Nip Impressions logo
Sat, Jul 13, 2024 08:54
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Työllisyys 2020


Week of 9 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Tämä artikkeli on pääasiassa Pohjois-Amerikan lukijoita, vaikka monet teistä, jotka luetaan Nip Näyttökerrat ympäri maailma voi todeta joidenkin hyötyä. Joten, kun anteeksipyyntö provincialism, me eteenpäin.

Yksi teema minun sarakkeet täällä ja muualla myöhässä on ollut massa-ja paperi-yhtiön tulevaisuudesta. Monet ovat kirjoittaneet minulle ja kysyi, "Kuka tämä on?" Jos voisin antaa sinulle suoran vastauksen, haluaisin.

Mutta nyt askel taaksepäin minuutin ja nähdä, mitä voimme oppia muilta. Let's tarkastella teräksen ja autos, ne siirretään mitä I'll soittaa ensimmäisen sukupolven teollisuuden toisen sukupolven teollisuuden ennen kuin massa-ja paperi jopa antoivat tällaisen siirtää mitä tahansa ajatuksen. Teräksen tänään, teollisuuden omistus hallitsevat yhtiöt kuten Arcleor Mittal, AK Steel ja muut. Vuonna autos, olemme nimiä kuten Honda, Suzuki, Kia, Hyundai ja niin edelleen. Nämä ovat kaikki nimet, jotka eivät olleet mukana Pohjois-Amerikka autoteollisuuden 30-35 vuotta sitten (Honda tuli auton markkinoille Yhdysvalloissa vuonna ensimmäistä öljykriisiä vuonna 1973, jolloin tarjoamalla että oli vähän yli säänkestävä golf cart).

Miksi nämä yritykset voinut kukoistaa? Ne olivat uusia ideoita ja ei rasiteta perintö kustannuksia. Japanilaiset ja korealaiset autonvalmistajat yritykset, esimerkiksi sanoi, että se ei ole hyväksyttävää, että uusi auto on pari jopa pieniä puutteita (asenne, että kolmeen suurasiakkaaseen vuonna Yhdysvalloissa oli edistäminen). He opettivat meille kuluttajille, että meillä voisi olla taloudellisesti uusi auto, tehdään kokoonpanoa, joka on linjassa, hoidon ja käsityönä yhden käden rakennettu.

Joten miksi nämä yritykset tulla markkinoille USA: ssa? Koska sen koosta. Kun auto teollisuutta, esimerkiksi voi kohtuudella odottaa markkinoille vähintään 15 miljoonaa yksikköä vuodessa, vaikka huonoja vuosia. Tämä on tarpeeksi suuri, että jos voit löytää kilpailuetua, voit pelata menestyksekkäästi. Lisäksi, kuten hieman Sivuhuomautuksena, kun se tulee autoteollisuuden, pidettävä mielessä, että on olemassa yhtä monta ihmistä työskentelee autoteollisuuden että Yhdysvallat tänään, koska niiden oli 1990-he vain eivät toimi vanhan kolmeen suurasiakkaaseen enää.

Lopuksi, Let's Go, sellu-ja paperiteollisuudelle. Yhdysvaltojen kulutuksesta huolimatta edellytyksiä, painatus ja kirjallisesti palkkaluokat (ja olen myös sanomalehtipaperin tästä), on melko tasaista, noin 730 naulaa (330 kg) per henkilö per vuosi. Tämä on ennustettavissa markkinoilla. Jos jokin voi tulla näille markkinoille, tuoreita ideoita ja ilman perintöä kustannukset, on erittäin houkutteleva, tarpeeksi suuri rooli ja kasvua suoraan sidoksissa väestöstä.

Ja nyt pääsen kysymykseen hiljaista tällä viikolla otsikko: työelämään vuonna 2020. En voi kertoa teille, jotka olette työskentelevät, nimen, meidän teollisuudelle, mutta voin antaa teille yrityksen ominaispiirteisiin. Näitä ovat:

1. Your työnantaja ei tule taakkaa vanhoihin kustannukset köyhien investointien päätöksiä, eläke lupauksia mahdotonta täyttää tai muita niihin historiallisiin pitkittyy niiden suorituskykyä.
2. Your Työnantaja voi olla yritys, joka näkee mahdollisuuksia, mutta tietää hyvin vähän siitä, teollisuus, muu kuin houkutteleva kysynnän määrä, 330 kg per henkilö per vuosi, että olen edellä mainittiin.
3. Your työnantaja voi olla kotipaikka muualla kuin Pohjois-Amerikassa.
4. Your työnantajan varallisuus voi olla vanhoja, että ne ostetaan pois konkurssin tai enemmän todennäköistä, uusia ne on rakennettu alusta alkaen.
5. Your työnantajan on erilaisia ajatuksia siitä, hankintojen materiaalien, valmistus-, jakelu-ja markkinoiden tehokkuutta kuin olet perehtynyt.

Sitten, mitä sinun pitää tehdä, jotta valmistaudutaan uuden työnantajan?

1. Cast off mitään asenne oikeus ja hyväksyttävä asenne maksaa suorituskykyä.
2. Opettele työsi ja työpaikkoja noin te erittäin hyvin - tämä pätee myös läsnä. Nämä uudet työnantajat ovat menossa tarvetta ihmisille, että tiedämme, miten asiat tällä alalla, mutta vielä tärkeämpää on, tulee olla riittävän joustavia asenteita ottamaan vanhan learnings ja välittömästi mukauttaa niitä uusilla tavoilla.
3. Omaksuttava asenne, ammattitaito ja omistautumista omalle teollisuudelle. Pidä mielessä iso kuva - kysyntää näillä markkinoilla - ja on valmis auttamaan uuden työnantajan niiden keskittyä täyttöä kysynnän kanssa laadukkaimmat tuotteet tehdään ja toimitetaan mahdollisimman tehokkaalla tavalla.
4. Odottaa työtä avoimessa ja suhteellisen tasainen järjestö, joka ei ole paikka tyhjäkäyntitilassa salattavaa.
5. Päättäväisyys olla osa ratkaisua, Generation 2.

Vanhojen järjestelmien ja varallisuus toiminut hyvin Generation 1, teollisuuden, aivan kuten he tekivät autos ja terästä. Kuitenkin olemme siirtymistä Generation 2, jonka kuluessa uusia ja erilaisia tapoja tehdä asioita, miten tehokkaasti tämän uuden sukupolven. Oma arvaus on, että vuoteen 2020 mennessä, paperiteollisuus Pohjois-Amerikassa on täysin siirtänyt sen Generation 2 (oma arvio on meillä on noin 20% siitä, miten siellä nyt) ja meillä on erittäin onnistunut teollisuuden jälleen kerran. Jos haluatte onnistua tässä siirtymävaiheessa, innokkaasti tervetulleeksi uusi nimi ylemmän vasemmassa alakulmassa teidän Paycheck.

Mutta yksi asia ei muutu, lukuun ottamatta sen parempi, vuoteen 2020 mennessä: sinun keskittyä turvallisuuteen. Turvallisuus on asenne ilman rajoja, ilman kanta, joka on riippumaton aika.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: