Nip Impressions logo
Sun, May 26, 2024 08:10
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Η αξία των αγορών συναλλάγματος


Week of 2 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι δύσκολο να βρει κανείς αυτές τις ημέρες ότι δεν θέλει να μιλήσει για την ενέργεια. Όλοι μιλούν για το πώς οι τιμές είναι υψηλές. Φυσικά, αυτά είναι μόνο να μιλάμε υψηλές τιμές σε σχέση με το νόμισμα της σφαίρα επιρροής: το αμερικανικό δολάριο. Εάν συμβεί να αγοράσει πετρέλαιο με το χρυσό, το 1970, μια ουγγιά χρυσού αγόρασε 16 βαρέλια, σήμερα αγοράζει 8, το οποίο καταλήγει να είναι ένα ποσοστό πληθωρισμού της τάξης του 1,9% ετησίως κατά την επακόλουθη 37 χρόνια - δεν κακό.

Αγορές συναλλάγματος, άλλο ένα οικονομικό αντάλλαγμα, τα μικτά αποτελέσματα που παράγουν για μας αυτές τις ημέρες. Το δολάριο αξίζει σήμερα περίπου 0,60 Ευρώ. Στις 1 Ιανουαρίου 2000, το Ευρώ και δολάριο ήταν ονομαστικά ίσα. Κάποτε, κάγκελα μια καταστροφή, που θα είναι και πάλι ίσα.

Αν κάποιος κάθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες την παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών, η σημερινή αδυναμία του δολαρίου κάνει μεγάλη σας ευνοεί. Καθιστά τα αγαθά και οι υπηρεσίες που παράγουν σχετικά λιγότερο δαπανηρή στην παγκόσμια αγορά από ό, τι ήταν στο παρελθόν, ώστε να μπορείτε να εξάγουν περισσότερο. Εμείς βλέπουμε αυτή στον τομέα του χαρτιού. Οι εξαγωγές αυξάνονται λίγο μετά από χρόνια παρακμής. Επίσης, αν έχετε την κατασκευή μηχανημάτων ή άλλων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο (ένα τέτοιο μηχάνημα ένδυσης, πήλινα και ούτω καθεξής), έχετε γίνει πιο ανταγωνιστική.

Η καλύτερη προϋπόθεση για να βρει κανείς το αυτο σε αυτές τις μέρες; Μια ολοκληρωμένη παραγωγός χαρτιού, αυτάρκης στον τομέα της ενέργειας και χαρτοπολτού, κάθεται εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν δεν μπορείτε να βγάλουν λεφτά τώρα, ποτέ δε θα είναι σε θέση να το πράξουν.

Οι τόποι όπου οι τρέχουσες συνθήκες έχουν τραυματιστεί σε αντικείμενα που αγοράζετε από το εξωτερικό, όπως η ενέργεια ή αγορά χαρτοπολτού. Ωστόσο, μπορώ να βρούμε μια ασημένια επένδυση σε αυτά τα θέματα, πάρα πολύ. Για τις υψηλές τιμές της ενέργειας και της αγοράς χαρτοπολτού θα σας βοηθήσει να δικαιολογήσει εξοικονόμηση έργα ευκολότερα από ό, τι θα μπορούσατε στο παρελθόν. Ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας, αυτοί θα πληρώσουν μεγάλα μερίσματα στο μέλλον, δεν το θέμα της τιμής της ενέργειας.

Τί μαθαίνουμε από όλα αυτά; Έχουμε λέει για πολύ καιρό ότι ο χαρτοπολτός και το χαρτί των επιχειρήσεων έχει καταστεί μια πραγματικά παγκόσμια αγορά. Όλα τα ενώ λέμε ότι, δεν έχουμε κάνει πολλά γι 'αυτήν, είτε στον ενεστώτα ή στο μελλοντικό μας σχεδιασμό. Η πρότασή μου, φοβάμαι, είναι μια προσθήκη για να μας ήδη bloated εταιρική γραφειοκρατίες. Για το αν θέλουμε να είμαστε τόσο στον έλεγχο του μέλλοντός μας, όπως είναι δυνατόν, και θα συμφωνούν επίσης είμαστε σε μια παγκόσμια αγορά, θα πρέπει να προσθέσετε μια λειτουργία που αντιλαμβάνεται τις τάσεις νόμισμα και έχει την εξουσία να δράσει επ 'αυτών.

Μπορείτε να αντιμετωπίσει το λάδι και πολτό της αγοράς είναι ήδη εκφρασμένες σε δολάρια ΗΠΑ, οπότε ό, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ένα τμήμα του κόστους του βαρελιού του πετρελαίου ή ένας τόνος χαρτοπολτού αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των αγορών συναλλάγματος. Για παράδειγμα, αν η επιχείρησή σας διεξάγεται σε Ευρώ, είστε αγοράζοντας χαρτοπολτού και πετρελαίου σε σημαντική έκπτωση και πλεονέκτημα σε κάποιον του οποίου η επιχειρηματική δραστηριότητα διεξάγεται σε δολάρια ΗΠΑ (που κάνετε, όμως, έχουν ένα μειονέκτημα για την τιμή πώλησης των προϊόντων σας).

Το θέμα είναι, αυτά είναι πολύπλοκα θέματα, σε μεγάλο βαθμό έξω από τον έλεγχό μας, όπως εμείς σήμερα συμπεριφορά των επιχειρήσεων. Προκειμένου να αποφύγει να τους στο έλεος, θα πρέπει (α) πηγαίνουν στο σχολείο, ή να γίνουν γνώστες, από αυτούς και (β) να είναι έτοιμος να ενεργήσει σχετικά με το νέο μας γνώσεις. Αυτό δεν είναι επιλογή, εάν δεν είστε άνετα να πληγεί από τους ανέμους της άγνωστης και αόρατη στα ανοικτά των εμπόρων σε νόμισμα pit κάπου. Καλώς ήρθατε στην πραγματικά παγκόσμια βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού.

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια στο εμπόριο μόνο ένα νόμισμα: την προσωπική ευθύνη. Αποδεχτείτε την ευθύνη για τις ενέργειές σας και να κάνετε όλες τις δραστηριότητες σε ένα ασφαλές τρόπο.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: