αυτο-κατάρτισης. Πράγματι, είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι που μου octogenarian ανταποκριτές έχουν γίνει, γιατί ποτέ δεν ακούσω μια καταγγελία από τους γι 'αυτά τα θέματα. Και πριν σας πω ότι έχουμε περισσότερο χρόνο από ό, τι κάνεις, μπορώ να σας πω δυο τους εργάζονται δυναμικά πίνακες και είναι μια πρόκληση για να συμβαδίσει με.

Μόλις αυτή την εβδομάδα έλαβα ένα φαξ από ένα πρόσωπο που ήθελαν να «opt-out» της ΕΦ εμφανίσεις. Υποψιάζομαι ότι είναι το πείσμα και την απροθυμία να μάθουν την κατηγορία, δεν γιατί δεν ήθελαν να λάβουν NI αλλά επειδή χρησιμοποιείται ένα φαξ.

Το άλλο πράγμα βλέπω άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουμε είναι να οργανώσει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις ότι είναι εξαιρετικά δαπανηρή και περιττή. Παρατηρώντας αυτές από πολλές απόψεις, το μόνο μου συμπέρασμα είναι ότι οι διοργανωτές ήθελα να καθίσουν μαζί, το heck με το κόστος. Ένα από τα πιο αναποτελεσματικό έχω δει φέτος συμμετέχει μια προσπάθεια να στείλει προσκλήσεις ταχυδρομούνται, το αποτέλεσμα των οποίων ήταν λιγότερο από το 1 / 4 των παρόντων απάντηση του 1% με κόστος για τον οργανωτή (ξεχάσουμε τους παρευρισκόμενους «κόστος), Πάω στοίχημα, $ 500 το κεφάλι για συνάντηση η οποία διήρκεσε λιγότερο από μια ώρα και τίποτα δεν καταφέρει. Όμως, ο διοργανωτής φαινόταν αρκετά ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εν λόγω οργανωτή που προσβάλλουν εδώ, νομίζω ότι για το πρόσωπο αυτό μόλις bothers να διαβάσει το email. Αντίθετα, εμείς εδώ στην ΕΦ Εντυπώσεις, PaperMoney et al φθάνουν χιλιάδες με μια μικρή μηνιαία κατανομή του κόστους στις είτε σε δικούς μας ή το recipent λογαριασμούς του.

Έχουμε πολλές προκλήσεις, όπως εμείς τον εκσυγχρονισμό της βιομηχανίας μας. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω από την έναρξη αυτής της στήλης. Το πρώτο είναι η αναγνώριση της αναγκαιότητας και την επιθυμία να το πράξουν. Το δεύτερο είναι να λάβει τα ζητήματα πρέπει να εργαστούμε και για την αντιμετώπισή τους, ένα κάθε φορά. Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι επικοινωνίες με τους εαυτούς μας και τον έξω κόσμο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κανένα ενδιαφέρον για τη διατήρηση και τη βιωσιμότητα μέχρι το κάνουμε.

Στον τομέα της ασφάλειας, το Internet είναι ένα θαυμάσιο αγορά αγαθών και υπηρεσιών που απαιτούνται για την άσκηση μιας αποτελεσματικής ασφάλειας πρόγραμμα. Σας προτείνω να το χρησιμοποιήσετε.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: