Nip Impressions logo
Wed, Feb 21, 2024 19:03
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Valuutan arvo markkinoilla


Week of 2 Jun 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Täällä Yhdysvalloissa on vaikea löytää ketään näistä päivistä, että ei halua puhua energiasta. Kaikki puhuvat siitä, kuinka korkeat hinnat ovat. Tietenkin, ne ovat vain puhuu korkeat hinnat suhteessa valuuttana, keskustelussa: Yhdysvaltain dollaria. Jos satut ostamaan öljyä kultaa, vuonna 1970, unssi kultaa osti 16 tynnyriä, tänään se ostaa 8, joka kääntyy pois, inflaatio on noin 1,9% vuodessa siitä 37 vuotta - ei ole huono.

Valuutta markkinoilla, toinen taloudellista vastiketta, tuottavat vaihtelevia tuloksia meille näinä päivinä. Yhdysvaltain dollari on tällä hetkellä noin 0,60 euroa. 1 päivänä tammikuuta 2000, Euro ja dollari olivat nimellisesti tasa-arvoisia. Someday, esto katastrofi, ne on taas tasa-arvoisia.

Jos toinen on istumassa Yhdysvallat tuottaa tavaroita ja palveluja, nykyinen heikkous dollariin tekee teille paljon suositaan. Se tekee tavaroiden ja palvelujen tuottamiseen suhteellisesti vähemmän kalliita, maailma markkinoilla kuin ne olivat aiemmin, joten voit viedä enemmän. Näemme tämän paperiteollisuudessa. Vienti kasvaa hieman sen jälkeen, kun vuoden taantumassa. Lisäksi, jos sinulla valmistukseen koneita tai muita tuotteita, joita käytetään teollisuudessa ympäri maailmaa (kuten koneen vaatteet, savea ja niin edelleen), sinun on tultava kilpailukykyisemmiksi.

Paras edellytys löytää oman itsensä, näinä päivinä? Integroitu paperintuottaja, omavarainen energian ja sellun, istumme täällä Yhdysvalloissa. Jos et voi ansaita rahaa nyt, sinun ei koskaan voida tehdä niin.

Paikoissa, joissa nykyisillä edellytyksillä hurt ovat kohteita ostamaan ulkomailta, kuten energia-tai markkina-sellua. Voin kuitenkin löytää hopea vuori näissä asioissa, too. Korkean energian hinnat ja markkinoiden massan auttaa sinua perustella säästöt hankkeiden helpompaa kuin sinulla voisi menneisyydessä. Erityisesti energia-, nämä maksaa suuria osinkoja myös tulevaisuudessa, ei ole asian energian hinnasta.

Mitä voimme oppia kaikesta tästä? Olemme todenneet jo pitkään, että massa-ja paperi-liiketoiminta on tullut aidosti globaaleilla markkinoilla. Kaikki kun olemme sanoneet, että emme ole tehneet paljon se, joko preesensiä tai tulevaisuuden suunnitteluun. Ehdotan, pelkään, on lisäksi jo nyt paisunut yritysten byrokratiaa. Jos haluamme olla niin paljon valvontaa tulevaisuutemme kuin mahdollista, ja olemme edelleen samaa mieltä meillä on maailmanlaajuiset markkinat, meidän on lisätä toiminto, ymmärtää rahan suuntauksia ja on viranomaisen toimimaan niiden mukaisesti.

Voit counter, että öljyä ja markkinoiden massan ovat jo rahoitussektorille Yhdysvaltain dollareina, niin mitä voin tehdä siitä? Tämä on juuri se ongelma. A osa kustannuksista barrelilta öljyn tai tonni sellua heijastaa todellisuutta valuutan markkinoilla. Esimerkiksi, jos yrityksesi on suoritettu euroissa, olette ostavat sellun ja öljyn huomattava alennus ja etu, jonka liikevaihto vuonna suoritettiin Yhdysvaltain dollareina (et kuitenkaan olla huonommassa asemassa, myyntihinta teidän tuotteet).

Olennaista on, että nämä ovat monimutkaisia kysymyksiä, suurelta osin pois meidän valvonta, kuten me tällä hetkellä harjoittaa liiketoimintaa. Jotta voitaisiin välttää niiden armoilla, meidän on (a) mennä kouluun tai tulla tuntevat, että heitä ja (b) oltava valmis toimimaan uuden löytynyt tietoa. Tämä ei ole vaihtoehto, jos sinulla on mukava olla lyödä tuulet tuntematon ja näkymätön kauppiaat pois valuutta pit jonnekin. Welcome to the todella maailmanlaajuinen sellu-ja paperiteollisuudelle.

Tietenkin me tiedämme, että turvallisuus kauppoja vain yksi valuutta: henkilökohtainen vastuu. Hyväksy vastuu oman toimia ja tehdä kaiken toiminnan turvallisesti.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: