Nip Impressions logo
Fri, Dec 8, 2023 18:33
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Joten mikä on Earth Day arvoinen?


Week of 26 May 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Kuten yhteiskunnassa, olemme tällä hetkellä prosessi vastata kysymykseen tässä otsikossa. Jos joku ajattelee Earth Day epitomizing kaikki asiat ympäristö-, vastaus on lähellä olevat.

Jos juuri nyt, me olemme kollektiivisesti hyötyä meidän käsissämme yli "Energy Crisis" (ainakin kolmasosa, ehkä neljäsosa "Energiakriisi" vuodesta 1973). Vuonna todellisuudeksi ei ole energiakriisi sinänsä - on kuitenkin selvä haluttomuus jatkaa fossiilisten polttoaineiden samaan tai kasvoi asukasta kohti verokantaa kuin aikaisemmin.

Tämä haluttomuus ylläpitää tai laajentaa per capita kulutus fossiilisia polttoaineita on Earth Day Premium. Muuten, on olemassa toinen, pienempi palkkio - toimitusvarmuus palkkio (haluttomuus jatkaa viettää öljydollarit hankinta fossiilisten polttoaineiden, jotka haluavat tuhota meidät), mutta tämä palkkio on pieni verrattuna Maan päivä Premium.

Mieti sitä. Koska vertailukohta, Saudi-Arabian öljyn tarjonta on sidottu noin 120 miljardia barrelia, suurin yksittäinen varaukseen parhaillaan aktiivisesti hyödynnetty. Let's tarkastella, mitä öljy on tällä hetkellä säilytettävä, ympäristöön liittyvistä syistä tai muista.

1. Kaikkein kuuluisin tapaus on ANWR Alaskassa. Vahvistettu varannot ovat monenlaisia (5 ja 28 miljardia barrelia). Spekulatiivinen varaa (totesi, ei vähemmän, että US Geological Survey, ja US Department of Interior) sanotaan, että voisi olla niinkin monta kuin 26 muut talletukset alalla 500 miljoonaa barrelia tai enemmän. The Alaskan Pipeline tällä hetkellä puoli kapasiteettia, niin siirrä tämä öljy ei edellytä uusien suurten infrastruktuurihankkeiden.
2. The Bakken Kenttä Pohjois-Dakota, Montana, Wyoming ja Saskatchewan. Arviot ovat laajat, mutta varaa on äskettäin arvioitu olevan noin 200 miljardia ja 900 miljardia barrelia.
3. Over-the-horizon rannikko-talletuksia. Täällä Yhdysvalloissa, me kiistellä koon näistä ja onko meidän pitäisi koskettamalla niitä. Yhdysvaltojen kongressi on esimerkiksi kielletty poraamisen 85% rannikkovaltioiden Yhdysvaltojen vesillä. Sillä välin, Kiina leikata kauppaa Kuuban kanssa pari vuotta sitten ja on poraus lähemmäksi kärki Florida kuin on ehdotettu, että USA: n omien rannikoiden poraus suunnitelmia. Muut käsittelee Kuuba rannikko-poraus sisältävät Espanja, Kanada, Venezuela ja Intia. The US Geological Survey arvioi Kuuban lohko pitää hallussaan 4,5 miljardia barrelia öljyä ja 10 biljoonaa kuutiometriä jalat maakaasu.
4. Uusi rannikko löytöjä Brasilia on viimeisen kuuden kuukauden näyttäisi olevan noin 5-8 miljardia barrelia. Tämä ei ole säilytettävä, ja se on kehitetty suhteellisen nopeasti.

Sillä välin, se on laajalti raportoitu liiketoiminnan lehdistölle, että suuret öljy-yhtiöt edelleen käyttää $ 40 per tynnyri kuin kustannukset perustelut hinnan minkä tahansa projektin, joko uuttamalla, tuotanto-tai kuljetus, jota he pitävät. Toisin sanoen, jos hanke ei ole järkeä on $ 40 per tynnyri, se on ei mennä. Tämänpäiväisessä $ 120 per tynnyrihinta, että imputes yksi Earth Day Premium $ 80 per tynnyri.

Tämä pitäisi myös olla varovainen kenenkään ajatella rakentaa etanolia kasvi-, biorefinery, tai muiden vaihtoehtoisten energialähteiden laitokseen. Sillä jos me olemme todella, tänään, elävät, joilla on Earth Day Premium $ 80 barrelilta, mikä on sanottava, olemme valmiit jatkamaan maksamaan tämän palkkio? Ajattele, se toinen tapa - $ 80 ei edusta todellisia kustannuksia, vaan pikemminkin emotionaalinen hinnan olemme valmiit kantamaan. Jos me yhtäkkiä tullut unemotional, ainakin mahdollisuuksien 1 - 4 edellä tullut todellisuutta, ja vaihtoehtoisten energialähteiden skenaariot ovat kaikki yhtäkkiä vedenalainen, niin sanoakseni.

Se on opettavainen aikoina, kuten nämä muistaa hyvin Holland tulip sipulin mania on 1630-luvulta. Tämä on se, kun keinottelijat avoimessa huutokaupassa markkinoilla näki tulip sipulit $ 76000 (nykyiset ehdot) kukin. Se oli laajalti sitä mieltä, että tämä kupla puhkesi, kun ostajien ja myyjien määräytyy he eivät voi syödä tai käyttää tulip polttimot. Tämä on kuitenkin vain 2 / 3 on tarina - yksi ei voi syödä tai käyttää kultaa, joko. Ei, iso tekijä murtopaineen tämän kuplan oli kolmasosa tekijä - kun he yhtäkkiä tajusi tulip sipulit olivat runsaat (contrasted kultaa, mikä ei ole).

Muista Toinen tekijä kuin hyvin: kolme neljäsosaa maapallon pinta-alasta - valtamerten - ei ole katsastettu öljyn talletuksia. Mikä on kenenkään arvailla, mutta voit olla varma, että se ei ole merkityksetön. Öljy on edelleen runsasta.

Ei, meillä ei ole energiakriisi; meillä on Earth Day Premium. Mitä pikemmin me kutsumme sitä sen todellinen nimi, sitä nopeammin voimme selvittää vaihtoehtoja ja käytännönläheisesti päättää tulevaisuuden tapa toimia.

Koska me puhumme energiasta tällä viikolla, turvallisuuden I'll mainita toimivat polttomoottorit suljetuissa tiloissa. Tiedän ainakin yksi henkilö meidän teollisuudelle, että menetti rakastettusi jotka oli tuning autosta on suljettu autotalli, moottorin käydessä. Tietenkin, jos tämä olisi ollut vetykäyttöisten auton, se ei ole ongelma.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: