Nip Impressions logo
Sun, Feb 25, 2024 17:07
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Kuorma-autonkuljettajien, konsultit ja johtajat


Week of 7 Jul 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Mitä tapahtuu, kun kuorma-auto (kuorma-auto) kuljettajan on liian monta hylyt? He saavat tulittaa ja ovat kieli jonain päivänä syrjäytettäisiin liike-elämän.

Miksi ei näin tapahtuu ihmisille jotka kaada massa-ja paperi-yrityksille? Jotkut näistä merkkiä pitää reappearing ja pitää saada vuokrattua kuin konsultit. Toiset ovat sallittuja olettaa johtotehtäviin. The huddled massojen teollisuuden etsimään heille kritiikittömänä awe.

Yksi minun lukijat syytti minua viime aikoina tullut liian maakunta-ja USA-keskeinen minun sarakkeita. Pahoillaan. Toivoisin voivani sanoa, että ongelma edellä on Yhdysvaltain ongelma, mutta se valitettavasti on maailmanlaajuisesti yksi. En ole USA-keskeinen.

Toinen lukija äskettäin sanoi, olin tulossa jörö. Pahoittelemme, että liikaa. Oma ajattelu viime aikoina on keskitytty menetetyt mahdollisuudet ja dunderheaded päätöksiä. I'll get off on se, kun olen varma, sillä olen edelleen sitä mieltä, että tämä on hieno ja tärkeä teollisuus maailmanlaajuisesti.

Jos olet sellaisessa asemassa palkata konsultit tai nimeämisestä johtajat, olkaa hyvä, tee tuntemisvelvollisuus niitä. Ne eivät ole validoitu vain, koska ne kuluu Kap, se vain voi olla ne sewed se itse.

En todellakaan aio "out" hyvä tai huono (minun mielestäni) tästä. Paitsi ehkä voin olla väärässä, en voisi haastaa! Haluan kuitenkin tarjota ja rohkaista teitä käyttämään prosessia, kun valitset yhden näistä vanhempi ihmisiä työsuhde tai nimittämistä. Älä automaattisesti olettaa, he ovat todellakin tehneet hienoa.

Jotkut itsenäiset aggrandizing persoonallisuuksia, on todella uskomatonta. Se on kuin toinen vanhempi kollegani, puhumasta minulle, kuvattu kolmannen henkilön me molemmat tiedämme. "---- On hämmästyttävä kyky ajaa ulos takaoven kautta, sillä sheriff tullessa eteen, ja sitten hän lähtee ja saa muuta työtä enemmän arvostettuja ja korkea maksajina kuin viimeksi. Ja hän on tehnyt tätä aikaa ja again! " Nyt tämä värikäs metafora ei ollut tarkoitus oikeastaan syyttää ketään rikollista toimintaa, mutta se ei maalata hieno kuva siitä, mitä puhun tässä.

Henkilökohtaisesta kokemuksesta voin kertoa teille seuraavaa. Useiden vuosien ajan, minulla on ollut tilaisuus vierailla useissa idled myllyt, että kun kuului yhtiön katsotaan arvostetun johtava sellu-ja paperiteollisuudessa. Kaiken kaikkiaan yksittäisiä strategioita näiden myllyjen, kuten käy ilmi todelliset vierailut, kollektiivisesti teki epäjohdonmukaisen sotkussa. Joku on vastuussa tästä. Ei ihme, tämä yritys osti ulos, ei sen tuotantolaitoksia, mutta sen markkinat. Silti, entinen johtajat tämä yritys on vaelteli ympäri ja antaa neuvoja (maksu, tietenkin) monille yleisöille, että tarkastelemme niitä putosi leuka awe.

Nyt kaikki tämä ei ole sanoa, eivät ole kovin hyviä ihmisiä, eläkkeellä ja hyvin voimakkaita, jotka eivät ole täynnä viisautta ja ansaitsevat todellakin tarvitaan, tulla kuulluksi. The petosten ja imposters puhun muodostavat suhteellisen pienen, mutta äänekkään ryhmään.

Joten lopuksi, saamme koskevan prosessin ennakkotutkinnassa ketään näy at your doorstep ja pyrkimällä mahdollisuus viisautta, kun te missään muodossa. Ole hyvä ja pyydä heitä seuraavasti:

1. Näytä minulle, milloin, missä ja miten olet tehnyt rahaa teidän työnantajat tai asiakkaat.
2. Näytä minulle, missä olet ottanut henkilökohtaista arvovaltaa ja taloudellisia riskejä. Mitkä olivat tulokset?
3. Kyllä, minä tiedän olet kuuluisa, mutta huumoria minua ja anna minulle 3 nykyisen viittaukset anyway.
4. Mikä erityisesti aiotte tehdä meille? Mitä riskejä olet valmis ottamaan?

Se olisi tarpeeksi. Paitsi, tietenkin, pyydä heitä, jos he ovat joskus loukkaantunut onnettomuudessa, työpaikalla tai jossakin muualla. Turvallisuus on aina tärkeä.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: