Nip Impressions logo
Sat, Apr 20, 2024 03:02
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Τι είναι λοιπόν Ημέρα της Γης αξίζει;


Week of 26 May 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Ως κοινωνία, είμαστε αυτή τη στιγμή στη διαδικασία απαντώντας σε ερώτηση σε αυτόν τον τίτλο. Αν κάποιος θεωρεί ότι η Ημέρα της Γης epitomizing όλα τα περιβαλλοντικά πράγματα, η απάντηση είναι κοντά στο χέρι.

Για τώρα, είμαστε συλλογικά απεγνωσμένα τα χέρια μας πάνω από την "ενεργειακή κρίση" (τουλάχιστον το τρίτο, ίσως και το τέταρτο "ενεργειακή κρίση" από το 1973). Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ενεργειακή κρίση per se - υπάρχει, ωστόσο, μια σαφή απροθυμία να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα με την ίδια ή μια αύξηση της κατά κεφαλήν κατανάλωσης ρυθμό από ό, τι παρελθόν.

Αυτή η απροθυμία του να διατηρήσουν ή να διευρύνουν το κατά κεφαλήν κατανάλωση των ορυκτών καυσίμων είναι η Ημέρα της Γης Premium. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και ένα άλλο, μικρότερο πριμοδότησης - η ασφάλεια του εφοδιασμού ασφάλιστρο (η απροθυμία του να συνεχίσουν να δαπανούν πετροδολαρίων προμήθεια ορυκτών καυσίμων από εκείνους που θέλουν να καταστρέψουν μας), αλλά η προσαύξηση είναι μικρό σε σύγκριση με την Ημέρα της Γης Premium.

Σκεφτείτε το. Ως σημείο αναφοράς, την προμήθεια πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας είναι καθηλωθεί σε περίπου 120 δισεκατομμύρια βαρέλια, την μεγαλύτερη ενιαία αποθεματικό επί του παρόντος ενεργά. Ας δούμε ποια είναι σήμερα κατασχεθεί το πετρέλαιο για περιβαλλοντικούς ή άλλους λόγους.

1. Η πιο διάσημη περίπτωση είναι ANWR στην Αλάσκα. Επιβεβαίωσε τα αποθέματα της σε ένα ευρύ φάσμα (5 έως 28 δισεκατομμύρια βαρέλια). Κερδοσκοπικές αποθεματικών (δεν δήλωσαν λιγότερο από ότι οι ΗΠΑ Geological Survey και το Αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικών) θα μπορούσε να πει όσες άλλες 26 καταθέσεις στην περιοχή των 500 εκατ. βαρέλια ή και περισσότερο. Η Αλάσκα Pipeline εκτελείται αυτή τη στιγμή στο μισό ικανότητας, ώστε να περάσουμε αυτό το λάδι δεν απαιτεί νέες σημαντικές υποδομές.
2. Η Bakken Πεδίο στη Βόρεια Ντακότα, η Μοντάνα, Wyoming και Σασκάτσουαν. Οι εκτιμήσεις είναι ευρεία, αλλά επιφυλάσσεται να έχουν πρόσφατα εκτιμάται σε κάπου μεταξύ 200 δισ. και 900 δισ. βαρέλια.
3. Πάνω από τον ορίζοντα των παράκτιων καταθέσεις. Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζουν περίπου το μέγεθος αυτών και αν θα πρέπει να αξιοποιήσει τους. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ, για παράδειγμα, έχει απαγορεύσει γεώτρησης στο 85% των παράκτιων υδάτων των ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, η Κίνα κοπεί μια συμφωνία με την Κούβα πριν από δύο χρόνια και είναι πιο κοντά σε γεωτρήσεις η άκρη της Φλόριντα από ό, τι έχει προταθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας ΗΠΑ της ίδιας της γεώτρησης παράκτιων σχέδια. Άλλοι στην ασχολείται με την Κούβα για τα παράκτια διάτρηση περιλαμβάνει την Ισπανία, τον Καναδά, τη Βενεζουέλα και την Ινδία. Το αμερικανικό Geological Survey εκτιμά ότι το κουβανικό μπλοκ να πραγματοποιήσει 4,5 δισ. βαρελιών πετρελαίου και 10 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου.
4. Νέες ανακαλύψεις παράκτιες στη Βραζιλία κατά τους τελευταίους έξι μήνες φαίνεται να είναι γύρω στο 5 έως 8 δισεκατομμύρια βαρέλια. Αυτό δεν παρακρατούνται, και θα αναπτυχθούν σχετικά γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, έχει γίνει ευρέως στον επιχειρηματικό Τύπο ότι οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν $ 40 ανά βαρέλι ως δικαιολογία το κόστος των τιμών για οποιοδήποτε έργο, είτε την εξόρυξη, την παραγωγή ή τη μεταφορά ότι θεωρούν. Με άλλα λόγια, αν το έργο δεν έχει νόημα σε $ 40 ανά βαρέλι, είναι ένα δεν πάει. Κατά τη σημερινή του των 120 δολαρίων το βαρέλι η τιμή, που καταλογίζει μια Ημέρα της Γης Premium των $ 80 ανά βαρέλι.

Αυτό θα έπρεπε επίσης να είναι μια επιφυλακτικότητα για όποιον σκέφτεται να χτίζεις ένα φυτό αιθανόλη, βιοδιύλιση, ή άλλων εναλλακτικών ενεργειακών εγκαταστάσεων. Για το αν πράγματι, σήμερα, ζουν με την Ημέρα της Γης Premium των $ 80 ανά βαρέλι, τι είναι να πούμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να πληρώσει αυτό το ασφάλιστρο; Σκεφτείτε το άλλο τρόπο - $ 80 ότι δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά έξοδα, αλλά μάλλον μια συναισθηματική τιμή που είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουν. Αν ξαφνικά unemotional, τουλάχιστον ευκαιρίες 1 - 4 παραπάνω γίνουν πραγματικότητα και εναλλακτικά ενεργειακά σενάρια είναι όλα ξαφνικά υποβρύχια, για να το πω έτσι.

Είναι διδακτική σε στιγμές όπως αυτές για να θυμηθούμε τη μεγάλη Holland τουλίπα Λάμπα μανία του 1630. Αυτό είναι, όταν οι κερδοσκόποι σε μια ανοιχτή αγορά δημοπρασιών είδε βολβούς τουλιπών φθάσουν τα $ 76000 (σε τρέχουσες τιμές) το καθένα. Ήταν ευρέως πιστεύεται ότι αυτή η φούσκα σκάσει όταν οι αγοραστές και πωλητές δεν μπορούσαν να καθοριστούν τρώτε ή φθορά βολβούς τουλιπών. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο τα 2 / 3 του ιστορία - δεν μπορεί κανείς να φάει ή να φορούν χρυσό, είτε. Οχι, ο μεγάλος παράγοντας για το σπάσιμο της φούσκας ήταν αυτό το ένα τρίτο στοιχείο - όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε τουλίπα βολβοί είχαν άφθονα (ως αντίθεση με τον χρυσό, που δεν είναι).

Λάβετε υπόψη ένα άλλο γεγονός, όπως καλά: ¾ της επιφάνειας της Γης - τους ωκεανούς - δεν έχουν επιθεωρηθεί για κοιτάσματα πετρελαίου. Τι είναι εκεί είναι το μαντέψει κανείς, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν είναι ασήμαντο. Το πετρέλαιο εξακολουθεί να είναι άφθονη.

Οχι, δεν έχουμε μια ενεργειακή κρίση? Έχουμε την Ημέρα της Γης Premium. Όσο πιο γρήγορα το ονομάζουμε με το πραγματικό της όνομα, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα με ρεαλισμό, τις επιλογές και να αποφασίσει τη μελλοντική μας πορεία δράσης.

Επειδή μιλάμε για την ενέργεια αυτή την εβδομάδα, για την ασφάλεια Θα σου αναφέρω λειτουργίας των κινητήρων εσωτερικής καύσης σε κλειστούς χώρους. Ξέρω τουλάχιστον ένα άτομο του κλάδου μας που έχασαν αγαπούσε μιας ρύθμισης που ήταν το αυτοκίνητο σε ένα κλειστό γκαράζ, κινητήρα σε λειτουργία. Φυσικά, ότι αν είχε γίνει υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: