Nip Impressions logo
Wed, Feb 21, 2024 20:24
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Fred & Balto


Week of 16 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Την περασμένη Πέμπτη, για το χρονικό διάστημα που ήσασταν την περασμένη εβδομάδα την παραλαβή της ΕΦ Εντυπώσεις, Fred σκύλο μου και μου ζούσαν το pathos μια ιστορία όπως έγινε με την περίφημη ιστορία του έλκηθρου σκύλου παράδοση της διφθερίτιδας ορού σε Όνομα, την Αλάσκα στα τέλη του Ιανουαρίου του 1925 (καλά, ίσως ότι δεν μεγάλη, αλλά θα εξυπηρετήσει το σκοπό εδώ).

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εκτέλεση του ορού, είναι η περίφημη ιστορία για την πραγματική ζωή η οποία τώρα ετήσια σκύλο έλκηθρου φυλή, το Iditarod, commemorates. Λατρεύω τα σκυλιά, και κάθε φορά που διάβασα την ιστορία του ορού τρέχει, έχω φωνάξει. Σκύλοι blew τους πνεύμονες και mushers (οδηγούς) πήρε έκτακτους κινδύνους, που διασχίζει τις λίμνες δεν ήταν σίγουρος ότι ήταν κατεψυγμένα αρκεί να τα μεταφέρει. Μία ομάδα κατά μέσο όρο μια εκπληκτική εννεα μιλια μια ώρα για 28 μίλια. Άλλοι έπρεπε να ασχοληθεί με τα τέσσερα πόδια εκτροπές του χιονιού. Balto, τα τελευταία οδηγήσει σκύλο στο ρελέ, διήρκεσε δύο φορές όσο το κανονικό (53 μίλια σε συνολικά), οδηγώντας την ομάδα από το άρωμα - η musher είπε ότι δεν μπορούν να δουν το γάντι στην μπροστινή του όψη, οι συνθήκες ήταν τόσο whiteout κακός. Παρεμπιπτόντως, ήταν-53F τη στιγμή.

Τέλος πάντων, την περασμένη Πέμπτη, αργά, ένας πελάτης ήθελε ένα έγγραφο από μένα με το πραγματικό μου, που υπογράφηκε υπογραφής πάνω σε αυτό. I προετοίμασε το έγγραφο και ένα κονδύλι της FedEx και Φρεντ (σκύλος μου) και μου άρχισε η πεζοπορία για τη θέση της FedEx, 7 μπλοκ μακριά (θα μπορούσα να οδηγείται, αλλά δεν ήθελα να αυξήσει μου αποτύπωμα άνθρακα). Θα κάνουμε αυτό το διάστημα;

Η Γεωργία ήλιος ήταν απίστευτα, ήταν πάνω από 90F. Το πρώτο μπλοκ δεν ήταν και τόσο κακό? Ήμουν στο σορτσάκι, tee πουκάμισο και σανδάλια, ντυμένοι κατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες. Fred επιβιβάζονται σε μερικά αποξηραμένα σκουλήκια (ο αγαπημένος του οδικού τροφίμων), αλλά εγώ με τον προέτρεψε. Σύντομα, Fred εκτίθενται φιγούρες είμαστε σε βιασύνη, και πήρε με το έργο, το τράβηγμα σκληρά για την leash. Μπλοκ δύο, τρία και τέσσερα πέρασαν γρήγορα. Πέντε ήταν μια θαμπάδα. Σε έξι εμείς προσέκρουσε σε μια μερικώς σάπιοι νεκρός ο σκίουρος, το οποίο Fred υπέθεσε ότι έπρεπε να σταματήσει και ονομαστική περίπου in. ήμουν τώρα το τράβηγμα των leash. Πήρε Ο Fred πίσω στο παιχνίδι, και αυτός πήρε το προβάδισμα και πάλι. Εμείς trotted σε όλη την πάρκινγκ, ελπίζοντας ότι το κουτί της FedEx θα δείτε το πράσινο σημάδι. Νίκη! Είχαμε κερδίσει την κούρσα σε κακές καιρικές συνθήκες. Εμείς σύρθηκε στους εαυτούς μας σπίτι - Fred της γλώσσας φθάνοντας σχεδόν το έδαφος, μου κάλυψε σε ιδρώτα.

Έχω μάλλον "Fedexed" ανώτατο όριο τα πέντε έγγραφα του τρέχοντος έτους. Δέκα χρόνια πριν, το είδος της δουλειά που κάνω για αυτόν τον πελάτη, θα έπρεπε να ημερήσιες εκδρομές προς το κουτί της FedEx, UPS ή το κουτί με δέκα λίρες πακέτα - όλα τα χαρτιά. Στη συνέχεια, Adobe Acrobat PDF (σήμα κατατεθέν της Adobe Systems) έγινε δημοφιλής. Τώρα, οι πελάτες, όπως είναι αυτό το προτιμούν σχεδόν όλοι την εργασία μου σε μορφή PDF, παραδίδονται ηλεκτρονικά. Δεν έχει μόνο η μορφή PDF εξαλειφθεί μια πολύ μεγάλη χρήση του κοπεί το μέγεθος χαρτιού, η αλλαγή αυτή, μαζί με το Internet, έχει καταργηθεί δύο διοικητικών βοηθών των θέσεων εργασίας στο γραφείο μου (το οποίο δείχνει μερικές φορές υπάρχουν κρυφά έξοδα για την χρήση του χαρτιού). Η πλευρά προβλέπεται για μένα είναι τώρα μπορώ να παράγουν καθαρό αντίτυπα στην αναθεωρημένη μορφή πελάτες θέλουν, ενώ είμαι σε διακοπές - και ξέρουν αυτό.

Τώρα, δεν εννοώ να σφυρί σε παραδείγματα απώλειας του χαρτιού ζήτησης όσο φαίνεται συχνά κάνουμε. Εγώ σκοπεύω να το κάνει αρκετά συχνά ότι όσοι από εσάς στην άρνηση να αφυπνίσουμε το σημείο που έχετε αναλύσει προσεκτικά το βαθμό της κατάστασης και να αναλάβουν δράση πριν να είναι πολύ αργά.

Πάρτε το παραπάνω παράδειγμα, για παράδειγμα. Υπάρχει μια ευκαιρία εδώ για ένα προϊόν υψηλής αξίας χαρτί ότι δεν υπάρχει. Για αυτόν τον πελάτη μου επέστρεψα την επόμενη μέρα και ήθελε ένα Πιστοποιημένη αντίγραφο του εγγράφου Φρεντ και εγώ ναι "ηρωικά" παραδοθεί. Γιατί εμείς δεν μπορούμε να προβεί σε χαρτί και σε σύνδεση με κάποιο σύστημα για το Internet, ώστε θα μπορούσε κανείς να notarize ένα έγγραφο χωρίς να παρουσιάσει μπροστά στο συμβολαιογράφο; Ίσως αυτή συνίσταται στη διάθεση ενός εκτυπωτή που έχει η ασφάλεια του μετρητή Pitney Bowes γραμματόσημα. Είμαι σίγουρος ότι θα αγοράσουν το δίκαιο γραφεία ένα τέτοιο μηχάνημα και το ειδικό χαρτί που την συνοδεύει. Ίσως το χαρτί ροζ όταν γυρίζει την ορθή διασφαλίσεις έχουν τηρηθεί και ότι η ίδια δηλώνει Πιστοποιημένη. Ισως αυτό που πράγματι έχει ένα τμήμα που αυτο embosses όπως για παράδειγμα του συμβολαιογράφου της σφραγίδας. Δεν ξέρω, θα σε αφήσω να μεγάλος αριθμός προγραμματιστών προϊόν αυτό, αλλά φαίνεται να έχει υψηλό περιθώριο κέρδους του ότι ορισμένα χαρτί εταιρείας, πιθανώς σε συνδυασμό με έναν εκτυπωτή κατασκευαστή, θα μπορούσε να κάνει σε μια μεγάλη επιχείρηση.

Το συνολικό σημείο είναι ορισμένους βαθμούς πάει μακριά, αλλά και άλλοι, έχουν αναπτυχθεί που είναι υψηλότερο περιθώριο κέρδους, καλύτερες επιχειρήσεις από την παλαιά. Είναι απλά θέμα του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας μία δύναμη και πρωτοβουλία για την ανάπτυξη τους. Τίποτα δεν στέκεται ακόμη και μπορείτε να είναι επιτυχής για πολύ καιρό ακόμα, αν συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Σε αυτή τη θερμότητα, αν είστε στο βόρειο ημισφαίριο, βεβαιωθείτε ότι θα μείνετε ενυδατωμένο. Μια washup, ορίζεται ημέρα, ή έκτακτης διακοπής μπορεί να δημιουργήσει πολύ θερμών συνθηκών εργασίας. Διατηρήστε τον εαυτό σας και σε εκείνα για τα οποία είστε υπεύθυνοι ασφαλή και υγιεινά όπως αυτοί εργάζονται.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: