Nip Impressions logo
Tue, Jun 18, 2024 00:58
Visitor
Home
Click here for Pulp & Paper Radio International
Subscription Central
Must reads for pulp and paper industry professionals
Search
My Profile
Login
Logout
Management Side
(Greek) Κοιτάτε ανοιχτό κατά τις συνεντεύξεις (1)


Week of 28 Apr 08

Click here, then click "Translator" in top navigation bar for other languages.
Παλιό αφεντικό μου και φίλο τον Joe Broz (βλ. παρακάτω γράμματα) αμφισβητηθεί μου την περασμένη εβδομάδα για να παρέχουν κάποιες κατευθύνσεις για την εξέταση εκείνων που συνδέει έναν οργανισμό. Ο πρόκληση για μένα ήταν να δώσει μια προοπτική κάποια μηνύματα ότι μπορεί να εξακριβωθεί κατά πόσον η οργάνωση ήταν μια αξία που ενώνει. Δέχομαι την πρόκληση και προσφέρει τα ακόλουθα.

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες φορές υποδεικνύουν μια centerline προσέγγιση για ένα χαρακτηριστικό είναι το κατάλληλο μέρος για να. Θεωρώ αυτή την πολύ σαν το παλιό σύστημα centerlining της λειτουργίας μιας διαδικασίας, για κάθε επιχείρηση είναι μια διαδικασία. Έτσι, χωρίς περαιτέρω εξήγηση, ας το δικαίωμα βουτιά in.

Η πρώτη παρατήρηση είναι πώς αντιμετωπίζονται σε απόσταση. Ποια ήταν η πρώτη σας επαφή με την επιχείρηση; Ήταν η επαφή (s) χρήσιμα; Μήπως θα μεριμνήσει για συνέντευξη ταξίδι σας σε οποιαδήποτε έκτακτη τρόπο (καλά ή κακά); Σε γενικές γραμμές, το πιο χρήσιμο και να ολοκληρώσει το καθεστώς είναι το καλύτερο. Εάν έχουν την προνοητικότητα να προετοιμάσει έναν έλεγχο για να καλύψει τα έξοδα ταξιδιού σας και να σας δώσουμε ως φύγετε από την συνέντευξη, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ασχολείται με μια εξαιρετικά καλή εταιρεία (αν δεν είναι τόσο απελπιστική για τους νέους εργαζόμενους ότι είναι όλα αυτά εστιάζονται σε -- αλλά θα έχετε διαπιστώσει ότι από άλλες ενδείξεις).

Ποια είναι η εντύπωση που σας προσέγγιση της επιχείρησης για πρώτη φορά; Γνωρίζω από μία αστική από την ανακύκλωση, για παράδειγμα, που κάνει γνωστή την παρουσία δύο ομάδες, πριν να φθάνουν πράγματι στις site - υπάρχει απορρίμματα χαρτιού από το ελαιοτριβείο διάσπαρτα γύρω από τη γειτονιά του ότι η κλίμακα της ακτίνας. Δεν αποτελεί καλό σημάδι.

Υποθέτοντας ότι έχετε λίγο πιο κοντά, πριν να διακρίνουμε την παρουσία της επιχείρησης, τι αλιευμάτων μάτι σου; Μήπως αυτή η εγκατάσταση διατηρείται επακριβώς και καλά οργανωμένη; Τα χρώματα δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι φρέσκα, αλλά τα πάντα θα πρέπει να spotlessly clean. Μήπως exude την αίσθηση του κάστρου νοοτροπία όπου παρείσακτους δεν είναι καλοδεχούμενοι; Αν το φρούριο νοοτροπίας ξεκινά στο εξωτερικό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα είναι πολύ καλύτερα στο εσωτερικό του.

Οι πρώτες εντυπώσεις διαμορφώνονται σε μικρό (μικροσκοπικό) επιχειρήσεις, πάρα πολύ. Εγώ μόλις είχε ένα ραντεβού με έναν κυνηγό στο κεφάλι-η Seagram με βάση την Park Avenue στο Μανχάταν (αυτό είναι το κτίριο που στεγάζει το περίφημο Four Seasons Restaurant). Τα πράγματα θυμάμαι από την επίσκεψη είναι (1) η οποία τηρείται αναμονής στο lobby, ενώ άκουσα το κεφάλι κυνηγό στο τηλέφωνο με μερικές μεγάλες-shot φίλος τον οποίο προσπαθούσε να schmooze σε βοηθώντας τον να του προφανώς παραβατική συμπεριφορά ανηλίκου παιδιού στην Princeton και (2) το μεγάλο που δεν τσαλακώνουν στο γραφείο του shabby χαλί. Θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα πριν εγώ πήρα ποτέ στη Νέα Υόρκη - που είχε να μου στείλει ένα πακέτο πληροφοριών σχετικά με το κεφάλι του κυνηγιού εταιρεία που συμπεριλαμβάνεται η επανέναρξη ενός κεφαλαίου που είχε εκλιπόντος! Αλλά δεν είναι να με κάνετε μια δουλειά, είτε (δόξα τω θεώ, είχα πολύ πιο διασκεδαστικό και εμπειρίες από την προσφορά θα έχει υπό τον όρο).

Επιστροφή στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Ελπίζω πως θα βρείτε αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης, ενδεχομένως, να είναι για τους επισκέπτες και να κλείσει την πόρτα. Αν βρείτε μια σειρά από αποκλειστικές χώρων με ονόματα ανθρώπων σε αυτούς, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη λειτουργία του άλλο τρόπο, για τη διευκόλυνση αυτή έχει δώσει την πρώτη ένδειξη ότι η θέση είναι πιο σημαντική από την επίδοση.

Μόλις πάρετε στο εσωτερικό, με ανακοίνωση που έχετε επισκεφθεί τα γραφεία σε όλη την εγκατάσταση. Είναι κάποια γραφεία ή ομάδες γραφεία των πολύ υψηλότερων προτύπων από τα υπόλοιπα; Υπάρχουν άφθονος γωνιά γραφεία; Και πάλι, αναζητάτε μια νοοτροπία όπου η θέση είναι πιο σημαντική από την επίδοση.

Ας σταματήσουμε για μια στιγμή και μιλάμε για θέση και τις επιδόσεις. Αν είστε ένας μεγάλος πολιτικός, ενδέχεται να ευδοκιμήσουν σε θέση πολιτισμού για μια χρονική περίοδο. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι η θέση του πολιτισμού μιας συγκεκριμένης επιχείρησης πρέπει να ανταγωνιστούν με παρείσακτους που βασίζεται επιδόσεις. Τελικά, η θέση του πολιτισμού θα πρέπει να βασίζεται συνθλιβεί από τις επιδόσεις. Δεν μπορεί να αποφευχθεί σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ανακοίνωση γενικά ό, τι κάνουν οι άνθρωποι. Έχουν τους χώρους εργασίας, που ασχολούνται ενεργά ή είναι συγκεντρωμένα σε gabfests ότι φαίνεται να συνεχίσουμε για πάντα; Αυτό είναι μια άλλη ένδειξη ως προς το τι είναι αξία. Πρόκειται για μια δραστηριότητα centerline - don't αναμένουν συνωθούνται στις μάζες, αλλά δεν αναμένω ένα κόμμα, είτε.

Πώς είναι η γενική καθαριότητα; Housekeeping, από fenceline να fenceline, λέει πολλά. Εάν η θέση είναι σαφής και τακτικό, είναι πιθανόν σωστή διαχείριση. Αν είναι sloppy χοίρου sty, είναι οπωσδήποτε κακή διαχείριση.

Όταν μιλάς για τους ανθρώπους, είναι η εξής διαχείριση fad της ημέρας ή έχουν συμπεριληφθεί κάνουμε πράγματα με τον ίδιο τρόπο για χρόνια; Αυτό είναι ένα άλλο θέμα centerlining - τεχνικές διαχείρισης πρέπει να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου? Άλματα πολύ γρήγορα σε νέες ή πλανάται πάρα πολύ καιρό με παλιούς τρόπους είναι και τα δύο σημάδια κινδύνου.

Έχουμε μόλις gotten την ευκαιρία να μιλήσω για τους ανθρώπους να μιλούν ακόμα - αυτή τη στήλη έχει κυρίως σχετικά με την τήρηση. Θα επιλέξω εδώ την επόμενη εβδομάδα.

Και ξέρετε τι έρχεται δίπλα - ασφάλεια είναι μόνο ένα ζήτημα των επιδόσεων. Δεν έχουν θέση οι showboating εδώ. Να είναι ασφαλής και θα σας μιλήσω την επόμενη εβδομάδα.

---

Παρεμπιπτόντως, αν δεν είναι ελληνική η πρώτη σας γλώσσα, έχετε δοκιμάσει μας μεταφραστής; Βλέπε οδηγίες δίπλα στην εικόνα μου στην αρχή αυτού του άρθρου.


Printer-friendly format

 

Powered by Bondware
News Publishing Software

The browser you are using is outdated!

You may not be getting all you can out of your browsing experience
and may be open to security risks!

Consider upgrading to the latest version of your browser or choose on below: