Nip Impressions logo
Sat, Apr 13, 2024 08:08
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Nykyaikaistetaan paperiteollisuus: Internet ja sähköposti


Week of 14 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.



Nykyaikaistetaan paperiteollisuus kuuluu uudenaikaistetaan ajattelua. Let's start with aluetta, jolle me näytämme on eniten vaikeuksia: uudenaikaistetaan viestintää.

Tämä muistuttaa minua siitä, että maidon pahvin taisteluissa 1970-luvulla ja paperin potkut taisteluissa 1980-luvulla. Koska nämä kaksi paperiteollisuuden tuotteita korvattiin öljytuotteiden, saimme kaikki huffy, ja juoksi kampanjoita, joilla edistetään käyttöä koskevat paperiset versiot molemmista. Nämä kampanjat eivät ole työssä, sillä valtaosa julkisen valitsi mukavuuden ja talouden säilyttää vanha kaukoliikenteen tuote. Viisikymmentä tuhatta huolissaan aktivisti, että paperiteollisuus ei voinut kääntää suuntaa vastaan miljoonia jotka eivät välitä legacy products.

Faksin kone on silloin, kun ryhdyimme menettää tulostus-ja kirjoituspaperin liiketoimintaa, ja siitä, miten se tapahtui oli hieman harhaanjohtavia. Alusta, tappio oli huonontumisen parempana laatuja: lakimiehet alkoi faksin käytön sijaan puuvillan sisällön paperin mail kirjeenvaihto niiden asiakkaille. Puuvilla sisällön papers hylätty, paperin valmistukseen lisääntynyt. The puuvillalintterit massa-liiketoiminta kääntyi ylösalaisin ja myllyt olivat suljetut. Tämä tapahtui vain viisitoista vuotta sitten. Suurin osa sellu-ja paperiteollisuuden maksanut mitään huomiota tähän aikaisin varoitussignaali, tilavuudet olivat suhteellisen alhainen (vaikkakin melko korkeat marginaalit).

Mutta fax kone oli lelu verrattuna siihen, mitä oli tulossa: Internet ja sähköposti. Ei ole yllätys kenellekään sanoa, että Internet ja sähköposti ovat kääntäneet viestinnän heidän päätään. Silti, kuten teollisuuden, se vaikuttaa meidän edelleen sitä mieltä, että vanhoja tapoja viestintään, lähettämällä kirjeen, pyöreä, tai sanomalehti, jotenkin edelle. News flash: se on kuollut kuin paperin elintarvikeliikkeiden säkki.

Miten ihmiset, erityisesti teollisuuden, sopeutuvat näihin uusiin menetelmiin, nyt yli kymmenen vuotta vanha, on samaan aikaan huvittavaa ja turhauttavaa. Mistä istua, voin voimakkaasti vahvistaa, että muutos on puhtaasti henkistä ikää kysymys. Esimerkiksi kaksi minun kaikkein voimakasta ja säännöllinen yhdyshenkilö sähköpostitse ovat octogenarians. Jotkut kaikkein vastahakoinen ja resistenttien ovat niiden 40's ja 50's. Mielestäni tämä johtuu siitä, että nämä ihmiset, erityisesti ne, paperiteollisuus, ovat lopultakin saavuttaneet uraan liittyviä tavoitteita elämässä, vain nähdä, jos ne ovat painatuksessa ja kirjallisesti laatuja, niiden yritysten tulossa paljon vähemmän merkitystä kuin ne olivat kymmenen tai viisitoista vuotta sitten. Tässä prosessissa, niiden itsepäisyys vastustamaan muokataan, ne eivät ole auttaa heidän liiketoimintaansa pysyä tiedonkulkua ja ajat.

Kun vastaanottaja lopussa sähköpostitse tai käyttäjän Internet, olen kirjoittanut tässä sarakkeessa ennen, miten helppoa se on taloudellisesti suodattaa sähköpostin niin, että yksi saa vain mitä toinen haluaa. Silti olen edelleen nähdä monia ihmisiä täysin hämmentynyt ja turhautuneita tähän prosessiin. INTERNETISSÄ löytää mitä haluaa, on myös helppoa, mutta olen kuullut, että monissa tapauksissa turhautumista. Luulen, että turhautumista molemmat kysymykset voidaan poistaa viikossa tiivistetyn omaehtoisen koulutuksen. Itse olen varma, että tämä on se, mitä minun octogenarian kirjeenvaihtajat ovat tehneet, en ole koskaan kuullut valituksen niistä näistä asioista. Ja ennen kuin sanotte, heillä on enemmän aikaa kuin sinä, voin kertoa teille molemmille työn voimakasta aikatauluja ja ovat haaste pysyä mukana.

Juuri tällä viikolla sain faksi henkilön, joka halusi "opt-out" Nip Näyttökerrat. Epäilen, ne on itsepäinen ja halua oppia luokka, ei siksi, että he eivät halua vastaanottaa NI, mutta koska he käyttivät fax.

Toinen asia, näen ihmisiä edelleen tehdä, on järjestää face-to-face kokouksissa, jotka ovat erittäin kalliita ja tarpeettomia. Watching näistä useista näkökulmista, minun ainoa johtopäätös on, että järjestäjät vain haluaisin saada yhdessä, heck kustannuksia. Yksi tehoton olen nähnyt tänä vuonna mukana on pyritty lähettää lähetetään kutsut, joiden seurauksena oli vähemmän kuin 1 / 4 1% attendance vastaus, jonka kustannukset on järjestäjän (unohtaa osallistujat "kustannukset), I'll bet, $ 500 päätä, joka kerääminen, joka kesti alle tunnin ja accomplished nothing. Silti järjestäjän näytti melko tyytyväinen lopputulokseen. Minun ei tarvitse huolehtia siitä, rikkonutta sanoi järjestäjän täällä, koska olen sitä mieltä, että tämä henkilö tuskin häiritsee lukea sähköpostia. Päinvastoin, me täällä Nip Näyttökerrat, PaperMoney et al tavoittaa tuhansia kuukausittain kanssa pienen pieni jakelukustannuksia joko meidän tai recipent tilejä.

Meillä on monia haasteita, kuten me nykyaikaistaa meidän teollisuudelle. Sallikaa minun toistaa, että avaamisesta tämän sarakkeen. Ensimmäinen on tunnustus tarve ja halu tehdä niin. Toinen on ottaa asioista meidän on työskenneltävä ja käsitellä niitä yksi kerrallaan. Hyvä paikka aloittaa on viestinnän itsellemme ja ulkomaailmaan. Emme voi odottaa säilyttää mitään merkitystä ja elinkelpoisuus, kunnes me teemme niin.

Vuonna alueen turvallisuutta, Internet on loistava markkinapaikka tavaroiden ja palvelujen tarpeen suorittaa tehokas turvallisuuden ohjelmaa. Suosittelen, että käytät sitä.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 





Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: