Nip Impressions logo
Sun, May 26, 2024 22:31
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Funny, se ei ole kotoisin tästä


Week of 23 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Kolme tai neljä viikkoa sitten, joitakin merkkejä alkoivat näy meidän neighborhood in nice looking palvelun kuorma-autot ilman valtion rekisterikilvet. Tikkaat näytti ja siististi pukeutunut henkilökunta alkoi nousta ihmisten katoille. Kuten olen kysyttävä, I found out meillä oli ollut kotoisin myrsky, ja nämä olivat tarkastajien / asentajat tarkastellaan kattojen vahingoista.

Pian, katot olivat korvattiin koko naapuruston, mutta ei meidän talossa. Muilta että tarina on tämä. Our neighborhood, sataneljäkymmentä taloa on noin 15-18-vuotiaita. Suurin osa katot ovat osoittaneet heidän ikänsä ja tarvitsevat korvaa. Meidän talo, me korvataan meidän katon noin kolme tai neljä vuotta sitten. Kukaan ei tullut käymään tänä keväänä. Silti, I'll bet kymmenen tai viidentoista kattoja on täysin korvattava meidän naapurustossa, koska "Hailstorm" muutaman viikon takaisin.

Meidän naapurit ovat gleeful niiden onnea, että ne sattumalta kokea Hailstorm joka sai heidät otetaan käyttöön kokonaan uusi katto niiden vakuutusyhtiölle. Mutta, hauska, se ei koskaan hailed at our house. Itse asiassa, meillä on kaksi ajoneuvoa, että istumme ulkopuolella, ajotieltä kaiken aikaa, yksi noin 3-vuotias, muut parikymmentä vuotta, eikä ole mitään kolhua osoitteesta "Hailstorm".

Nyt voidaan tarkastella koko tämä episodi ja suosittelen minun naapuri siitä, että SMART-he saivat niiden uusien kattojen ilmaiseksi, kun taas teidän tyhmiä vanha kirjailija maksoi noin $ 10000 hänen. En tarkastella sitä, että tapa, niiden katot eivät ole ilmaisia. Homeowner's vakuutus meille kaikille nousee perustuu tähän voimakkaasti keskittynyt bout vaateisiin. Pyydän se huijaaminen, tai ehkä, varastamalla. Väitetty vaaratilannetta, saostetaan "katastrofi" on vitsi. Nämä katot olivat jo kuluneet ja tarvitsevat korvaamisesta.

Kirjoitin muutama kuukausi sitten noin huijaaminen ja varastamalla hankinnoissa. Mielestäni tämä Hailstorm tapaus vie asiaa askeleen eteenpäin ja osoittaa, kuinka korruptoitunut olemme tulleet. Niin sanotut "suurin sukupolven," meidän vanhemmat, ei olisi koskaan ajatellut vetämään tällaista temppua kuin yksi vedettävä tästä.

Kun olin yliopistossa vuonna 1960-luvun lopulta, meidän sukupolvemme, baby boomers, oli otsikoitu "minun" sukupolvi. En tiedä, jos se tuli, mutta kuka antoi meille, että etiketissä koristeltu se oikea. Me, koko, kaikkein Narsistinen, itsekäs ryhmä ihmisiä koskaan tullut pitkin. Ehkä se johtuu siitä, että vanhemmat kasvoi aikana Masennus tai World War II ja halusi paras meille. Ne doted meille kuin lapsia, mikä antaa meille joka itsekäs asia kuviteltavissa. Lisäksi, televisio, suurin mainonta keskisuurten jopa, että aika auttoi työntämään materialistinen asiat omalla tavallamme. Meillä kasvoi haluavat ei.

Tämä asenne on oikeudesta vakavasti vaikuttaa työympäristöön. Ei vain olen nähnyt raaka itsekäs ahneus hylky for-voittoa yrityksille, minulla on ollut mahdollisuus nähdä joitakin ammattikäyttöön, oletettavasti palvelukeskeisen järjestöjen lähietäisyydeltä, too. Asioista olen nähnyt mennä näissä ympäristöissä olisi toteutettava kaikki asianajajia Philadelphia selvittää, jos joku huolehtimassa.

Olen jopa nähnyt tällaisia ongelmia oikeus täällä Talo Analytic International samoin. Kaikki tiedotteet ovat ilmaisia, lukuun ottamatta Thompson Yksityinen kirje, joka on merkintähinta perustuu. Viime talvena meillä oli rikotaan ohjelmiston alustaa, joista olemme toimivat, että kiertokirje. Useat ihmiset minä henkilökohtaisesti tiedän koristeltu itse postituslistalle sen maksamatta. Meillä ne on lajiteltu pois, otti ne pois luettelosta. Unbelievable.

Nyt tämä on tosin ollut Downer, sarake näin pitkälle, ja me emme voi päättyy tällaisen huomautuksen. Voit tehdä ero. Muista kirjaimet olen saanut, kun olen puhunut huijaaminen ostosta? Mistä nämä kirjeet voimme nähdä, on olemassa joukko urheita sielunsa meidän teollisuus, jotka eivät osallistu hanky-panky, hämärien hankinnoissa. Ne stand up for mikä on oikein ja väärin. Mitä voit tehdä? Speak up! Take a sattumalta; Make Some Noise, kun näet jotain kyseenalaista. Onko tällainen käyttäytyminen riskialtista? Tietenkin se on, mutta se on sen arvoista, vaikka hän menettää työtä, olen varma, joku tulittaa, oikein finger pointing at epärehellisyys ei saisi olla liian paljon ongelmia saada paremman työpaikan jostain muualta. Meidän on tehtävä eheys ja rehellisiä asioidessaan normina uudelleen. On tärkeää säästöä meidän teollisuutemme on tärkeää, että säästäminen nyky-yhteiskunnassa.

Sinulla on jo opettanut puhua, kun näet turvattomaan käytännössä. Toivon, että jatkossakin tehdä niin.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: