Nip Impressions logo
Mon, Jul 22, 2024 15:32
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Περίεργο, δεν το χαλάζι εδώ


Week of 23 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, άρχισαν ορισμένοι χαρακτήρες εμφανίζονται στη γειτονιά μας, στη Νίκαια αναζητούν υπηρεσίας φορτηγών με άδεια από τις κρατικές πινακίδες. Σκάλες και εμφανίστηκε ντυμένος επακριβώς το προσωπικό άρχισε Ανέβηκε στις στέγες των ανθρώπων. Όπως ρώτησα, έμαθα ότι είχε χαλάζι και αυτές ήταν οι επιθεωρητές / εγκαταστάτες ψάχνουν για ζημιές σε στέγες.

Σύντομα, οι στέγες που αντικαθίσταται σε όλη την γειτονιά, αλλά δεν μας στο σπίτι. Για το υπόλοιπο της ιστορίας είναι αυτό. Η δική μας γειτονιά των εκατον σαραντα σπίτια είναι περίπου 15 - 18 ετών. Οι περισσότερες από τις στέγες που δείχνουν την ηλικία τους και χρειάζονται αντικατάσταση. Κατά το σπίτι μας, θα αντικατασταθεί μας στέγη για τρία ή τέσσερα χρόνια πριν. Κανείς δεν ήρθε να μας επισκεφθεί αυτήν την άνοιξη. Ωστόσο, Πάω στοίχημα δέκα ή δεκαπέντε στέγες έχουν πλήρως αντικατασταθεί στη γειτονιά μας, λόγω της "hailstorm" λίγες εβδομάδες πίσω.

Η δική μας γείτονες είναι gleeful για την καλή τους τύχη που απλώς έτυχε να αντιμετωπίσετε μια hailstorm οποία πήρε τους μια εντελώς νέα οροφή από την ασφαλιστική εταιρεία. Όμως, αστεία, ποτέ δεν χαιρετίστηκε στο σπίτι μας. Στην πραγματικότητα, έχουμε δύο αυτοκίνητα που κάθονται έξω στο δρόμο όλη την ώρα, μία περίπου 3 ετών, οι άλλες είκοσι ετών, και δεν έχουν κανένα από τα χτυπήματα "hailstorm."

Τώρα, μπορούμε να δούμε όλο αυτό το επεισόδιο και να επαινέσω μου γείτονες για να smart-έφτασαν τα νέα τους δωρεάν, ενώ για τις στέγες σας βουβός παλιό συγγραφέα που καταβάλλονται για περίπου $ 10000 του. Εγώ δεν το κοιτάξετε αυτό τον τρόπο, για τις στέγες που δεν είναι ελεύθεροι. Homeowner της ασφάλισης για όλους μας θα προχωρήσουμε με βάση αυτή την μεγάλη συγκέντρωση του πολλές αξιώσεις. Κάνω έκκληση αυτή την εξαπάτηση, ή ίσως, κλέβοντας. Η υποτιθέμενη επεισόδιο που καταβυθίζεται αυτή η "καταστροφή" είναι ένα αστείο. Αυτές οι στέγες ήταν ήδη φθαρεί και χρειάζονται αντικατάσταση.

Έγραψα πριν από μερικούς μήνες για απάτες και κλοπές στις προμήθειες. Νομίζω ότι αυτό hailstorm περιστατικό λαμβάνει το θέμα ένα βήμα περαιτέρω και διεφθαρμένων δείχνει πως έχουμε γίνει. Η λεγόμενη «μεγαλύτερη γενιά," οι γονείς μας, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί να ρίξουμε μια τέτοια stunt ως τη μία τραβηγμένη εδώ.

Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο στα τέλη της δεκαετίας του 1960, η γενιά μας, το μωρό τυχόν απότομη αύξηση των γεννήσεων, ήταν χαρακτηρισμένα "μου" γενιάς. Δεν ξέρω εάν αυτό προήλθε από, αλλά όποιος μας έδωσε σήμα ότι πήρα αυτό το δικαίωμα. Είμαστε, για το σύνολο, το πιο narcissistic, εγωιστική ομάδα ανθρώπων για να έρθει ποτέ. Ίσως αυτό συνέβη γιατί οι γονείς μας μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης ή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και ήθελε το καλύτερο για μας. Οι doted για εμάς, όπως τα παιδιά, δίνοντάς μας κάθε εγωιστικό πράγμα να φανταστεί κανείς. Επιπλέον, η τηλεόραση, τη μεγαλύτερη διαφήμιση μεσοπρόθεσμα μέχρι εκείνη την εποχή, βοήθησε να οδηγηθούν τα πράγματα υλιστική μας τρόπο. Μας μεγάλωσε δεν ήθελε.

Η στάση αυτή επηρεάζει σοβαρά το δικαίωμα της εργασίας μας περιβάλλον. Δεν έχω δει μόνο την ακατέργαστη εγωιστικό απληστία ναυαγίου για εταιρείες κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είχα την ευκαιρία να δούμε κάποια επαγγελματική, υποτίθεται, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες οργανισμών από κοντά, πάρα πολύ. Τα πράγματα που έχω δει να συνεχίσω σε αυτά τα περιβάλλοντα, θα λάβει όλα τα δικηγόροι στη Φιλαδέλφεια για να λύσουμε τα προβλήματα, αν κάποιος με ένοιαξε.

Έχω δει ακόμη και εδώ τέτοια προβλήματα δικαίωμα σε Talo Αναλυτικής Διεθνούς επίσης. Όλα τα δελτία ειδήσεων είναι ελεύθερη, εκτός από το Thompson Ιδιωτική επιστολή, η οποία είναι βασισμένη εγγραφής. Φέτος τον χειμώνα, είχαμε μια παράβαση στην πλατφόρμα λογισμικού για το οποίο θα λειτουργήσει το ενημερωτικό δελτίο. Ένας αριθμός ατόμων προσωπικά γνωρίζω πήρα τους σχετικά με τη λίστα για αυτό χωρίς την καταβολή. Εμείς διαλογή τους, τους πήρε από τον κατάλογο. Απίστευτο.

Τώρα, αυτό έχει ομολογουμένως ένα downer μιας στήλης μέχρι σήμερα, και δεν μπορούμε να κλείσω με ένα τέτοιο σημείωμα. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Θυμηθείτε τα γράμματα που έλαβα όταν μου μίλησε για εξαπάτηση της αγοραστικής; Από τις επιστολές αυτές, μπορούμε να δούμε υπάρχει μια σειρά από γενναίες ψυχές μας βιομηχανία, οι οποίες δεν λαμβάνουν μέρος στις hanky-panky των σκοτεινών προμήθειες. Θα αγωνιστούμε για το τι είναι σωστό και το λάθος. Τι πρέπει να κάνετε; Speak up! Πάρτε μια ευκαιρία? Κάνουμε κάποιες θόρυβο όταν δείτε κάτι το συζητήσιμο. Είναι τέτοια συμπεριφορά είναι επικίνδυνη; Φυσικά αυτό είναι, αλλά αξίζει τον κόπο, έστω και αν χάσετε τη δουλειά σας, είμαι σίγουρος για κάποιον που πυροδοτούνται σωστά δάχτυλο δείχνοντας σε ατιμία δεν θα πρέπει να έχουν πάρα πολύ κόπο να τους δίνει μια καλύτερη δουλειά κάπου αλλού. Πρέπει να καταστήσουμε την ακεραιότητα και ειλικρινείς σχέσεις και πάλι τον κανόνα. Είναι σημαντικό για την εξοικονόμηση της βιομηχανίας μας, είναι σημαντικό για την εξοικονόμηση σύγχρονη κοινωνία.

Έχετε ήδη διδάσκονται να μιλήσει όταν βλέπετε μια επισφαλή πρακτική. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: