Nip Impressions logo
Thu, May 30, 2024 04:55
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Finnish) Kohtuullinen, keski-kentällä


Week of 19 May 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Kuten tiedätte, olen yleensä mennä, ääripäinä minun suosituksia, joten tällä viikolla: n lähestymistapa on erityisesti kysymys saattaa tuntua oudolta, pitkän kärsimyksen lukijoita.

Olen keskustellut useita kertoja siitä, turhaa työtä ja ajanhukkaa ja aarre Olen nähnyt viime vuosikymmenen aikana tai niin yhtiöt ovat yrittäneet asentaa jättimäinen, yli-arching ohjelmistoja. Minun ei tarvitse mainita tuotemerkit, te tiedätte niitä. Sen pinta-ala, tällaisia järjestelmiä on väkevää viehätystä-tilaisuus valvoa lähes kaikkea yrityksen. Käsite on suuri, mutta suurin osa näitä pyrkimyksiä on surkeasti epäonnistunut täytäntöönpano. Laajat raportit alemman tason yksiköt löytää "työn arounds" vain, jotta he voivat toimia tehdä pilkkaa, että tietojen keruuta ja valvontaa tällaiset järjestelmät on tarkoitus levittää.

Asteikon toisessa ääripäässä jotkut takapajula osastot edelleen valvoa niiden toimien kanssa paperilomakkeet, laskimet ja niin edelleen. Meillä ei todellakaan ole käytön vastaisia paperi tässä, tietenkin, mutta tällaisissa asioissa tarvetta on suoritettu älykkyyttä ja työllistävät paras kokonaistulos taloudellisin ratkaisu saatavilla.

Olin äskettäin tehty tietoinen tilanteesta, joka tuo kotiin kohta. Kun tietty yritys, nyt, toukokuu 2008, niitä pitää seurata 10: n tuhansien SKU: n (Kanta-pitämällä yksikköä) taulukkoa. No, he voivat sanoa, ne pitää seurata heitä, olen löytää käsitteen hieman pidemmälle hyväuskoisuuttaan itseäni. Tällainen ajatus johtaa tässä kohtauksessa mielessäni: "Leslie, voitteko tulla tänne ja pidä" alaspäin nuoli "näppäintä omalta tietokoneelta, kun taas I go on restroom? Ja jos saat near line 35000, olkaa hyvä lopettaa, I'll lähellä toisiaan, ja toisaalta olen kiinnostunut, kun saan takaisin. "

Ilmeisesti yksikkö toimintaa thusly olisi ylikuormitu, jos olet laskenut yksi valtava ohjelmia on korkea.

Silti siellä on kohtuullinen keskitie. On olemassa monia free-lance-ohjelmoijat noin useimmilla alueilla, jotka voisivat puolestaan koko tämän käyttäessä tulee kohtuullinen, pieni relaatiotietokantoihin tietokanta hyvin lyhyen järjestyksessä, eli yksi kuukausi. Se ei maksa käsivartensa ja jalka. Se ei olisi jättimäinen käyttää turhautumista, se on vain tehtävä. Ja Department olisi valvoa entistä paremmin heidän liiketoimintaansa.

Tämä on vain yksi pieni esimerkki. Siis, mitä tehdä? Jos olet yritysjohtaja, jonka määrä laitteita, voi Kehotan teitä keräämään teidän kaltaisten yksiköiden yhteistyötä ja kannustaa heitä selvittämään niiden käytäntöjä ja omaksua parhaat he voivat löytää? Esimerkiksi massan valmistus operatiiviset raportit olisi hyvä esimerkki. Jos sinulla on viisi massantuotantolaitosten, I'll bet he kaikki seurata ja raportoida erilaisia asioita. Hanki johtajat yhteen ja ne jakavat käytäntöjä sekä yksimielisyys antaa parhaan niistä. Tee sama kaikkien muiden yksiköiden koko toimintaa.

Jos olet yksikön johtaja, ottaa tämän tehtävän itse-Älä odota, että direktiivi on korkea. Saa teidän suoria raportteja pohtimaan, miten tehdä asioita nyt ja hakea pois parhaita käytäntöjä voit löytää. Hyväksyy ne, jos ne ovat parempia kuin sinun. Frustration jää, tehokkuus nousee. Voit luottaa siihen.

Toivottavasti sivuston turvallisuutta johtajat ovat keskustelleet koko yhtiö, ja ne ovat imevää ideoita ulkopuolelta. Meidän on jatkuvasti Vedä paras turvallisuuden ideoita-mitään tekosyitä.

Oltava turvallisia, ja me puhumme ensi viikolla.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: