Nip Impressions logo
Sat, Apr 13, 2024 08:23
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish)


Week of 16 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Viime torstaina siitä, kun olet saivat viime viikolla Nip Näyttökerrat, koirani Fred ja minä olimme elämistä paatos on tarina paljon, kuten kuuluisa tarina, kelkka koiran toimitus kurkkumätä seerumia, Nome, Alaska tammikuun lopulla 1925 (no, ehkä ole niin suuri, mutta se palvelee tarkoitusta tästä).

Jos et ole perehtynyt seerumista aikavälillä, se on kuuluisa tosielämän tarina, jota varten nyt vuotuinen kelkka koiran rotu, Iditarod, commemorates. Rakastan koiria, ja joka kerta, kun luin tarinan seerumista aikavälillä, I cry. Koirat puhalsi niiden keuhkot ja mushers (kuljettajien) otti ylimääräisen riskit ylittäessään järviä he eivät olleet varmoja oli jäädytetty riitä tekemään niitä. Yksi joukkue oli keskimäärin hämmästyttävä yhdeksän mailia tunnissa on 28 mailia. Toiset oli ratkaistava neljä jalka kielteiset ilmiöt lumesta. Itämerensuomalainen, viimeksi johtaa koiran, Relay, juoksi kaksi kertaa niin paljon kuin normaali (53 miles yhteensä), johtava Ryhmän scent - musher sanoi, hän ei voinut nähdä hänen käsine edessä hänen kasvonsa, whiteout olosuhteet olivat niin paha. Muuten, se oli-53F kerrallaan.

Anyway, viime torstaina, myöhään, asiakas halusi asiakirjan minulle minun todellinen, allekirjoitettu allekirjoitettavaksi. Olen laatinut asiakirjan ja Fedex kirjekuoreen ja Fred (koirani) ja olen alkanut ulos kävelemään, Fedex laatikko, 7 korttelin päässä (olisin voinut ajaa, mutta en halua lisätä oman hiilijalanjälkesi). Olisiko meidän tehdä se ajoissa?

The Georgia aurinko oli kiivasta, se oli yli 90F. Ensimmäinen lohko ei ollut liian huono, olin shortsit, tee paita ja sandaalit, asianmukaisesti pukeutunut, säästä. Fred poimittuja on muutama kuivattuja matoja (hänen suosikki road ruokaa), mutta kehotin häntä. Pian, Fred esitettyä, meillä oli kiire, ja sai alas liike-elämän, vetää kovaa, talutusnuorassa. Lohkot kaksi, kolme ja neljä ohi nopeasti. Viisi oli hämärtyä. Kuuden meidän juoksi otetaan osittain mädäntyneitä kuollut orava, joka Fred ajatteli hän joutui pysähtymään ja rulla noin in. olin nyt vetämällä talutusnuorassa. Got Fred takaisin peliin, ja hän otti ohjat uudelleen. Meidän trotted koko parkkipaikalla, toivoen FedEx laatikko olisi näytä vihreä merkki. Victory! Meillä oli voittanut rotunsa vaikeissa sääolosuhteissa. Meidän vetää itseämme home - Fred's tongue lähes päästä maahan, minulle kuulu hikeä.

Olen luultavasti "Fedexed" enintään viisi asiakirjaa tänä vuonna. Kymmenen vuotta sitten, millaista työtä teen tämän asiakkaan olisi edellyttänyt päivittäistä matkaa FedEx laatikko tai UPS-kenttää, jossa kymmenen puntaa paketteja - kaikki paperille. Sitten, Adobe Acrobat PDF (rekisteröity tavaramerkki, jonka Adobe Systems) tuli suosittu. Nyt, asiakkaat, kuten tämän mieluummin lähes kaikki oman työn PDF-muodossa, toimitetaan sähköisesti. Ei ole vain PDF-muodossa eliminoituu hyvin suuri käyttö vähentää koko paperin valmistukseen, tämä muutos yhdessä Internet, on eliminoinut kaksi hallinnollista avustajien työpaikkoja omassa toimistossa (joka osoittaa, joskus piilokustannuksia paperille käyttö). Alas puoli on minulle Voin nyt tuottaa puhdasta tarkistettu kappaleena muodossa asiakkaamme haluavat ja vaikka olenkin lomalle - ja he tietävät sen.

Nyt en tarkoita, vasara esimerkkejä menetys paperin kysyntä, sillä se voi tuntua Minulla on tapana tehdä. En aio sitä tehdä tarpeeksi usein, että ne teistä, denial herättää siihen pisteeseen, että olet huolellisesti analysoida your grade n tilannetta ja ryhtyy asianmukaisiin toimiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Take the Yllä oleva esimerkki, esimerkiksi. Siellä on mahdollisuus tästä saadaksesi arvotavaraa paperituotteiden valmistus, että ei ole olemassa. Tämän asiakkaan miinojen tuli takaisin seuraavana päivänä ja halusi notarized jäljennöksenä asiakirja, Fred ja minä, joten "sankarillisesti" toimitettu. Miksi ei voi teemme paperin ja yhteys jonkinlainen järjestelmä Internetissä niin, että joku voisi notarize asiakirjaa ilman, että läsnä edessä notaarin? Ehkä tässä on kyse tulostimen, joka on turvallisuuden kannalta Pitney Bowes postimaksu mittarilla. Olen varma, että lain toimistot ostaisi tällaisen koneen ja erikoispaperiteollisuus että menee sen kanssa. Ehkä paperi muuttuu vaaleanpunaiseksi, kun asianmukainen suojatoimet on saavutettu, ja se ilmoittaa itse notarized. Ehkä se todella on osio, että itse embosses kuten notaarille sinetti. En tiedä, olen ilmoitamme sinulle parhaan tuotteen kehittäjät luku tämän, mutta näyttää siltä, että suuri marginaali tuote, että jotkut Paper Company, todennäköisesti yhdessä tulostimen valmistaja, voisi tehdä suurta liiketoimintaa.

Oma yleinen seikka on joitakin laatuja mennä pois, mutta toiset ovat kehittäneet, jotka ovat korkeampia marginaali, paremmin yritysten kuin vanha. Se on pelkästään käyttämällä yhtä aivokapasiteetin ja aloite sekä kehittää niitä. Mikään seisoo edelleen ja voitte olla menestyksekästä pitkäksi aikaa, jos ymmärrämme tämän.

Tässä lämpöä, jos olet pohjoisella pallonpuoliskolla, varmista, että sinua pysymään nesteytyksestä. A washup, alas päivässä, tai hätäpysäytysjärjestelmää voi luoda erittäin kuuma työoloja. Pidä itsesi ja ne, joille olet vastuussa turvallisten ja terveellisten kuin ne toimivat.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: