Nip Impressions logo
Mon, Jul 15, 2024 07:31
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Κοιτάτε ανοιχτό κατά τις συνεντεύξεις (2)


Week of 5 May 08

Click here, then click "Trans lator" in top navigation bar for other languages.
Σημείωση: Αυτό είναι αυτόματα μεταφρασμένο κείμενο και δεν μπορεί να έχει σωστή σύνταξη.


Συνεχίζοντας από την περασμένη εβδομάδα, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τι θα συμβεί σε συνομιλίες κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων. Αν είστε κόπηκε πρόσφατα σε αναβάθμιση, θα πρέπει να είναι λίγο εκφοβίζονται από τη διαδικασία (αν δεν είστε, έχετε κάποιες εγώ!). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένουμε τη συνομιλία σε όλους να είναι ένας τρόπος. Όσοι δεν είχαν μεγάλη συνέντευξη εμπειρία ή κατάρτιση που συχνά σκέφτονται αυτή τη διαδικασία ως μια δοκιμασία, όπου είναι ερωτήσεις και θα πρέπει να απαντήσετε, προς ικανοποίηση του για τη συνέντευξη. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας, αλλά ένα πρέπει επίσης να τηρούν συναγερμού, ρωτήστε τους δικούς τους συνετά διατυπωθεί ερωτήματα και ακούστε, ακούστε, ακούστε. Λόγω του πεδίου εφαρμογής αυτής της εβδομάδας η στήλη, δεν πρόκειται να μιλήσουμε για απαντώντας σε ερωτήσεις, ότι είναι για άλλη μέρα. Εμείς θα μιλήσουμε για το ακούει μέρος.

Την περασμένη εβδομάδα τόνισε ψάχνουν για ενδείξεις στον πολιτισμό τους, ως προς ό, τι είναι πιο σημαντικό: θέση ή τις επιδόσεις. Θέλουμε να μείνετε για το ίδιο θέμα εδώ, και αναμιγνύεται λίγο να κοιτάμε με ένα σωρό ακούει.

Μάλλον θα πρέπει πολλαπλές συνεντεύξεις σας επίσκεψη. Εάν είστε νέοι στην εργασία ισχύει, μπορεί να σας ώθηση σε μια κατάσταση κατά την οποία ο αριθμός των υποψηφίων που έχουν έρθει σε λίγες ημέρες για να περάσει από κάποια ομάδα ασκεί μαζί. Εάν βρεθείτε σε μία από τις εν λόγω ομάδα συνέντευξη καταστάσεις, θα έχουν έναν σκληρό χρόνο διακεκριμένους τι η νοοτροπία είναι πραγματικά ήθελε, για τις συνεντεύξεις που έχουν τοποθετηθεί σε μια ψευδή περιβάλλον για τους σκοπούς τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα υπάρξουν ρυθμίσεις της ομάδας, όπου κάποιος θα πει κάτι σαν αυτό: "Ok, έχουμε μερικά λεπτά, όμως όποιος έχει οποιαδήποτε απορία; Νιώστε ελεύθεροι να ρωτήσω κάτι." Θα πρέπει να έχουμε κάποια καλά προετοιμασμένες ερωτήσεις των επιχειρήσεων (τίποτα δεν σχετίζονται με μισθός, επιδόματα, διακοπές, και ούτω καθεξής, αλλά πραγματικά ερωτήματα σχετικά με την επιχείρηση). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές, εφόσον pointedly να σας καλέσω. Διαφορετικά, η δική μου σύσταση είναι να κρατήσει το στόμα σας κλείνουν και να παρακολουθήσουν οι συνάδελφοί σας ρωτήσω ανέτοιμη χαζό ερωτήσεις. Και είναι από τις δικές τους εμπειρίες πρόσφατα narcissistic, θα τα καταφέρουν. Όταν το κάνουν, παρατηρούν οι άνθρωποι της εταιρείας στο δωμάτιο - παρακολουθήσουν τους αντιμετωπίζει ως αντιδρούν στα ερωτήματα και να ακούσουμε με μεγάλη προσοχή τις απαντήσεις που δίνουν. Όλοι οι υπόλοιποι θα εξετάσουμε το πρόσωπο που ζητεί την ερώτηση - don't, δεν είναι σημαντικό για σας - αλλά τι κάνουν οι άνθρωποι της εταιρείας και να πω είναι. Συνειδητά επικεντρωθεί σε αυτούς, δεν τον ερωτώντα, αμέσως. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τα γεγονότα αυτά - πώς (η εταιρεία άτομα) squirm, ελαφρώς giggle, παρέχουν σε κάθε άλλη sly glances και τι λένε. Αργότερα, μόνοι ή ελπίζουμε με έναν αξιόπιστο εκπαιδευτή (που δεν τους συναδέλφους σας ερωτηθέντων), dissect αυτά τα περιστατικά και να δείτε αν μπορείτε να πάρετε τίποτα από αυτά. Και πάλι, θα ψάχνουν για ενδείξεις ως προς το τι είναι σημαντικό σε αυτή την κουλτούρα: θέση ή τις επιδόσεις.

Εάν είστε το μοναδικό άτομο που ερωτήθηκαν, θα εξακολουθούν να έχουν gauntlet των ανθρώπων να περνούν από. Ξεκινήστε κοιτάζοντας τον χώρο στον οποίο συνεδριάζει κάθε σας. Αν είναι και δικό τους γραφείο, μεγάλη. Κοιτάξτε αυτό - είναι καλά οργανωμένη; Μήπως έχετε το αίσθημα ότι τα υλικά που βλέπετε είναι επιχειρηματικά, είτε προσωπικά είτε καθεστώς σύμβολα; Αν μπορείτε να δείτε τον υπολογιστή τους, τι είναι για τους οθόνης; Προσπαθήστε να διακρίνουν ποια είναι η συνέντευξη κάνει όλη την ημέρα. Ρωτήστε τους σχετικά με τις ευθύνες τους. Ακούστε προσεκτικά τις απαντήσεις τους - είναι ρηχά και αυτο είναι σημαντικό ή πρόκειται για επιχειρήσεις-like, τραγανή και οργανωμένο; Με άλλα λόγια, έχουν μήπως μία λαβή για τη δουλειά τους ή μήπως είναι faking; Κάποιοι κάνουν. Αν έχουμε πέντε συνεντεύξεις και να βρουν έναν ή δύο που είναι faking, υπάρχουν προβλήματα. Όλοι θα σας πω πόσο απασχολημένος και overworked είναι - don't καταβάλει κάθε προσοχή σε αυτές τις δηλώσεις, ο καθένας κάνει τους.

Ρωτήστε για προϋπολογισμούς και σχεδιασμό. Από τη δική σας prework, πρέπει να γνωρίζετε, όταν η εταιρεία του φορολογικού έτους ξεκινά. Ρωτήστε για τη διαδικασία κατάρτισης του προϋπολογισμού? Ρωτήσω εάν στο ρόλο σας θα είστε μέρος του. Ακούστε προσεκτικά τις απαντήσεις. Αν είστε σε μια ρύθμιση κατασκευής, συντήρησης ρωτήσω κάτι σχετικά με τους προϋπολογισμούς και τους προϋπολογισμούς των κεφαλαίων. Ρωτήστε εάν έχουν trending πάνω ή προς τα κάτω τα τελευταία χρόνια και γιατί. Ρωτήστε αν υπάρχει μια τυπική διαδικασία για την ανάπτυξη του προϊόντος και βελτιώσεις. Διστακτικοί μπροστά και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σας να διακόψετε.

Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε την ιδέα από τώρα. Θέλετε να εργάζεται για έναν οργανισμό που είναι κατά κύριο λόγο με βάση τις επιδόσεις. Θέση βασίζεται οργανώσεις είναι θανατηφόρα και καταδικασμένη σε αποτυχία. Θέση βασίζεται οργανώσεις κάνουν σημερινή ευκαιρία, αλλά πρέπει να έχετε ένα πολύ καλό μάνατζερ με μια δυναμική προσωπικότητα και πολλές ενέργειας για την καταπολέμηση δρόμο σας μέσα από αυτά και να τα αντιστρέψει. Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στη βιομηχανία μας, αναζητούμε έναν τόπο όπου θα είναι σοβαρές για την επιτυχία.

Για λόγους ασφαλείας αυτή την εβδομάδα, θα ήθελα να μιλήσω για την αντιμετώπιση επικίνδυνων πράξεις όπου και αν τους δει. Την Παρασκευή το απόγευμα, στις 25 Απριλίου, ήμουν λαμβάνοντας μου σκύλο Fred για τη συνήθη του πόδια. Ζούμε σε μια κανονική υποδιαίρεση, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ανά τον κόσμο. Όπως προβλέπεται περπατούσαν στο δρόμο, ένα go-λέξη πλησίασε μας, οδηγείται από ένα αγόρι και πηγαίνοντας όσο γρήγορα θα προχωρήσουμε. Το αγόρι (έμαθα αργότερα ήταν δώδεκα) δεν έχουν κράνος και με το όχημα δεν ήταν σαφώς νομική οδό. Ο darted προς και από σταθμευμένα αυτοκίνητα και με επικεφαλής τον καθορισμό του δρόμου. Σε λίγο, στράφηκε γύρω και ήρθε screaming από εμάς θα τον άλλο τρόπο. Σε λίγα λεπτά, μας πλησιάζει και πάλι το ίδιο όχημα, αυτή τη φορά με έναν ενήλικο άνδρα οδήγηση είναι, επίσης, θα όσο γρήγορα θα προχωρήσουμε. Ι τον σταμάτησε. Είχαμε μια altercation. Θα αμφισβητηθεί η αγαπητή μου παρεξέκλινε της μητέρας ειδών, μεταξύ άλλων, και παρατήρησε για μια πράξη που πρότεινε να κάνω στον εαυτό μου (περισσότερες από μία φορές). Του είπα σκέφτηκα ήταν απειλητική για μένα και εγώ επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία. Το έκανα. Δύο αυτοκίνητα διμοιρία εμφανίστηκε. Μια σειρά από πράγματα που συνέβη, αλλά το τέλος του συμβάντος για μένα ήταν ότι ένας αξιωματικός μου πήρε στην άκρη, τις ευχαριστίες μου για τις προσπάθειές μου και μου είπε ότι είχε προσπαθήσει να πιάσει αυτή η λέξη-όλα πάνε το περασμένο καλοκαίρι. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε το θέμα δεν ανασφαλείς πράξεις όταν δεν το θέμα των συνεπειών της, δεν έχει σημασία πόσο άβολα.

Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: