Nip Impressions logo
Sat, Jun 22, 2024 16:21
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Απασχόληση 2020


Week of 9 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Το άρθρο αυτό είναι κυρίως για τους αναγνώστες της Βορείου Αμερικής, αν και πολλοί από σας το διαβάσω που ΕΦ εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο μπορούν να βρουν κάποιο όφελος. Έτσι, με την απολογία για provincialism, εμείς θα προχωρήσουμε.

Ένα θέμα μου στήλες εδώ και αλλού αργά έχει τον πολτό και το χαρτί, το μέλλον της εταιρείας. Πολλοί έχουν γράψει για μένα και τους ρώτησε, «ποιος θα είναι;" Αν θα μπορούσα να σας δώσω μια ευθεία απάντηση, θα ήθελα.

Αλλά ας βήμα πίσω για ένα λεπτό και να δούμε τι μπορούμε να διδαχθούμε από τους άλλους. Ας δούμε χάλυβα και αυτοκίνητο, για τη μετακίνησή τους από αυτό που θα σε πρόσκληση πρώτη γενιά βιομηχανιών στην δεύτερη γενιά πριν να είμαστε σε βιομηχανίες χαρτοπολτού και χαρτιού, ακόμα και έδωσε μια τέτοια κίνηση, κάθε σκέψη. Στον τομέα του χάλυβα και σήμερα, ο κλάδος κυριαρχείται από το ιδιοκτησιακό καθεστώς εταιρείες όπως η Arcleor Mittal, AK Steel και άλλοι. Στο αυτοκίνητο, θα έχουν ονόματα όπως η Honda, Suzuki, Kia, Hyundai και ούτω καθεξής. Αυτά είναι όλα τα ονόματα που δεν ήταν συνδεδεμένες με τη Βόρεια Αμερική αυτοκινητοβιομηχανίας 30 έως 35 χρόνια πριν (Honda εισήλθε στην αγορά αυτοκινήτων στις ΗΠΑ την πρώτη πετρελαϊκή κρίση του 1973, μια προσφορά που ήταν κάτι περισσότερο από μια αδιάβροχη αμαξίδιο του γκολφ).

Γιατί έχουν οι εταιρείες αυτές ήταν σε θέση να ανθίσει; Είχαν νέων ιδεών και δεν είχαν επιβαρυνθεί με το κόστος κληρονομιά. Οι ιαπωνικές και κορεατικές εταιρείες αυτοκινήτων, για παράδειγμα, είπε ότι δεν είναι αποδεκτό για ένα καινούργιο αυτοκίνητο να έχει μια-δυο ακόμη και ελάσσονος σημασίας ελαττώματα (μια στάση που οι τρεις μεγάλους στις ΗΠΑ ήταν η προώθηση). Θα μας δίδαξε ότι οι καταναλωτές θα μπορούσαν να είναι οικονομικά νέο αυτοκίνητο, πραγματοποιήθηκαν σε μια γραμμή συναρμολόγησης, με τη φροντίδα και χειροτεχνίας του ενός χεριού οικοδομηθεί.

Επομένως, γιατί έκανε αυτές τις εταιρείες να εισέλθουν στην αγορά των ΗΠΑ; Λόγω του μεγέθους της. Στην αυτοκινητοβιομηχανίας, για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αναμένουν λογικά αγοράς τουλάχιστον 15 εκατ. μονάδες ετησίως, ακόμη και στην κακή χρόνια. Αυτό είναι αρκετά μεγάλη, ότι εάν μπορείτε να βρείτε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μπορείτε να παίξετε στην επιτυχία. Επίσης, ως μια πρώτη γεύση από Παρεμπιπτόντως, όταν πρόκειται για την αυτόματη βιομηχανία, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν εξίσου πολλοί άνθρωποι απασχολούνται στη βιομηχανία αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, όπως τους ήταν το 1990-το μόνο που δεν εργάζονται για τα παλιά τρεις μεγάλους πια.

Τέλος, ας πάμε να χαρτοπολτού και χαρτιού. Η κατανάλωση στις ΗΠΑ, παρά τις συνθήκες στην εκτύπωση και τη γραφή τους βαθμούς (και είμαι συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων εδώ), είναι αρκετά σταθερή, περίπου 730 λίρες (330 kg) ανά άτομο και ανά έτος. Αυτή είναι μια προβλέψιμη αγορά. Αν μπορεί κανείς να εισέλθει στη συγκεκριμένη αγορά με νέες ιδέες και χωρίς κόστος κληρονομιά, είναι πολύ ελκυστική, αρκετά μεγάλη για να παίξουν στην ανάπτυξη και με άμεσα συνδεδεμένη με τον πληθυσμό.

Και τώρα να πάρετε το ερώτημα σε σιωπηρή τίτλος αυτής της εβδομάδας: σας απασχόληση κατά το έτος 2020. Δεν μπορώ να σας πω που θα σας εργασίας, με βάση το όνομα, τη βιομηχανία μας, αλλά μπορώ να σας δώσω τα χαρακτηριστικά της εταιρείας. Αυτά είναι:

1. Ο εργοδότης σας δεν θα επιβάρυνση με κόστος από την κακή κληρονομιά επενδυτικές αποφάσεις, οι υποσχέσεις συνταξιοδότησης αδύνατο να συμπληρώσετε ή οποιαδήποτε άλλη τέτοια ιστορική σύρει για τις επιδόσεις τους.
2. Ο εργοδότης σας μπορεί να είναι μια εταιρεία που βλέπει την ευκαιρία όμως γνωρίζει λίγα για τον κλάδο διαφορετικό από εκείνο ζήτηση ελκυστική αριθμό, 330 κιλά ανά άτομο ετησίως, που ανέφερα παραπάνω.
3. Ο εργοδότης σας μπορεί να είναι άλλο από το αρχηγείο της κάπου στη Βόρεια Αμερική.
4. Ο εργοδότης του ενεργητικού μπορεί να είναι ήδη υπάρχοντα που έχουν αγοράσει από την πτώχευση ή, πιο πιθανό, νέες, που έχουν κατασκευαστεί από το μηδέν.
5. Ο εργοδότης σας θα έχουν διαφορετικές ιδέες για την προμήθεια των υλικών, της κατασκευής, της διανομής και της αποτελεσματικότητας της αγοράς απ 'ό, τι είστε εξοικειωμένοι με.

Τότε, τι πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε για το νέο σας εργοδότη;

1. Πρωταγωνιστές στα ανοικτά κάθε στάση του δικαιώματος και να υιοθετήσει μια στάση που πληρώνουν για τις επιδόσεις.
2. Μάθετε τη δουλειά σας και τις θέσεις εργασίας κοντά σας πολύ καλά - αυτό ισχύει έως σήμερα. Οι νέες αυτές οι εργοδότες θα πρέπει οι άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να κάνουν τα πράγματα σε αυτόν τον κλάδο, αλλά το πιο σημαντικό, θα είναι αρκετά ευέλικτοι στη στάση για να λάβουν αμέσως και παλιά learnings προσαρμογή τους στις νέες μεθόδους.
3. Υιοθετήσουν μια στάση επαγγελματισμό και την αφοσίωσή σας στην βιομηχανία. Να θυμάστε την μεγάλη εικόνα - ζήτησης στην αγορά αυτή - και να είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουν στο νέο εργοδότη τους εστίαση στην πλήρωση της ζήτησης με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και παραδόθηκαν κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
4. Προσδοκούν να εργαστούν σε ένα ανοικτό και σχετικά επίπεδη οργάνωση που δεν έχει θέση για την κατάσταση αδράνειας να κρυφτεί.
5. Επιλύστε να αποτελέσει μέρος της λύσης στο Γενεά 2.

Η παλιά συστήματα και τα στοιχεία του ενεργητικού λειτούργησε καλά για Γενιάς 1 της βιομηχανίας μας, ακριβώς όπως έκαναν για αυτοκίνητο και χάλυβα. Ωστόσο, βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο για την Γενιά 2, μια νέα εποχή και διαφορετικούς τρόπους για να κάνουμε πράγματα, για τους τρόπους αποτελεσματικής αυτής της νέας γενιάς. Εικασία μου είναι ότι μέχρι το 2020, η βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού στη Βόρεια Αμερική θα είναι πλήρως με μεγάλη to Generation 2 (δική μου εκτίμηση είναι ότι είναι περίπου 20% του τρόπου με τον οποίο υπάρχει τώρα) και θα είναι μια άκρως επιτυχημένη βιομηχανία για άλλη μια φορά. Αν θέλετε να φτάσουμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, ενθουσιασμό υποδέχθηκε ένα νέο όνομα στην άνω αριστερή γωνία του paycheck σας.

Ωστόσο, ένα πράγμα δεν θα αλλάξει, εκτός από την καλύτερη, μέχρι το 2020: την έμφαση στην ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι μια συμπεριφορά χωρίς όρια, χωρίς θέση, ανεξάρτητη του χρόνου.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: